Lifetime Clinic

Harpsundsvägen 76, 124 58 Bandhagen — Visa karta

3.8 i betyg av 49 rekommendationer
Vi har har lång erfarenhet av laser och estetiska behandlingar. Vi har ett gediget kunnande vilket borgar för att ge dig den bästa behandlingen och för att motsvara dina förväntningar. Kliniken är marknadsledande i Sverige inom området estetisk laser och laserbehandlingar där vi använder den senaste metoden inom IPL – IPL Powerlite. Vårt motto är kunskap och kvalité. Vi specialiserar oss inom permanent hår-borttagning, behandling av ytliga blodkärl, akne, hudföryngring, pigmentfläckar, fillers samt borttagning av tatuering. Våra behandlingar sker genom IPL- metoden (Intensivt Pulsat Ljus) för ett säkert, effektivt och smärtfritt tillvägagångssätt.
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 27 rekommendationer
Kungsvägen 26, 19145, Sollentuna
Sköna Helenas Klinik
Jasmin z:
Jag fick hjälp med mina acnebesvär och det är tack vare behandlingarna jag fick som jag idag har en acnefri hud. Dessutom fick jag fantastis...

Företag inom hårborttagning nära Lifetime Clinic:

NaturalBeauty Söderkliniken

NaturalBeauty Söderkliniken

7 recos
Ölandsgatan 42, Stockholm
Välkommen till oss på NaturalBeauty Söderkliniken om du funderar på en skönhetsb... Läs mer ›
NaturalBeauty Söderkliniken
Moa F:
Jag upplevde besöket mycket bra, Said var verkligen välkomnande och gjorde verkligen så att jag kände mig trygg. Blev supernöjd med mina fil...
Beauty & Medical Team

Beauty & Medical Team

356 recos
Kungsgatan 79, STOCKHOLM
Vi skräddarsyr behandlingen för att ge dig bästa möjliga förutsättningar. Tillsa... Läs mer ›
Beauty & Medical Team
Sofia H:
Mycket bra och trevlig personal
Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken

47 recos
Drottninggatan 33, STOCKHOLM
Nordiska Kliniken är ledande inom plastikkirurgi, estetiska behandlingar och med... Läs mer ›
Nordiska Kliniken
Regina H:
Vill ge det allra högsta betyg som finns till Nordiska Kliniken och fick jag ge dem 1000 stjärnor i betyg så skulle jag göra det, men jag få...
Perfect Skin Care

Perfect Skin Care

113 recos
Wargentinsgatan 7, STOCKHOLM
Välkommen in till Perfect Skincare Kungsholmen! Läs mer ›
Perfect Skin Care
Marie S:
Alltid lika nöjd efter en behandling hos Perfect Skin. Väldigt kunniga och professionella terapeuter och alltid ett varmt välkomnande redan ...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 49 kunder tycker om Lifetime Clinic

 • Anonym A
  Anonym A skrev om Lifetime Clinic
  Jag besökte kliniken i Högdalen för att behandla "bekymmersrynkan" mellan ögonbrynen med botox. Fick veta att det kunde ta 2 veckor innan man kunde se full effekt. Efter exakt 2 veckor kunde jag fortfarande rynka mina ögonbryn och ringde därför till kundservice för att se om jag kunde få komma på en touch up kostnadsfritt inom 15 dagar. Förstod nästan att det inte skulle gå att få en tid med så kort varsel, dvs. inom en dag, och som jag misstänkte låg närmaste lediga tid en vecka bort. Dock så löste kundservice detta åt mig så att jag ska få det åtgärdat kostnadsfritt, vilket jag tycker är mycket bra service! De återkom till mig inom 2 dagar också. Så det är jag mycket nöjd med. Dessutom var det 20 % på min behandling (på priset som för övrigt redan ligger ganska lågt jämfört med andra kliniker) pga. en kampanj hela september, så jag är hittills mycket nöjd med hur jag blivit bemött. Återstår att se om jag blir helt nöjd med slutresultatet, men jag vill ändå berömma kliniken för deras hittills mycket goda bemötande!
  gillar detta
 • Anette S
  Anette S skrev om Lifetime Clinic
  Blev utvald som trådlyftsmodell hos dom och mottagandet var mer än positivt! Väldigt proffsiga och jag kände mig lugn och trygg i deras händer. Kände att dom visste vad som skulle göra för bästa resultat i lugn miljö!
  gillar detta
 • Emilia L
  Emilia L skrev om Lifetime Clinic
  Fantastiskt bemötandet vid ingreppet.
  gillar detta
 • Camilla C
  Camilla C skrev om Lifetime Clinic
  Jag började med att fylla i läpparna för 3 år sedan på lifetime i Uppsala. Jag kände mig välkommen o omhändertagen från första början, fick bra svar på mina funderingar om filerna.Sedan dess har jag varit en trogen kund och har fyllt i läppar och botox flera gånger, resultatet har alltid varit enormt bra o motsvsrat mina förväntningar, Senast gjorde jag trådllyft för 3 veckor sedan, min hy har börjat reagera och det kommer o bli ett bra resultat.Sammanfattnings är att Lifetime är en väldigt bra, kompetent klinik som alla borde ta chansen och få ett nytt fräschare utseende utav, den får 100 stjärnor av hundra.Tack💖
  gillar detta
 • Marina N
  Marina N skrev om Lifetime Clinic
  Otroligt proffsiga och trevliga,
  Gjort mina läppar och ska fortsätta att göra en skinbooster ,
  Kommer alltid att göra mina behandlingar hos dom 👌🌸
  gillar detta
 • Rami
  Rami skrev om Lifetime Clinic
  Jag har varit kund hos lifetime clinic i flera år.. Ringde och bokade för en behandling som vanligtvis tar 45 minuter. När jag kommer fram så säger personalen till mig att det är endast 10 minuter bokade åt min behandling.

  Det här är tyvärr inte första gången det händer utan har hänt mig tidigare. Personalen löste det och var villiga att hjälpa mig men jag kände att de var stressade och gjorde ett jobb som normalt tar 45 min på 15 min. Jag fick betala fullt pris trots allt.

  Nu i efterhand ser jag resultatet och är inte nöjd med det. När jag ringer till lifetime clinic för efterbehandling då får jag svar att det har gått mer än 20 dagar och de kan inte göra något.

  Den första personen jag pratade med lovade att en ansvarig skulle återkomma till mig. Den ansvariga ringer mig samma dag men var väldigt otrevlig och ville inte ens lyssna på mig.


  Blir min sista behandling hos de,
  "Tips" leta efter annat ställe.
  2017-09-08 Linda svarar Rami
  Hej Rami,

  Tack för att du tagit dig tiden att ge oss feedback, det gör att vi kan lära oss av våra misstag och bli bättre. Vi beklagar att du upplever ditt besök hos oss som stressigt och att du inte fick önskad resultat. Just rätten till efterkontroll på våra behandlingar är något vi värnar om och det är din rätt som kund att kunna utnyttja. I det här fallet verkar det som att vi inte lyckats möta dina förväntningar och självklart något som vi vill kunna åtgärda. Om du inte har fått hjälp redan så vill jag be dig att mejla oss på info@lifetimeclinic.se så hjälper vi dig.

  Vänliga hälsningar,
  Linda S
  Lifetime Clinic
  gillar detta
 • Jasmin V
  Jasmin V skrev om Lifetime Clinic
  Har varit kund på lifetime clinic i flera år, alltid varit supernöjd. Men på senare har personalen bytts ut och det har börjat riktigt inkompetenta människor på denna arbetsplats. Jag skulle göra en behandling som jag alltid gjort, helt plötsligt tar behandlaren betalt för en helt annan sak, vilket jag påtalar för henne och hon svarar att jo du ska betala såhär mycket, om du betalt ett annat belopp tidigare har det varit fel. Jag ringer kundtjänst och frågar dem, varpå de inte kan ge mig något svar och jag ber då att ägaren ringer upp mig. Någon timme senare ringer en kvinna upp mig och påstår sig ringa från huvudkontoret, och eftersom jag vid flertal gånger träffat salongsägaren vet jag att det inte finns varken något huvudkontor eller någon annan "ansvarig", så jag ber dem snällt att endast återkomma när ägaren har möjlighet. Ingen har ringt upp mig.

  Veckan efter har jag ytterligare en behandling och vid detta tillfälle är det två helt nya behandlare. En som verkar vara under sin upplärning och en som påstår sig jobba på en annan klinik. Det första som händer är att hon anklagat mig för att ha solat, vilket jag definitivt inte gjort sedan i somras. Har dessutom behandlat mig 4 gånger efter sommaren så att det helt plötsligt skulle vara något problem är märkligt. Det hela slutar i alla fall med att jag kommer hem och det kliar något så fruktansvärt på områdena som behandlades, och dagen efter ser jag att jag har fått 7 stycken stora brännmärken.

  Jag vill notera att jag under dessa år som jag behandlat mig på lifetime aldrig har behövt fylla i något papper där det står att om vi bränner dig tar vi inget ansvar, men under mitt nästsenaste besök blev jag tvingad att göra det annars tänkte hon inte behandla mig. Var beredda på att ni kommer behöva fylla i ett liknande papper om ni går dit.
  2017-05-25 Linda svarar Jasmin V
  Hej Jasmin,

  Vi beklagar att du upplever ditt besök hos oss negativt och att du inte fått ett väl mottagande, det är självklart inte det vi önskar. Det ät viktigt för oss att du känner att du får ett proffsigt bemötande och en god resultat på dina behandlingar när du besöker oss på Lifetime Clinic. I det här fallet verkar det som att vi inte lyckats möta dina förväntningar och självklart något som vi kommer att se över.

  Om du redan inte har fått den hjälp du behöver i ditt ärende vill jag be dig kontakta oss på info@lifetimeclinic.se så hjälper vi dig.

  Varma hälsningar,
  Linda S
  Lifetime Clinic
  gillar detta
 • Frida B
  Frida B skrev om Lifetime Clinic
  Gick och fyllde mina läppar hos life time clinic i Kista. Personalen var väldigt trevlig och fick mig att känna mig bekväm. Efteråt svullnade läpparna, vilket jag såklart visste skulle hända men de blev väldigt klumpiga på vissa ställen och jag bokade tid att gå tillbaka, tiden var 2 veckor efter. Berättade då för samma sköterska om klumparna, hon sa att hon skulle prata med sin chef om vad man kunde göra åt saken och sedan återkomma. Hörde inte någonting efter det och klumparna fanns kvar så länge filler satt i läpparna och fick mig att känna att det inte var värt de 2000 kr jag betalat då jag skämdes över mina läppar hela tiden.
  2017-02-13 Linda svarar Frida B
  Hej Frida,

  Det var tråkigt att höra att du inte blev nöjd med dina läppar och att du inte har fått åtekoppling. Var god och kontakta oss på info@lifetimeclinic.se så bokar vi in en tid åt dig.

  Med vänlig hälsning,
  Lifetime Clinic
  Linda S
  gillar detta
 • Cristina R
  Cristina R skrev om Lifetime Clinic
  Fantastiska. Och så trevliga och kund inriktade.
  gillar detta
 • Ernada H
  Ernada H skrev om Lifetime Clinic
  Jag har alltid varit nöjd hos er.
  gillar detta
 • Essnat O
  Essnat O skrev om Lifetime Clinic
  Jag har alltid varit nöjd med mina läppar, kommer försätta göra hos er👍
  gillar detta
 • Alan O
  Alan O skrev om Lifetime Clinic
  Hej!
  Ni har gjort jätte bra jobb för att denna är en del av humanitära arbete i samhället då Barencancernfonden ska vara dem jätte glda om de får hjälp. Jag vill tacka er för den här administration .
  Tack

  Med vänlig hälsning,
  Alan
  gillar detta
 • Kelly
  Kelly skrev om Lifetime Clinic
  Trevligt bemötande av personalen i Kista vid läppinjektion med 1ml Juvederm. Fick dock knölar i läpparna och läpparna fick inte mer volym, så jag kontaktade kundservice. Mycket krångel med Kundservice i flera veckor för att få åtgärd. Fick till slut en tid för åtgärd, men läkaren som jag blev inbokad hos var inte där när jag kom till min bokade tid. Jag fick då veta att min bokade tid inte ens fanns! En sköterska hoppade in istället för att åtgärda knölarna och jag bokades in för ännu en ny tid, för påfyllning av 1 ml igen. Mycket snällt av henne att jag fick en tid för åtgärd. Denna gång fick jag mycket knölar och stora blåmärken, men fick mer volym. Efter blåmärken och svullnad lagt sig masserade jag dagligen i någon vecka och knölarna har nu minskat. Fin form på läpparna nu. Ser snyggt och naturligt ut, nu efter några veckor. Personerna på Kundservice (per tel och e-mail) är inte alls bra, men personalen i Kista är trevliga och hjälpsamma.
  gillar detta
 • Carmen W
  Carmen W skrev om Lifetime Clinic
  Jag har gjort både hårborttagning med laser, fillers och botox hos Lifetime clinic.
  Jag är mycket nöjd, framförallt med priserna jämfört med andra kliniker i Stockholm.
  gillar detta
 • Mitra K
  Mitra K skrev om Lifetime Clinic
  väl bemötande och bra service. prisen är lite för högt men hoppas att det tjusteras.
  gillar detta
 • Narsis M
  Narsis M skrev om Lifetime Clinic
  Långa vänte tider..överlag e de duktiga..jag är nöjd
  gillar detta
 • Mesude T
  Mesude T skrev om Lifetime Clinic
  Bra bemötande, med fina behandlingar med lagom pris
  gillar detta
 • Anneli L
  Anneli L skrev om Lifetime Clinic
  Ngt märkliga telefonsamtal vid bokningar. Trevligt bemötande i Kista o i Högdalen. Det bästa långsiktiga resultatet upplevde jag efter behandlingen i Kista ( fast jag fick många blåmärken).
  gillar detta
 • Maritha O
  Maritha O skrev om Lifetime Clinic
  Mycket nöjd!!! Bra bemötande bra priser och bra resultat!
  gillar detta
 • Rojan G
  Rojan G skrev om Lifetime Clinic
  jätte duktig personal! super nöjd!
  gillar detta
 • Hanna
  Hanna skrev om Lifetime Clinic
  Gäller också Lifetime Clinic i Kista! Bad specifikt att få avslappnad panna i mittregionen och INTE över ögonbrynens utkant för jag vill höja den delen. Jag visar även henne genom att peka!
  Eftersom jag gjort botox ett flertal gånger förr så vet jag exakt vart det ska läggas, alltså ej i ytterkant ovanför ögat / ej ovanför området av yttersta ögonbrynsvingen! Tjejen börjar injicera och jag känner att hon är ute i området över tinningen på pannan! :( På max 4 min är hela processen klar, från samtal till att jag reser mig upp från stolen. Jag känner att det inte är så här det ska gå till. 4 minuter! Jag frågar ytterligare en gång "tar detta bort vertikala rynkor? Jag kan fortfarande lyfta ögonbrynsvingen? " Ja säger hon. Sen betalning och sedan är jag utanför dörren. 10 minuter hade jag min fot innanför kliniken! Allt kändes oseriöst och ouppmärksamt.
  Som jag anande så sitter jag här 5 dagar senare med tung panna och kan inte höja "ögonbrynsvingarna". Det mest vanliga man vill ha som resultat - att kunna få "Hollywoodlyft", det har hon förstört för mig för hon injicerade fel! Men jag kan fortfarande höja början av brynen över näsan och det gör att jag får ett stort bulligt område tvärsöver, likt en buffalo. Har även tagit egna bilder för dokumentation för jag fick litet blåmärke på sidorna där hon absolut INTE skulle injicera.
  Så gå inte till kliniken i Kista, undvik!
  Välj Högdalens Lifetime clinic istället! Där gör dom det bättre. Ska nu på en korrigering i Högdalen och hoppas det blir bättre! Återkommer med information.
  /Med bästa hälsningar
  2016-05-05 Linda svarar Hanna
  Hej Sara,

  Det var tråkigt att höra att du inte fick det resultat som du hade önskat dig. Har du varit i kontakt med oss och framfört detta? Om inte så rekommenderar jag att du bokar tid för en touch-up så att vi kan korrigera felet. Du har alltid rätt till en kostnadsfri touch-up i upp till 15 dagar.

  Med vänlig hälsning,
  Lifetime Clinic
  Linda S
  2016-05-05 Hanna svarar Linda
  Tack. Ja jag har bokat tid för touch up och hoppas det går att rätta till. Om det blir bra kommer jag ta bort min rekommendation.
  2016-10-12 Linda svarar Hanna
  Hej Sara,

  Hoppas allt är väl! Gick det bra att få hjälp på din "touch-up"? Vänligen återkom till oss om du inte har fått hjälp.

  Varma hälsningar,
  Lifetime Clinic
  Linda S
  2016-10-12 Hanna svarar Linda
  Hej. Besöket på Lifetime Clinic Högdalen motsvarande mina förväntningar. Mycket fint bemötande! Blev kompenserad och fick gratis justering i pannan av en väldigt trevlig manlig sköterska. Efter besöket kände jag mig rättvist behandlad, "fått plåster på såren" och nu månader senare tänker jag inte ens på missödet i Kista.
  Så jag kan varmt rekommendera Lifetime Clinic till alla er som funderar på behandlingar. Var bara noga pålästa innan och beskriv tydligt ditt förväntade resultat.
  Mvh
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • mona n
  mona n skrev om Lifetime Clinic
  Hur behandlingen blir beror helt på vem som gör den, olika varje gång. Hade gärna velat ha samma person. Då det ej är möjligt dras betyget ner. Väldigt prisvärt!
  gillar detta
 • Anna E
  Anna E skrev om Lifetime Clinic
  Gäller kliniken i Kista. Var där för att fixa Botox. Satt och väntade på att bli behandlat för att sedan få utskällning att jag var sen!! Helt otroligt vilken bemötande! Tjejen tog bara emot mig och satt igång med behandlingen utan att ens lyssna eller markera några områden som skulle behandlas. Jag kände oro redan då och bad henne specifikt om att få lyfta mina ögonbryn men hon körde bara på snabbt och oengagerat och nu ser jag att det ser det riktigt ojämn och illa ut, inte alls som jag har tänkt eller förväntat mig. Har gjort Botox i många år förut mest på Akademikliniken så jag vet exakt vad jag kan förvänta mig utav en korrekt utfört behandling. Har tidigare varit på Lifetime Clinic en gång förut för ett år sedan och då blev behandlingen bra. Nu verkar de har fått in nytt personal som inte alls har samma kvalitets känsla, respekt eller förståelse för kunders behov. Trist tycker jag då det är ändå dyra behandlingar vi pratar om. Har även fått höra att tre behandlings områden inte täcker hela pannan trots att jag har utfört exakt samma behandling förut och har då fått hela pannan behandlat. Kommer inte att gå tillbaka dit igen och rekommenderar de inte. Bättre att betala lite extra och få en väl utfört behandling än att spara pengar, förstöra ansiktet och känna sig missnöjd i minst 6 månader eller 1 år.

  Hälsningar
  Anna
  2016-02-24 Linda svarar Anna E
  Hej Anna,

  Det var tråkigt att höra att du upplevde ditt besök hos oss så pass negativt. Har du varit i kontakt med oss och framfört detta? Om inte så rekommederar jag att du kontaktar oss så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
  Med vänlig hälsning,
  Lifetime Clinic
  Linda S
  2016-02-29 Anna E svarar Linda
  Tack för ditt svar Linda men jag vågar nog inte gå tillbaka till er igen. Har en återbesöks tid som jag kommer nog att ta bort. Skulle behöva fixa till detta då det är ojämt men vill absolut inte hamna hos samma arroganta person igen! Mina ögonbryn har nu "rasat ner" och jag ser bara ledsen o trött ut. Är så himla ledsen i besviken då Botox behandling sitter i minst 6 månader. :(

  Ha en fin vecka
  Hälsningar
  Anna
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Berivan K
  Berivan K skrev om Lifetime Clinic
  Gjorde fillers i läpparna av en kille vid namn farzad. Väldigt duktig och resultatet blev precis vad jag förväntat mig. De har bra priser. Enda nackdelen var att han var lite sen samt att hans telefon ringde konstant före och under behandlingen. Rekommenderar kliniken starkt. O ch kommer fortsätta gå dit.
  2016-10-13 Linda svarar Berivan K
  Hej Berivan,

  Tack för din rekommendation! Vad kul att du blev nöjd med resultatet däremot så beklagar jag störningen med en ringande telefon under behandlingen, det ska självklart inte inträffa.


  Vänliga hälsningar,
  Linda S
  Lifetime Clinic
  gillar detta
 • Isabella M
  Isabella M skrev om Lifetime Clinic
  Har fått gratis återbesök, så vi får se vad poängen blir efter det.
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Lifetime Clinic
  Bästa behandlare Fasrad Gjort filler samt Masoterapi Fillers under ögon (fantastiskt resultat ) Han är super duktig :)
  gillar detta
 • Monimon
  Monimon skrev om Lifetime Clinic
  Trevligt bemötande men minst 20 min väntan efter överenskommen tid som bokats. Ingen effekt av IPL pigmentbehandling av ansikte/hals/decolletage (har gjort samma behandling för 6 och 4 år sedan på andra kliniker med bra resultat). Behandlingen tog varje gång ca 12 min, så ganska få "shots" från IPL maskinen på den ytan (ansikte, hals decolletage). Billiga priser men verkar inte som personalen/behandlaren var kunnig och noggrann tyvärr.
  2016-02-25 Linda svarar Monimon
  Hej Monimon,

  Vad kul att du har fått ett bra bemötande, däremot så vill vi självklart att du också får det resultat som du önskat. Om du inte har varit i kontakt med oss sedan din behandling så rekommenderar jag att du kontaktar på info@lifetimeclinic.se. Vi kommer alltid göra våra yttersta för att motsvara dina förväntingar.


  Vänliga hälsningar,
  Linda S
  Lifetime Clinic
  gillar detta
 • Marina A
  Marina A skrev om Lifetime Clinic
  Bemötandet var mycket trevligt, men resultatet av behandlingen blev sådär Inte riktigt vad jag har förväntat mig. Därför ger jag tre kannor till Lifetime Clinic.
  2016-02-24 Linda svarar Marina A
  Tack Marina för dina trevliga ord gällande vår bemötande, däremot tycker jag att det är mindre roligt att behandlingen inte motsvarade dina förväntningar. Har du ett återbesök inbokat? Om inte så är mitt råd att du kontaktar oss för att boka in ett.

  Vänliga hälsningar

  Linda S
  Lifetime Clinic
  gillar detta
 • Min L
  Min L skrev om Lifetime Clinic
  Varje gång man kommer är det en ny person som ska behandla dig, inget uppföjlande från föregående besök så att man kan utvärdera resultatet. Jag har snarare blivit hårigare
  2016-03-23 Linda svarar Min L
  Hej Min L,

  Vi beklagar att du inte känner dig nöjd med resultatet. Jag tycker att det låter märkligt och självklart något vi vill kolla upp. Var god kontakta oss på info@lifetimeclinic.se .

  Med vänlig hälsning,
  Linda S
  010-3333313
  gillar detta
 • Kicki K
  Kicki K skrev om Lifetime Clinic
  tycker att jag får ett bra bemötande
  gillar detta
 • Rebecka S
  Rebecka S skrev om Lifetime Clinic
  gillar detta
 • Naida B
  Naida B skrev om Lifetime Clinic
  Trevlig atmosfär med bestående av trevliga personaler
  gillar detta
 • Sara N
  Sara N skrev om Lifetime Clinic
  Jag är ganska nöjd med Laiftime Clinic.
  gillar detta
 • Darin J
  Darin J skrev om Lifetime Clinic
  Jag är missnöjd. Pga har haft 8 behandlingar och inga bra resultat än! !!!!!!!!!
  2016-02-25 Linda svarar Darin J
  Hej Darin,

  Det var tråkigt att läsa att dina behandlinar inte givit önskat resultat. Vi strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd med resultatet på dina behanlingar. Om du inte varit i kontakt med din klinik så vänligen kotakta oss på info@lifetimeclinic.se så ser jag till att du får den hjälp du behöver.

  Bästa hälsningar
  Lifetime Clinic
  Linda S
  gillar detta
 • Sanaz S
  Sanaz S skrev om Lifetime Clinic
  De som jag har träffat verkar vara trevliga,men man märker att visa personal har inte tillräckligt kompetent där för man är inte nöjd med behandlingarna varje gång. Alldeles för lite tid lägger ni för varje behandling, både kunder och personalen blir stressad och leder till en otillfredsställd behandling. Jag har köpt en Alovera Gel, men jag har inte använd så mycket, kan inte utvärdera det.
  gillar detta
 • Shideh B
  Shideh B skrev om Lifetime Clinic
  Välbemötande,proffessionella
  gillar detta
 • Marlene F
  Marlene F skrev om Lifetime Clinic
  Mycket trevliga och professionella i sitt bemötande!
  gillar detta
 • Malin H
  Malin H skrev om Lifetime Clinic
  Det är skillnad på noggrannheten hos personalen. Tråkigt att det alltid är olika tjejer som jobbar.
  gillar detta
 • Cissie
  Cissie skrev om Lifetime Clinic
  Trevlig och hjälpsam personal. Bra priser, och bra behandlingsresultat!
  gillar detta
 • Mouness E
  Mouness E skrev om Lifetime Clinic
  Jättebra service . Trevlig och kunnig personal
  gillar detta
 • Sanaz M
  Sanaz M skrev om Lifetime Clinic
  Bra service till fantastiska priser på olika behandlingar som verkligen ger resultat!
  gillar detta
 • Heba S
  Heba S skrev om Lifetime Clinic
  Hej
  Lifetime klinik är bäst till mig med allt, service, pris och personal
  Pocket personal är bäst
  Vill gärna försätta med Er om har råd
  gillar detta
 • Nadia N
  Nadia N skrev om Lifetime Clinic
  Jättebra lokaler, bra personal och bra priser i Uppsala. Just priserna är det som lockar oss kunder.
  gillar detta
 • Magdalena C
  Magdalena C skrev om Lifetime Clinic
  Bra bemötande, bra pris och väldigt trevlig atmosfär
  gillar detta
 • Ellinor K
  Ellinor K skrev om Lifetime Clinic
  Jätte nöjd. Trevligt och bra resultat. bra priser. Valde denna salong efter att han läst rekommendationerna nedan.
  gillar detta
 • Anna K
  Anna K skrev om Lifetime Clinic
  Trevligt bemötande. Första gången jag fick behandling var det bara en behandlare, vid senare tillfällen har det varit två. Först kändes det lite obekvämt med två behandlare, jag kände mig som en handelsvara, men det positiva är ju att behandlingen går fortare.
  gillar detta
 • Ann P
  Ann P skrev om Lifetime Clinic
  Mycket noggrann och grundlig information om behandlingen. Ett fantastiskt resultat,professionellt bemötande från början till slut. Kan varmt rekommendera denna klinik.
  Gülden Buket A gillar detta
 • Mikaela M
  Mikaela M skrev om Lifetime Clinic
  Trevlig personal som gör att man känner sig bekväm. Har rekommenderat dom till alla jag känner. Grymma priser i jämförelse med andra kliniker!!!
  Gülden Buket A gillar detta
 • sherwan s
  sherwan s skrev om Lifetime Clinic
  Jätte bra priser trevlig personal
  Gülden Buket A gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Harpsundsvägen 76, 124 58 Bandhagen
Kategorier