Niklas Friberg är mäklare på Mäklarbyrån
.Niklas Friberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-11. Niklas Friberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.7. Niklas Friberg har haft 33 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 34 Läs vad Niklas Friberg
2021-01-21Verifierad kund
Han levererade och levde upp till mina förväntningar. Bra jobbat!
sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Friberg en del av Mäklarbyrån -
2020-11-21Verifierad kund
Vi har köpt en lägenhet och vi tycker att mäklaren Niklas Friberg är väldigt seriös och väldigt punktlig. Förklarar allt och är tillmötesgående.
köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Friberg en del av Mäklarbyrån -
2020-11-06Verifierad kund
Har sålt en skogsfastighet. Blev väldigt bra bemött av Niklas Friberg på samtliga möten, han är en proffsig mäklare. Har känts tryggt m honom genom detta. Känner mig väldigt nöjd.
Mvh Anna Anderssonsålde en tomt med hjälp av Niklas Friberg en del av Mäklarbyrån -
2020-11-06Verifierad kund
Fick rekommendationen att kontakta mäklarbyrån av en vän. Redan vid första mötet på gården vi skulle sälja visste vi att det var rätt vi valt. Snabbt och smidigt har det gått. Stort tack.
Mvh Danielsålde en tomt med hjälp av Niklas Friberg en del av MäklarbyrånDet var ett sant nöje att få hjälpa er med försäljningen! En av de mer roliga och erfarenhetsrika förmedlingar jag haft i min karriär. Nu vet jag dessutom mycket mer om gran och björk :)
2020-09-30Verifierad kund
Köpt villa och sålt radhus med hjälp av samma mäklare. Ett professionellt, kunnigt och mycket trevligt bemötande av både mäklare såväl som byrå. Rekommenderas!
sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Friberg en del av Mäklarbyrån -
2020-09-20Verifierad kund
Vi har köpt ett radhus på kometgatan i ödåkra. Bra bemötande och kunnig mäklare. Vi fick hjälp på våra frågor och funderingar!
köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Friberg en del av Mäklarbyrån -
2020-09-18Verifierad kund
Jag har köpt och sålt lägenheter
Tyvärr måste jag sägs att hela affären var under all kritik.sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Friberg en del av MäklarbyrånHej Henric! Det var tråkigt att höra eftersom jag är väldigt mån om att mina kunder ska få en bra upplevelse av min förmedling. Jag skulle verkligen uppskatta om du vill precisera din kritik här så jag kan lära av mina misstag och gå starkare ur den här affären både som person och som mäklare. Ett mejl direkt till mig går också bra. Vänligen Niklas
2020-09-06Verifierad kund
Köpt en bostadsrättslägenhet i våningshus liggandes centrum av Rydebäck.
Trevligt bemötande, kunniga svar på allt jag ville veta.
Skall även sälja min radhus-BR mycket snabbt fram med underlag därtill.
Allt över förväntan.köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Friberg en del av Mäklarbyrån -
2020-08-03Verifierad kund
Vi har köpt en takvåning i ett sekelskifteshus i Helsingborg.
Niklas har varit väldigt flexibel och tillmötesgående. Han visar och presenterar på ett lugnt och sakligt sätt. En behaglig men professionell still genom hela processen.köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Friberg en del av Mäklarbyrån -
2020-07-21Verifierad kund
Vi har köpt en bostadsrätt via Niklas som ledde hela processen på ett väldigt enkelt och smärtfritt sätt. Vi är väldigt nöjda och kommer absolut att behålla kontakten för framtida syften.
köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Friberg en del av Mäklarbyrån