Kompositfasernas resultatet blev bra men det tog längre tid än väntat med tandregleringen innan fasaderna kunde göras. Trevligt bemötande från alla på dentalcentret.

Landskrona Dental Center
2 omdömen om Landskrona Dental Center
Hej Lars, Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse! Vi är glada att du är nöjd med resultatet och vårt bemötande. Vi förstår att väntetiden för tandregleringen kan kännas lång, men vi vill alltid säkerställa att grunden är optimal innan vi applicerar kompositfasader – allt för att ge dig det bästa och mest hållbara resultatet. Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas att du är riktigt nöjd med ditt nya leende! Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar framöver. Vänliga hälsningar, Landskrona Dental Center
Tar gärna betalt men lämnar inte garanti på arbetet! Ställer man krav blir man avslutad som patient!
Hej Camilla, Som vi tidigare har förklarat omfattas vårt arbete av garanti, men garantilängden varierar beroende på produkt eller tjänst. I ditt fall har garantiperioden tyvärr löpt ut för över 2 år sedan. Vi ser alltid till att våra kunder får tydlig information om garantivillkor och prissättning, vilket även kommunicerades vid ditt besök. Vi respekterar alla våra patienter och förväntar oss samma respekt i gengäld. Vi har informerat dig om garantivillkoren men tyvärr har du uppfattat det på ett negativt sätt mot vår...