Laddboxkillarna AB - Öst

1665 omdömen om Laddboxkillarna AB - Öst

Sedan starten hos Reco 2024

Mats T
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig kille som monterade, proffsigt inga problem. Kan rekomendera laddboxkillarna. Tryggt genom hela affären.

Timo C

Kunnig och snabb. Kan rekomendera

Kim B
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb, kunnig och väldigt trevlig.

Rolf A
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ett mycket väl utfört arbete! Ett proffs

Johan F
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra, effektiv, rak på sak, dock något slarvfel.

Ania T
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb, trevlig, kompetent, rolig.

Anders S
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra. Snabb, kunnig och snyggt arbete.

Kjell Nicklas B

Kanontrevlig o lösningsfokuserad

Jens E
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket proffsig, trevlig och lyhörd!

Peter S
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt bemötande proffsig installation.

Thore L
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra! Mycket bra! Mycket bra!

Oliver S
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kanontrevlig och proffsig. Verkar genuint bry sig om att göra ett bra jobb.

Mohammed Said S
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra service och en fin installation. Allt stämde enligt överenskommelsen. Rekommenderas varmt.

Kimmo P
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Otroligt trevlig elektriker och jobbet vart väldigt fint o bra.

Kjell R
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt bemötande och snabb installation

Björn S
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kommunikativ och löste uppdraget utan anmärkning.

Ingvar C
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ibrahim var fantastiskt professionell när han installerade laddboxar hos mig. Han är såväl trevlig som väldigt kunnig, lösningsorienterad och effektiv och allt med stort engagemang. Ibrahim överträffade alla mina förväntningar och är en stor tillgång för oss kunder och Laddboxkillarna. Högsta betyg!

Kjell O
Skrev om Casper Arvefjäll en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig kille. Fick den information vi begövde

Sigurdur R
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket bra. Kom i rätt tid och var trevliga.

Ulf U
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Funkade bra inga problem och prylarna funkar

Adam W
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig, duktig och gjorde ett snyggt arbete.

Jan W
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket kunnig och trevlig . Kan varmt rekommenderas till era kunder.

Per-Anders O
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Duktiga och trevliga. Snabbt och bra fixat allting.

Leif E
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Koll på allt och supertrevlig!

Jan J
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Magnus får toppbetyg, tillmötesgående och lösningsorienterad samt kunnig och informativ.

Bengt L
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra bemötande. Proffsig installation med bra val av bokens placering.

Lars-Göran L
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Tystlåten och jag fick dra ur honom all information vilket sedan slutade i att jag ändå fick sitta i långa telefonköer för att få igång systemet. Han saknade en vanlig tx20 skruvdragare vilket jag erhöll.

Helge H
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Positiv person. Kunnig. Lyssnar svarar på frågor. Vet vad han ska göra och gör det snabbt utan att stressa.

Per B

Super trevligt bemötande. Proffsigt utfört arbete. Tack

Tomas B
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig personal och mycket bra montering

Arkadi R
Skrev om Magnus Frodin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Kunnig, trevlig, effektiv. 10/10!

Åsa F
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Duktig på monteringen och trevlig men gav oss väldigt lite information speciellt om lastbalanseraren som inte fungerade när han åkte härifrån.

Hans A
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Otroligt proffsig. Artig. Gick genom allt efter installation. Även hur det fungerar i olika appar. Super nöjd.

Kerstin Iréne J
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Ibrahim gjorde ett toppenjobb! Han var både duktig, trevlig och väldigt lösningsorienterad. Han lyckades ordna installationen på ett mycket bättre sätt än jag hade kunnat föreställa mig. Jag installerade ett startpaket med Zaptec Go 2 och är verkligen nöjd med både installationen och resultatet. Jag kan varmt rekommendera Laddboxkillarna!

Ulf U
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Installationen gjordes snyggt och bra. Info om appen bra. Hans utvecklingspotential är att informera kunden om när under dan han skulle komma och även när han blev försenad. Konsekvensen var att förväntad tid för installationen blev inte kring 08.30 utan ca 16.00 och där jag inte kunde disponera om min dag. Ulf

Pär L
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabbt, snygg installation och bra information

Mikael N
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Trevligt bemötande från start och elektrikern gjorde ett snyggt och professionellt jobb på plats med installationen av min Zaptec Go 2 och Perific lastbalansering. ​Själva systemet fungerar klockrent! Jag har redan hårdtestat dynamiken när huset drog mycket el samtidigt, och lastbalanseringen tillsammans med laddboxens dynamiska fasväxling parerade belastningen perfekt utan att huvudsäkringarna gick. ​Det enda som drar ner betyget från en 5:a är kostnaden för tilläggskabel. 10 meter ingår i startpaketet, men för de meter...

Alexander R gillar detta
Claes J
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Montören hade lite för bråttom vid installations tillfället. Laddboxen blev inte centrerad på vald utrymme. Funktion/kontak med Charge Amps och Perfic behövde kompletteras vid ett annat tillfälle. Vid första återbesöket uteblev montören. Blev kompenserad av det.

Svar från Laddboxkillarna AB - Öst

Hej Claes, Tack för din återkoppling. Vi beklagar att installationen inte blev helt rätt från början och att montören uteblev vid det första återbesöket. Vi är glada att vi kunde slutföra arbetet och kompensera dig, men processen skulle självklart ha varit smidigare från start. Om något återstår når du oss på kontakt@laddboxkillarna.se eller 031 250 100. Vänliga hälsningar, Alexander Riddargård VD, Laddboxkillarna

Erik Ö
Skrev om Benjamin Kransén en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Snabb duktig och lösningsorienterad. Kan bara rekommendera

Nooreen B
Skrev om Ibrahim Farhad Saleh en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Underbar duktig kille som visste exakt vad han gjorde, kom med bra förslag på placering av laddboxen och så snabbt allt var på plats. Hjälpte mig även med alla appar.

Caroline B
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Vi är mycket nöjda med installationen av vår laddbox. Duktig och trevlig personal.

Andreas L
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Första elektrikern åkte iväg och glömde slå på strömmen igen. Vi var på semester och upptäckte 2 dagar senare att det var strömlöst. Frysvaror förstördes. Ringer elektrikern och berättar och han ber så mycket om ursäkt och säger att kontoret skulle ringa upp mig. Det har gått 2 veckor nu och jag har ringt dem 4 gånger men ingen svarar eller återkommer. Faktura kom omedelbart så någon arbetar verkar det som. Kom en annan elektriker den 28/7 och gjorde ett kanonjobb.

Svar från Laddboxkillarna AB - Öst

Hej Andreas, Det här är inte acceptabelt och vi beklagar både det inträffade och att du inte fick återkoppling trots flera försök. Vi är glada att den andra elektrikern kunde lösa installationen och gjorde ett bra jobb. Vägen dit ska naturligtvis inte se ut så här och vi tar med oss din feedback. Vänliga hälsningar, Alexander Riddargård VD, Laddboxkillarna

Karl Q

Kanonjobb, vart superbra. Helt nöjd

Kalle K
Skrev om Benjamin Kransén en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Bra kommunikation och löste jobbet snabbt och professionellt.

Torsten L
Skrev om Benjamin Kransén en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Montering och inkoppling av laddbox. Jag är helt nöjd med med Benjamin. Kom på avtalad tid, trevlig, social och gjorde ett bra jobb. Torsten

Per H
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Var duktig/kunnig, serviceinriktad och lyssnade på kunden om kunden hade några önskemål om ex placering av laddbox mm. Kanske va en aning snabb emellanåt när man gav instruktion i mobilen.

Per L
Skrev om Alexander Sundblad en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket trevlig och kunnig installatör av min nya laddbox Charge Luna Amp från Laddboxkillarna. All eventuell hårdvara fanns i bilen och själva installationen gick oerhört snabbt. Fick hjälp med all mjukvara i min telefon av Alexander, både till laddare och lastbalansering och allt fungerar perfekt. Artig, trevlig o kunnig, och inga övriga kostnader mot vad jag fått på offerten ca två veckor tidigare. 👍🙏🏻

Rolf H
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Punktlighet. Proffsigt. Kreativt. Snabbt. Lyssnande.

Mikael S
Skrev om Laddboxkillarna AB - Öst

Trevlig och väldigt duktig, utförde jobbet utan problem. God kommunikation på plats om det va något man undrade över.

Jacob G
Skrev om Kevin Baldervin en del av Laddboxkillarna AB - Öst

Mycket nöjd med installationen hittils