Casper Arvefjäll

Casper Arvefjäll

97 omdömen om Casper Arvefjäll

Hans B
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Det skulle gå fort. När han lämnat låg hälften av skruvarna till centralen i fönstret och kapslingen till jordfelsbrytaren satt snett då en ledning låg klämd.

Christian R
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra deal på laddbox startpaket. Snabb och professionell installation av kunnig installatör.

Tord S
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig. Kunnig. Fixade så min laddning fungerar utmärkt.

Dichu B
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Installationen och installationen var snygg och snabb. Mycket professionell service. Men å andra sidan är säljteamet en katastrof. De fakturerades högre än det överenskomna priset. Det finns inte en enda kontaktperson att prata med. När produkten väl är såld svarar säljteamet inte. Inga uppföljningssamtal eller vad det nu var. Verkligen orolig för eftermarknadsservicen.

Svar från Casper Arvefjäll

Hej Dichu, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder mig att höra att du är nöjd med Caspers arbete och att installationen upplevdes som snabb, snygg och professionell. Samtidigt är det tråkigt att höra om din upplevelse av vår försäljningsprocess och den bristande återkopplingen efter installationen. Det är inte den servicenivå vi vill förknippas med. Om fakturafrågan eller något annat fortfarande inte är löst är du varmt välkommen att kontakta oss på kontakt@laddboxkillarna.se eller...

Torbjörn O
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig grabb som enligt vad jag kan se gjorde en snygg installation av laddboxen . Kunde informerat lite mer om boxen och lastballanseraren. Återkom snabbt med laddkabel som han saknade vid installationen. 👍

Håkan C
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabbt snyggt och väl förklarat.Bestållde på em och fick leverans morgonen efter.

Rebei F
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Casper did an excellent job. Speed and quality. He is also a super friendly person and we appreciate this particularly. MVH/Rebei

Marseel Y
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Duktig kille och kan sitt område.

Frank V
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Överlag helt OK, kanske inte supersäljande men det ingår nog inte i arbetsuppdraget. Det enda klagomålet är en borrning genom dörrkarm som orsakade skada i betongvägg på insidan.

Svar från Casper Arvefjäll

Hej Frank, Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi uppskattar att du överlag är nöjd med installationen. Samtidigt beklagar vi att borrningen genom dörrkarmen orsakade en skada på betongväggen. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få. Om skadan fortfarande inte har åtgärdats får du gärna kontakta oss med bilder och ärendenummer, så ser vi över vad som hänt och hur vi kan hjälpa dig vidare. Tack för din feedback. Den hjälper oss att fortsätta utveckla och förbättra vårt arbete. Vänliga hälsningar, Laddboxkillarna

Jan-Olof P
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig kille,jag ställde mycket frågor om laddboxen svarade trevlig och verkade kunnig om produkten,vi valde en zaptec då wifin var dålig så rekomenderade han en anna box easse som passade bättre valde sedan 5meter laddkabel som vart för kort när jag fick hem bilen.ringde då ett samtal till er frågade då om man kunde byta till 10 meter kabel det löste man utan några problem. Tycker det har varit trevlig personal rakt igenom hela beställning kommer helt klart rekomendera era tjänster till andra

Alexander R och Jan-Olof P gillar detta