Vi har anlitat MaVi Bygg vid flera tillfällen, främst för köksmontage, och de är verkligen fantastiska på kök. Noggranna, effektiva och med ett bra öga för detaljer – slutresultatet blir alltid väldigt lyckat. De är professionella, lösningsorienterade och väldigt lätta att samarbeta med, från första kontakt till färdigt resultat. Kommunikation, tidsplan och kostnadsbild har varit tydlig och transparent hela vägen, vilket skapar ett stort förtroende. Även vid totalrenoveringar har de levererat på samma höga nivå. Arbetet...
Mavi Bygg AB
5 omdömen om Mavi Bygg AB
Vi har anlitat Mavi Bygg för både köksrenovering och altanbygge och är otroligt nöjda med resultatet. De är mycket noggranna, professionella och levererar ett resultat som verkligen är utöver det vanliga. Genom hela processen ingav de ett stort förtroende och vägledde oss med bra råd och lösningar som ledde till ett superfint slutresultat. Vi kan varmt rekommendera Mavi Bygg – riktigt duktiga killar som håller hög kvalitet rakt igenom.
Ett helt otroligt fint första intryck av dessa snickare och team , vi har gjort en totalrenovering på lägenheten och vilket resultat 👍absolut bästa firman , jag kommer rekommendera denna till alla mina vänner ! Mvh Åsa
Huvudentreprenörer för en totaltenovering av en fyra med två toaletter, golvläggning, nytt kök. Riktigt proffsiga och samtidigt inkännande, tydliga med olika kostnader och dom var klara i tid efter det som var planen. Kan bara konstatera att jag rekommenderar dom varmt☺️
Stort tack till Mavibygg för allt fint som ni noggrant och professionellt gjort till oss i kök och hall. Uppskattar ert trygga bemötande och pålitlighet, men även omsorgsfull stöttning i beslut om byggmaterial och annat som kan hända längs med vägen under en renovering.