Ibrahim Farhad Saleh

Ibrahim Farhad Saleh

142 omdömen om Ibrahim Farhad Saleh

Lisa T
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Han var trevlig, professionell och gjorde ett snyggt jobb.

Thomas R

Trevlig och kunnig installatör/elektriker

Meliha A
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Proffesionellt arbete utfört tack Ibrahim.

Heikki H
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Vi köpte en Zaptec Go. Ibbe meddelade sin ankomst i förväg och kom på utsatt tid. Ibbe är en trevlig och proffsig kille och utförde installationen snabbt och effektivt. Mycket bra ! Som ett tips till er som företag. Skicka gärna länken till filmen samtidigt med orderbekräftelsen. Jag fick den dagen innan och det blev lite onödigt bråttom att ex aktivera HAN porten etc.

Bayram S
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ibrahim var jättetrevlig och duktig. Framförallt så överträffade han mina höga förväntningar. Han installerade en Zaptec laddbox och hade en special lösning som gjorde att inga installations kablar var synliga. Jag blev jättenöjd.

Michael J
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ibrahim gjorde ett kanonjobb, trevlig kunning och kom med bra förslag på hur kabeln från el-centralen kunde dras till laddboxen. Jobbet gick snabbt och smärtfritt. Tack för det!!

Nils L
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Han var lättsam att prata med. Han hade bra ideer om placering av box men lysnade även på mina synpunkter. Förklarade dom olika möjligheter/ info vi kan utföra/ få via dom nya apparna till laddboxen.på ett enkelt/ praktiskt sätt. Var effektiv. Är detta hans sätt att arbeta har ni en i mina ögon en mycket värdefull medarbetare.

Maria A
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Suverän service! Laddboxen installerades snabbt, snyggt och helt utan krångel. Elektrikern var trevlig, effektiv och mycket professionell. Skönt när allt bara funkar.

Maykel G
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, snabb och bra service.

Johan R
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Proffsigt jobb. Toppen med hantverkare som håller tider och framför allt håller kontakt med kunden. Så uppskattat!