Smidigt, lätt och snabbt! Jättebra kundservice och kontakt vid alla möjliga frågor. Bra flytthjälp som verkligen gjorde mer än dom skulle för att hjälpa ä, och underlätta. Väldigt nöjd!
Max Flytt och Städ AB
Välkommen till Max Flytt & Städ AB – Din Partner för Bekväma Flyttar och Fläckfria Hem Vi på Max Flytt & Städ förstår att en flytt innebär mer än att bara flytta till ett nytt hem – det handlar också om att lämna det gamla hemmet i perfekt skick. Med vår kombinerade expertis inom både flyttning och städning är vi din fullservicepartner...
230 omdömen om Max Flytt och Städ AB
Sedan starten hos Reco 2024
De skulle komma kl 08:00 enligt avtal, men dök upp först kl 09:00 - ingen svarar på det telefonnummer som är angivet, heller ej på mail förrän strax före kl 09:00. Så blev missnöjd redan från början.
Min far och jag är så nöjde med hela processen från dag ett till slutt
Tack för dina fina ord och för att vi fick nöjet att hjälpa er.
Hej jag tycker att dom på max flytt är det bästa jag har träffat så är trevlig och hjälpsam personal så dom är bra med bemötande Denis är bra så han säger hur det är bra trevlig person med dom är duktig på att bära på möblerna. Så jag ger dem 10 + för de är bra. Mvh Sven inge Mårtensson bondevägen 11b Dalby.
Tack så mycket för dina fina ord och för att vi fick hjälpa dig med din flytt.
Max Flytt & städ motsvarade alla förväntningar! Mycket serviceminded killar. Dennis var en mycket bra arbetsledare för sin nya kollega! Flytten på över 50 mil genom Sverige gick galant! Kan verkligen rekommendera Max Flytt & städ
Tack så mycket för dina fina ord och för att du valde oss.
Kan bara berömma killarna som flyttade mammas bohag! Trevliga, noggranna, försiktiga. Bara massa plus till dom!! Även en stor eloge till Emina, som flyttstädade. Fläckfritt och helt perfekt!!! Tusen tack!!!
Tack så mycket för att vi fick hjälpa till med både flytt och flyttstädningen.
Punktliga, trevliga, ordentliga och jobbar på.
Tack för din recension & dina fina ord.
Jag tyckte att jag blev bra bemött
Tack för din recension och för att vi fick hjälpa dig.
Gjorde ett utmärkt jobb. Kom på utsatt tid och var väldigt noggranna med inpackning av möbler. Inget att anmärka på och dessutom prisvärda.
Tack så mycket för din recension
Punktliga, trevliga och hanterade våra möbler varsamt. Har redan och kommer fortsätta att rekommendera Max Flytt. Gänget som hjälpte oss är värda en extra fika 😁
Tack för din recension och vad härligt att du är nöjd med flytthjälpen.
Fantastisk trevlig och hjälpsam personal, vi är mycket glada att vi valde Max Flytt.
Tack så mycket för din recension.
Fantastisk bra service Pålitliga och noggranna Rekommenderar till alla som behöver flytthjälp!
Tack för din recension och för att vi fick hjälpa dig
Jättenöjd med flytten. Inga problem. Killarna noggranna och försiktiga mef möblerna
Tack för att vi fick möjligheten att hjälpa dig med flytten & tack för din recension.
Smidigt och trevliga riktigt duktiga flyttkillar
Hej Sandra, Tack för recensionen.
Killarna gjorde ett bra jobb med tanke på att hissen inte fungerade när jag flyttade in
Hej Rose-Mari Tack för att vi fick hjälpa dig och för din recension.
Fantastisk service och kommunikation både från kontoret och chaufför. Själva flytten var punktlig och snabb och allting lastades och packades med försiktighet.
Hej Joanna, Tack för att vi fick hjälpa dig med din flytt och för dina fina ord.
Mycket trevligt bemötande, städningen var helt utan anmärkning däremot var det ganska dålig planering på flytten, först var var bilen försenad sedan kom inte en av bilarna så första bilen fick köra två ggr vilket bidrog till att det drog ut på tiden, dock var personalen trevlig och förstående..
Hej Jan- Anders, Tack för din recension. Ibland kör det ihop sig men tur att bil nummer 1 kunde köra i 2 omgångar så att ni fick den hjälp ni behövde även om det resulterade i att det drog ut på tiden.
Max flytt är väldigt professionella och var lätta att få kontakt med. Vår flytt gick smidigt och likaså flyttstädningen. Kan verkligen rekommendera Max Flytt och Städ AB. Nöjd kund Marie Törnqvist
Hej Marie, Tack så mycket för dina fina ord och för att vi fick hjälpa er.
Killarna som hjälpte oss med flytten var försiktiga och hjälpsamma. Rekommenderas.
Hej Charlotta, Tack för din recension.
Fantastisk service från början till slut! Teamet från Max Flytt och Städ AB var professionella, hjälpsamma och gjorde flytten mycket enklare än jag hade väntat mig. Rekommenderas starkt!
Hej Zajna, Tack för att vi fick möjligheten att hjälpa dig och vad härligt att höra att du är nöjd med vår tjänst.
Hjälpsam och löste problem om det behövdes
Hej Camilla, Tack för att vi fick möjlighet att hjälpa dig och tack för recensionen.
Jätteduktiga killar! Vi är väldigt nöjda😊
Hej Jenny, Vad härligt att höra att ni är nöjda, tack för recensionen.
Jag flyttade drygt 120 mil från södra Nederländerna till Sverige och Nykvarn. Nedpackningen fungerade bra, men gick ibland lite för fort, då en del saker inte skulle tas med, men som höll på att packas ner. Mina förberedelser var dåliga. Allt kom fram till slut med fler bilar än beräknat. Jag hade trott att flyttbilarna skulle vara större. Det brast en del i kommunikationen med ”hemmabasen” då det i avtalet borde ha framgått tydligare om viloperioder för flyttpersonalen. Det skapade en del frustration för mig. Det borde...
Hej Inger, Tack för din recension. Det var bra att vi kunde lösa det med ytterligare 1 bil så att du fick med dig allt som du önskade till slut.
Var bara en långflytt av ett matbord så såklart svårt för dem att ange tider för hämtning och lämning. Men allt gick bra och trevlig kontakt!
Hej Peter, Tack så mycket för recensionen.
Supernöjda med vår flytt. Tydlig och professionell kommunikation per mail och de som kom och flyttade var trevliga, effektiva och var noga med att göra allt korrekt och enligt våra önskemål. Rekommenderar verkligen!
Hej Anna, Vad härligt att höra att ni är nöjda med flytthjälpen & tack för din fina recension.
Allt funkade till belåtenhet. Mycket bra killar, noggranna och ordentliga. Kan rekommenderas.
Hej Kerstin, Tack så mycket för din recension.
Bra bemötande duktiga killar som flyttade våra möbler snabbt och effektivt.
Hej Bertil, Tack så mycket för att vi fick nöjet att hjälpa er.
Mycket bra och fantastiskt bra service. Det enda skulle vara att en förbesiktning av ytorna ibland skulle kunna göras för en rättvis bedömning av arbetsinsats och tidsåtgång istället för en m2 meter bedömning. Jag är dock en helnöjd kund som har använt och förespråkat Max Flytt vid flertalet tillfällen.
Hej Ulf, Tack så mycket för att du är en trogen återkommande kund, det uppskattar vi på Max flytt.
Snabbt och smidigt. Dock saknades våra kryddor och ett strykjärn men det löser vi. Dennis har varit toppen och kommunikativ. 👍
Hej Bengt, Tack för din fina recension och skönt att det löste sig med kryddorna och ditt strykjärn.
Trevliga och proffsiga gubbar!
Hej Dag, Tack för din recension.
Dom var väldigt bra killar jätte snälla och hjälpsamma! Är jätte nöjd och kommer absolut använda dom igen
Hej Elham, Tack så mycket för din recension.
Jag är väldigt nöjd med flytthjälp och flyttstäd från Max flytt och städ AB. Rekommenderar dem varmt! Lätta att kommunicera med, flexibla och service minded. Jag kommer att anlita dem igen inför framtida flyttar.
Hej Annika, Tack så mycket för dina fina ord.
Vi flyttade ut från ett hus till en lägenhet. Grabbarna som hjälpte oss med flytten var jättetrevliga och gjorde ett superjobb! Städningen av huset var klockrent, inget att anmärka på! Super!
Hej Henrik, Tack så mycket för din fina recension.
Anställda personer är inte kompetenta Pratade i telefon i en timme ganska slarviga
Hej Hans, Det var tråkigt att höra men tur att vi kunde komma överren gällande din betalning.
Jag använde flytt och städning. De kom i tid, de var mycket noggranna med mina möbler när de hämtade den och när de tog den till den nya lägenheten som låg i en annan stad. Städningen var perfekt och klarade besiktningen direkt. Väldigt nöjd. Jag rekommenderar dem till alla.!!!!
Hej Evangelia, Tack så mycket för dina fina ord.
Väldigt enkla att ha att göra med. Lätta att få kontakt med när det krånglade till sig. Saker dom dessvärre gick af önder vid flytten ersattes utan krångel. Flyttkillarna var mycket trevliga men också mycket sena, sannolikt beroende på brister i planeringen Städningen fungerade fint.
Hej Eva, Tack för din feedback, vi tar till oss din kritik och vi arbetar hårt för att förbättra oss så att det inte händer igen.
Jag anlitade Max flytt och städ både för flyttning och städning. Flyttningen gick extremt snabbt och smidigt. jag hade inte kunnat vara mer nöjd. Städningen var inte lika bra. Det var en del missar och detta i kombination med att hon som flyttade in i mitt hus efter mig nästan var sjukligt gnällig. Överlag är jag jättenöjd. Vänliga hälsningar Linn
Hej Linn, Tack så mycket för din recension. Tråkigt att det blev några missar vid flyttstädningen.
Bra hjälp och råd med kompetent personal på kontoret. Flyttpersonalen var mycket hjälpsam, kunnig och respektfull. Roligt också att det var samma personal som hämtade sakerna och som levererad dem på den nya orten.
Hej Carina, Tack så mycket för dina fina ord det betydet mycket för oss.
Har alldrig varit med om så snabba killar som tömde min varma lägenhet så snabbt. Var rädd om dessa två killar dom flyttade till mig.
Hej Eva, Tack så mycket för denna fina recension.
Trevliga män som flyttade våra möbler på ett varsamt och snabbt sätt.
Hej Solveig, Tack så mycket för din recension.
Allt var bra och smidigt, tack.
Hej Helene, Tack för att vi fick hjälpa er med flytten samt städningen.
Punktlighet och proffsighet och dom packade allt på ett mycket bra sätt, jag är helt igenom nöjd, och städningen blev grundlig och mycket välgjord,
Hej Stig, Tack för att vi fick möjligheten att hjälpa dig. Härligt att höra att du är nöjd med vårt arbete.
Lätt att komma i kontakt med för att beställa flytt och snabba och smidiga under flytten. Flyttstädningen var utmärkt och godkändes av hyresvärden på ett ögonblick.
Hej Peter, Tack för att vi fick hjälp dig med flytten samt flyttstädningen.
Proffsiga, tillmötesgående och smidiga! Bokade för utomlandsflytt
Hej julia, Tack för att vi fick hjälpa dig med din flytt utomlands.
Professionella, snabba och mycket trevliga var Dzenan, Midat och Dzenis från Max flytt och städ som hjälpte oss. Bra och trevligt bemötande även av Veronica vid bokning och övrig kontakt.
Hej Eva, Tack så hemskt mycket för dessa fina ord och för att vi fick hjälpa er.
Snabbt och effektivt. Bra och trevlig personal. Toppen
Hej Hans-Göran, Tack så mycket för denna fina recension.
Väldigt proffsigt utfört, särskilt glad med tanke på att det gick att boka så relativt kort inpå flyttdagen. Skulle flytta från en 60 kvadrats trea i Lund till en lika stor tvåa i Malmö vilket löstes bra. Lilla utmaningen blev att jag fick bistå en del i inbärningen till den nya då man inte kunde vara båda flyttarna på våningsplanet när en behövde vara på markplan och att hissen var en flaskhals. Men det viktigaste var att allt blev flyttat och i helt skick. Flyttjobbarna var också mycket kommunikativa.
Hej Nils, Tack för din fina recension det uppskattar vi mycket och tack för att du hjälpte flyttkillarna trots att du inte hade behövt det.
Flytten gick jättebra. Trevlig personal och snabba. Enda minus är att det blev en smutsfläck på min soffa. Städningen däremot var urusel. De hade missat alla sådana ställen som man ska städa vid en flyttstädning. Tex. Golvsockel under köksskåpen. Dammtorka ovanpå garderober, torkat av inne i garderoberna på golvet. smutsiga golvlister….osv.
Hej Lena, Trevligt att du var nöjd med flytten. Synd att vi inte fick en chans att komma tillbaka för en återstädning som ingår vid en flyttstädning utan du löste detta själv,
Trevliga och snabba killar. Bra pris. Tjejen på kontoret var trevlig och tillmötesgående.
Hej Staffan, Tack så mycket för dom fina orden.
Väldigt serviceminded, otroligt snälla flyttkillar som ordnade och fixade med att justera tiden för flytten i sista sekund pga renoveringsarbete som dragit ut på tiden. Dom var positiva och jobbade effektivt och tryggt med fullt kundfokus. Tredje gången vi flyttar med Max Flytt och vi är otroligt nöjda!
Hej Amina, Tack så mycket för dina fina ord.