Daniel Åberg
Daniel Åberg är mäklare på Mäklarhuset Hammarby Sjöstad
.Daniel Åberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Daniel Åberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 4.5. Daniel Åberg har haft 10 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-11 - 2023-02
6 omdömen om Daniel Åberg
Sedan starten hos Reco 2023
sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Åberg en del av Mäklarhuset Hammarby Sjöstad
Alltid trevligt bemötande, återkopplade alltid vid mitt behov av kontakt.
Daniel var väldigt trevlig att arbeta med, verkligen hjälpsam och lugnande på denna komplicerade marknad och fick sitt jobb bra gjort. Topp kille.
Daniel är professionell, lugn och väldigt trevlig! Gjorde sitt yttersta i en skakig marknad och vi kan inte annat än varmt rekommendera Daniel!
köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Åberg en del av Mäklarhuset Hammarby Sjöstad
Daniel är en lyhörd, trevlig, tillmötesgående mäklare med exceptionellt bra lokalkännedom i Hammarby sjöstad. Proffsig och lättsamt helt enkelt.
Super fram tills kontraktsskrivning, sen otroligt svårt att få svar vilket såklart känns väldigt tråkigt.
Daniel är ett superproffs som jobbar hårt för att alla ska bli nöjda.
Vi är grymt nöjda och rekommenderar honom varmt till alla som funderar på att sälja.