Kevin Baldervin

32 omdömen om Kevin Baldervin

Sedan starten hos Reco 2026
Oday A
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Jag är väldigt nöjd med både bemötandet och installationen av laddboxen. Personalen var trevlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Installationen utfördes noggrant och på ett snyggt och professionellt sätt.

Peter E
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Gör jobbet som är beställt men kan vara noggrannare i arbetet och kommunikationen med kunden om var laddboxen ska placeras mm

Sami K

Supertrevlig, inga konstigheter.

Morgan J
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kevin gjorde ett snabbt och snyggt jobb hemma hos oss. Ett trevligt bemötande och tog sig tid att förklara hur allt fungerade efter intallationen. Exemplariskt!

Anders H
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra jobbat, gav bra rekommendationer. Snabb och effektiv. Hörde av sig om tiden.

Tapio K
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Han var duktig och gjorde sitt jobb utan problem. en nackdel var att han inte hade med sig produkten som han enligt informationen skulle haft med sig. I detta fall en 10 meters kabel. Sedan vet jag inte om det är hans fel men det han installerade fungerade inte på en gång utan jag fick konsultera hans firma. Felet är ännu inte löst men vi är förhoppningsvis på gång. så vi får se vad som händer.

Svar från Kevin Baldervin

Hej Tapio, Tack för din återkoppling. Roligt att höra att du upplevde Kevin som duktig och att själva arbetet genomfördes bra. Däremot skulle den beställda kabeln självklart ha funnits med vid installationen. Vi beklagar också att anläggningen inte fungerade direkt och att problemet ännu inte är löst. Ring oss gärna på 031 250 100 så ser vi till att följa upp ärendet och hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt. Med vänlig hälsning Laddboxkillarna

Leif S
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och kunnig installatör. Bra firma med bra erbjudande.

Robert R
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Laddboxen blev installerad snabbt så jag antar att allt är bra, har dock inte testat den ännu då bilen inte kommer förrän o oktober

Sophia B
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, proffsig och kunnig.

Thomas R
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra kille. Förklarar vad som krävs. Snyggt jobb.