Anton Dahlström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma
.Anton Dahlström har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Anton Dahlström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-01 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Dahlström har haft 0 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
Läs vad 156 Läs vad Anton Dahlström
2020-11-30Spontant omdöme
Jag kan varmt rekommendera Anton Dahlström som mäklare! Både som köpare och säljare. Han är professionell, personlig och kunnig vilket gör att man känner sig trygg genom ha processen.
skrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Pernilla, Stort tack för gott samarbete i samband med ditt köp och försäljning. Extra kul att du är så nöjd när du både köpt och sålt via mig. Hoppas ni kommer att trivas i nya bostaden. På återhörande! /Anton
2020-11-26Spontant omdöme
Anton gjorde ett grymt arbete med försäljning av min bostad!
Han visste att jag siktade högt, och han hjälpte mig dit!
Jag är mer än nöjd!skrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Tedd, Tack för din rekommendation och kul att du är nöjd med min insats. Tack själv för ett gott samarbete! Vi ses! / Anton
2020-11-05Insamlad av företaget
Vi kan rekommendera Anton som mäklare. Anton arbetade effektivt och var väldigt hjälpsam vid försäljning av vår lägenhet från start till slut. Vi fick även bra rådgivning vid kontraktsskrivning av vår nya bostad.
skrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Susanne, Tack för din rekommendation och vad bra att ni även uppskattade min rådgivning kring ert köp. Lycka till med nya bostaden! / Anton
2020-10-11Insamlad av företaget
Förtroendeingivande, proffsig och trygg. Tog bara 2 veckor från första kontakten till såld lägenhet, vilket var över förväntan. Vi är otroligt nöjda!
skrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Katarina, Tack för ditt omdöme och kul att ni är så nöjda! Lycka till med ert bostadsletande. / Anton
2020-10-07Insamlad av företaget
Anton har på ett dedikerat och proffsigt sätt mäklat vår lägenhet. Förutom lyhörd och duktig är han trevlig och positiv och vi kommer varmt rekommendera honom om tillfälle ges.
/ Joakimskrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Joakim, stort tack för din Reco och kul att du är så nöjd med vårt samarbete. Lycka till med ert bostadsletande. /Anton
2020-10-02Insamlad av företaget
Köpt lägenhet i Bromma vilket fungerat kanon
skrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Johan, Tack för din Reco! Det gläder mig att du är nöjd min insats. Jag är övertygad om att Jennifer kommer att trivas i lägenheten. Hälsa! / Anton
2020-09-30Insamlad av företaget
Jag sålde min lägenhet med Anton & är väldigt nöjd med detta. Han är proffsig, alltid tillgänglig för frågor & väldigt lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt honom
skrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Kristian, Tack för din Reco och din starka rekommendation! Extra glad att du uppskattar vår kommunikation och min tillgänglighet då det är några av grunderna till en lyckad försäljning. Lycka till med nya boendet! / Anton
2020-09-29Insamlad av företaget
Anton har på ett proffsigt och dedikerat sätt hjälpt oss att sälja vår lägenhet. Vi är supernöjda.
skrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Olivia, Tack för din fina Reco och kul att du är nöjd med min insats. Tack för förtroendet! Lycka med nya boendet. Vi ses på tillträdet. / Anton
2020-09-20Insamlad av företaget
Anton förstod hur jag ville att försäljningen skulle gå till och såg till att det blev så. Jag upplevde att han hade kontroll hela vägen genom budgivningen istället för att budgivarna lämnas att själva sköta den delen. Han skötte hela försäljningen bra och hade lagom med is i magen när så behövdes.
skrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej! Tack för din fina Reco! Vad kul att du upplevde vårt samarbete så lyckat. Tack för ett framgångsrikt samarbete så här långt. Lycka till med ert nya boende! / Anton
2020-09-10Insamlad av företaget
Sålda vår bostadsrätt genom Anton som var proffsig, kunnig och engagerad samt duktig på att hålla oss informerad genom hela processen.
Från en fullständigt nöjd kundskrev om Anton Dahlström en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaHej Peter, Tack för ditt omdöme och fina Reco. Tillfredsställande att du upplever mig som proffsig, kunnig och engagerad! Tack för din insats till ett lyckat samarbete. Vi hörs av framåt! / Anton