Effektiv utan att stressa. Monterade min nya laddbox. Märks att han kan sin sak.
187 omdömen om Ibrahim Farhad Saleh
Kom tidigt efter önskemål från oss då vi hade en tid att passa. Trevlig, noggrann och snabb samt gav oss en pedagogisk introduktion till laddboxen och appen.
Jättebra bemötande av Ibrahim, väldigt smidig i installation och service. Centralt hade de bokat in honom en annan tid än vad jag hade så fick justera mitt schema sista minuten.
Lågmäld på ett mycket sympatiskt sätt. Gav ett kunnigt intryck, jobbade snabbt. lyssnade noga på våra önskemål och förklarade tekniken/apparna föredömligt.
Otrolig trevlig och kompetent elektriker. Initialt skulle vi installera laddboxen på en stolpe men efter lite diskussion med Ibrahim så kom vi fram till en bättre lösning så vi kunde montera laddboxen på fasaden, som vi från början ville göra. Vi är väldigt nöjda med Ibrahim och hans arbete.
Ibrahim var väldigt proffsig och gjorde ett bra jobb med installationen av våran laddbox. Det gick fort och blev precis som vi hade tänkt oss.
Trevlig, säker på sin sak samt lösningsorienterad!
Gjorde ett mycket bra arbete! Kan rekommenderas.
Beställde elladdare med montage. Allt från beställning, avisering till färdig montering gick väldigt bra. Ibrahim gick igenom vad som behövdes göras innan montering och vi kunde tillsammans välja vilket plats som fungerade bäst för oss. Det som också var bra att Ibrahim hade med sig olika tillbehör i bilen för att förkorta ledtiden. Ibrahim utförde ett strålandes arbete och avslutade med att gå igenom appen. Hälsningar Annelie
Ibrahim installerade laddboxen snabbt och utan krångel.