Han var jätte snäll och hjälpsam vi är gamla han hjälpte med med allt jättemycket tacksam
229 omdömen om Ibrahim Farhad Saleh
Mycket bra service och en fin installation. Allt stämde enligt överenskommelsen. Rekommenderas varmt.
Trevligt bemötande och snabb installation
Ibrahim var fantastiskt professionell när han installerade laddboxar hos mig. Han är såväl trevlig som väldigt kunnig, lösningsorienterad och effektiv och allt med stort engagemang. Ibrahim överträffade alla mina förväntningar och är en stor tillgång för oss kunder och Laddboxkillarna. Högsta betyg!
Duktig på monteringen och trevlig men gav oss väldigt lite information speciellt om lastbalanseraren som inte fungerade när han åkte härifrån.
Otroligt proffsig. Artig. Gick genom allt efter installation. Även hur det fungerar i olika appar. Super nöjd.
Ibrahim gjorde ett toppenjobb! Han var både duktig, trevlig och väldigt lösningsorienterad. Han lyckades ordna installationen på ett mycket bättre sätt än jag hade kunnat föreställa mig. Jag installerade ett startpaket med Zaptec Go 2 och är verkligen nöjd med både installationen och resultatet. Jag kan varmt rekommendera Laddboxkillarna!
Installationen gjordes snyggt och bra. Info om appen bra. Hans utvecklingspotential är att informera kunden om när under dan han skulle komma och även när han blev försenad. Konsekvensen var att förväntad tid för installationen blev inte kring 08.30 utan ca 16.00 och där jag inte kunde disponera om min dag. Ulf
Snabbt, snygg installation och bra information
Underbar duktig kille som visste exakt vad han gjorde, kom med bra förslag på placering av laddboxen och så snabbt allt var på plats. Hjälpte mig även med alla appar.