Lawqo Abdulrahman

Lawqo Abdulrahman

112 omdömen om Lawqo Abdulrahman

Gerhard W
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Det gäller Bosse från Göteborg. Bra jobb och snabbt men lämnade kabelstupar på golvet som hunden blev intresserat av.

Charlotte H
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, kunnig, hjälpsam och dessutom snabb!

Hans E
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

En genomtrevlig person med bra servicemind. Alla stjärnor till honom.

Carl V
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Otroligt trevlig och proffsig, saklig i sin rekommendation om vad som passade just oss och försökte inte sälja på oss onödiga saker.

Pia L
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Hej Han hade allt han behövde med sig, han kom när han skulle och det som råkade strula löste han så allt blev klart idag. Kommunikation är viktigt och han svarade på sms och förklarade och var vänlig. Det ända som jag kan skicka med som kan bli bättre i kunderbjudandet är att när det finns berg i vägen för att gräva ner fundamentet 30 cm skall det finnas ett alternativ till kunden då har ni tänkt hela vägen så att jag som kund inte står med en laddstolpe som flyger uppe i luften och inte står stadigt för att det var berg...

Ashour D
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra service, tar hand om kunderna

Tobias
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och bra bemötande leverans enligt löfte

Ola U
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevlig, kunde lätt förklara även för nån som jag som har noll koll. Så jag e jättenöjd.

Åsa E
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Okomplicerad, snabb , lätt att ha att göra med och kunnig.

Bo L
Skrev om Lawqo Abdulrahman en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt och professionellt bemötande. Ringde dagen innan installationen för att stämma av. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet.