4.8 / 5 i betyg
10 rekommendationer

Diana Pano
en del av LH Klippotek

Liljeholmstorget 2 A
117 61 Stockholm — Visa karta

Läs vad 10 kunder tycker om Diana Pano

 • Evelina O
  Evelina O skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Diana är världens bästa frisör, jag vill inte att någon annan ska röra mitt hår. Varje gång hon klippt/färgat mig känns mitt hår fantastiskt! Dessutom är hon så himla gullig och fin. Jag rekommenderar verkligen henne starkt. <3
  gillar detta
 • Isabella P
  Isabella P skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Jag har äntligen hittat Stockholms bästa hårguru! Diana du har verkligen magiska händer, jag är så himla nöjd ! Jag känner mig sååå snygg i mitt nya hår. Jag bara älskar din positiva och energiska energi ! 🖒🖒🖒🖒/ Bella
  gillar detta
 • Gosia P
  Gosia P skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Trevlig stämning, man känner sig verkligen välkommen. Dianas kreativitet och arbete är fantastiska. Det var längesen jag var så nöjd med både klippning och färgning. Rekommenderar varmt.
  gillar detta
 • Elisabet C
  Elisabet C skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Diana Pano är magisk i sitt arbete! Jag har haft förmånen att få klippa mig hos henne i ca 8 år och jag är lika nöjd varje gång. Utvecklande, inspirerande och kunnig så är det omöjligt att byta till annan frisör.
  gillar detta
 • Sussan
  Sussan skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Stockholms bästa frisör ! Har alltid varit trogen kund till Lh klippotek , men måste säga att Diana har överträffat alla mina förväntningar! Hon kom med idéer och byte ut mina trista slingor som jag haft i flera år. Är evigt tacksam till att jag slumpmässigt hamna hos henne,Rekommenderar Diana starkt !
  gillar detta
 • RaId A T
  RaId A T skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Jättenöjd! Stort tack Diana Pano för ett proffsigt jobb och du är alltid trevlig och glad. Diana är en kreativ frisör och fantastiskt duktig på allt som rör färgteknik och ton.

  Very satisfied! Many thanks Diana Pano for a professional job, you are always pleasant and happy. Diana is a creative hairstyler and fantastic good at everything regarding color mixing techniques and tone.
  gillar detta
 • Tina S
  Tina S skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Jag har nog träffat på världens mest proffsiga frisör/stylist ,Diana Pano heter hon! Hennes härliga energi smittade av sig , Jag kände mig så lycklig när jag gick ut därifrån ! Hennes kunskap inom färg är helt otrolig ! Jag har aldrig varit så nöjd i hela mitt liv ! Jag kommer vara en evig stammis, rekommenderas starkt för er som vågar med nya idéer!
  gillar detta
 • Bengt S
  Bengt S skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Glatt gäng som kan klippa också
  gillar detta
 • Susanne A
  Susanne A skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  Duktig frisör som kändes kunnig.
  gillar detta
 • Daniel F
  Daniel F skrev om Diana Pano en del av LH Klippotek
  funkade bra! o snabbt gick det
  gillar detta
4.8 / 5 — 10 recos
0.0 / 5 — 0 recos
0.0 / 5 — 0 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Liljeholmstorget 2 A, 117 61 Stockholm