Magnus Frodin

Magnus Frodin

212 omdömen om Magnus Frodin

Robert J
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Var tyvärr inte på plats men kunde ta det mesta via telefon. Supersmidig att samtala med o h blev ett riktigt snyggt jobb!

Stig B
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevligt bemötande och högt serviceansvar. Ringde innan och förberedde mig på ankomsttid. Kompetent och duktig. Mån om att städa upp efter sig.

Markus N
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Utförde ett mycket bra jobb, proffsigt och trevligt bemötande. Kan inte vara mer nöjd med Magnus och Laddboxkillarna.

Isabell F
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra upplevelse av Magnus installation, han utförde jobbet snyggt o informerade oss om det han gjorde. Rekommenderas :)

Bernt H
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Magnus var väldigt trevlig och proffsig. Gav en bra information och utförde ett snyggt arbete/installation.

Nils F
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Vi fick snabb och bra hjälp när vår gamla laddbox 5+ år gav upp och behövde bytas ut snabbt. Bra råd kring produkt och bra priser. Snabb installation 3 dagar efter beställning och allt funkar.

Joakim X
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabbt? smidigt och Magnus var noggrann under installationen!

Niclas G
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb och smidig installation. Fick en dyrare box men till samma offererade pris då installationsförutsättningarna inte var optimala. Mycket nöjd.

Zaka I
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Magnus har gjort ett mycket bra jobb. Han är både snabb och väldigt duktig i sitt arbete.

Aron S
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Väl utfört arbete för ett konkurrenskraftigt pris! Kommunikationen var enkel och teknikern lösningsorienterad.