Living Deco jobbar med passion, de älskar vad de gör, från början till slutet. Det är viktigt för mig att få professionell rådgivning och hjälp och Living Deco levererade det jag önskade. 🌟🌟🌟🌟🌟
Living Deco By Sweden AB
Välkommen till Living deco! Vi levererar skräddarsydda gardinlösningar till hela Stockholms området. Från idé till färdigt monterat resultat. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att förverkliga deras vision och skapa unika och funktionella lösningar som matchar deras stil och behov. Vårt mål är att alltid leverera...
3 omdömen om Living Deco By Sweden AB
Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
Toppkvalitet till ett mycket prisvärt erbjudande!
Grym service, strålande resultat. Väldigt nöjd!
Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening