Det slutade bra efter diverse strul.
Mekonomen Bilverkstad Edsberg/YaaBil Edsberg AB
Välkommen till YaaBil Edsberg AB - din Mekonomen verkstad i Edsberg! Alla Mekonomen-anslutna bilverkstäder erbjuder reparation och service för samtliga bilmärken, med mycket kunskap och modern utrustning. Dessutom ger vi 3 års garanti på alla reservdelar och vid service hos oss ingår 1 års vägassistans. Vi är godkända av...
2035 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Edsberg/YaaBil Edsberg AB
Sedan starten hos Reco 2012
Väldigt enkelt och rakt. Från att få pris innan bokning till att utföra jobbet. Bra bemötande. Håller vad de säger.
Hade ingen tidigare erfarenhet av ert företag. Behövde hjälp med att reparera värme- och ventilationsutrustningen. Jag blev mycket väl bemött, både i telefonsamtalen och personligen när jag hämtade bilen. Jag fick tydlig information om reparationen och kostnaden plus en upplevelse av personalens sociala kompetens. Tack! Stig Öberg
Proffsigt och trevligt bemötande och snabb hjälp.
Mycket bra bemötande och service Tack 😄Tord
Bra bemötande, inom tiden. Fick vänta lite vid hämtningen (obs bara kort tid)
Mycket snabb och trevligt bemötande.Supertrevlig kille i reseptionen
Great, reliable service and friendly, helpful staff.
Bra kunskap och kundmottagarna har nära kontakt med jobbet som ska utföras
Endast däckbyte som fungerade utmärkt!
Alltid trevlig service här. Känns professionellt
Mycket bra bemötande och arbetet utfört enligt överenskommelse
So far, satisfied with collaboration. I just hope digital customer communication is as proficient and seamless as their face to face communication.
Allt gick bra. Jag bokade däckbyte lite för sent men jag fick lämna bilen under dagen och kunde hämta upp den efter jobbet.
De är snabba och hjälpsamma.
Jätte trevliga personal. Rekommenderar
Superproffsiga, hjälpsamma, snabba och trevliga. Rekommenderas!
Trevlig flicka tog emot telefonbokningen. Snabbt och trevligt bemötande vid inlämning av bilen. Vid hämtningen likaså.
Tydlig bra information o trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Snabb service. Bra information om vad som har gjorts.
Väldigt trevlig personal, de blev klara snabbt och bra arbete
Däcken byttes till vinterdäck på rimlig tid
Mycket trevligt bemötande. Kan inte bedöma själva arbetet med bromsbyte, men bra information kring det. Klart på utsatt tid.
Trevlig personal snabbt byte bra pris
Good experience. Professional.
Snabba. Svarar alltid i telefon. Trevliga. Känns mkt seriösa. Gav rabatt fast de inte behövde på eget initiativ när det var skralt i kassan hos kunden. Lyhört och medmänskligt. Tack!
Mycket bra bemötande. Snabbt och smidigt
Över drivet dyrt Dålig med att meddela status Dålig på åter koppla när man ringt in och inte får någon svar
Mycket bra jobbat 😃 jag var jätte nöjd
Då jag varit kund i över 10 år och återkommer så är det betyg nog
Väldigt trevligt mottagande. Dock lite kaosartad parkering.
Hjulbyte snabbt och bra. Hyffsat pris. Rampen för att komma in i entren var hal trots att det var flera grader varmt. Mångs höll på att halka när vi var där.
Mycket bra och trevligt bemötande från kundmottagningen. Fick också bekräftat vad det var för fel på bilen.
Så trevligt bemötande!! Glömde pinkod - inga problem 😁
Bra bemötande och trevligt kundservice! Gick snabbare än vad jag hade tänkt mig med servicen!
Lämnade in däck, betalade och fick kvitto, snabbt och enkelt.
Även om det är svårt att nå verkstaden över telefon så är jag nöjd med utfört arbete och snabb reparation när allt fanns på plats.
Lätt att boka tid, trevligt bemötande, tydligt prisförslag och återkoppling
Bra, proffsig service till konkurrenskraftiga priser.
Positiv. Däckbytet gick snabbt och smidigt
Mycket trevlig personal inte bara i repan även verkstadsgubbarna.
Toppenverkstad. Jag har varit kund hos dem i20 år minst och har alltid fått väldigt fin service. Vet att man satsade på det tidigt och det har verkligen levt kvar. Fint bemötande och snabba o effektiva i arbetet. Margareta L
Bra bemötande och proffsigt gäng som har koll på allt
Snabbt och trevligt hjulskifte
Mycket bra kundmottagande och väl genomfört arbete
Är nöjd med däckbytet. Kunde varit en ren vit påse till navkapslarna som jag skall förvara själv till nästa skifte. Annars vart det ok.
Alltid vänligt och professionellt bemötande.Rekomenderas varmt.
Alltid trevligt bemötande. Anlitar däckhotellet och däckbyte. Säger till när mönsterdjupet på däcken börjar bli för litet.
Tycker detta har skötts under all kritik. Bilen lämnades in 30/9 åter 27/10 34 tusen mindre och en bil som fortfarande går orent. Lamporna är släckta som visade att: Avgasfilter på gränsen och Rengöring av avgasfilter. (Än så länge) Vi har betalt många arbetstimmar på att montera ner och tillbaka för att vänta på reservdelar, montera ner igen för att konstatera nytt fel och montera ihop tillfälliga igen. Magkänslan när bilen lämnades in till er var inte bra och slutresultatet visade att det var helt rätt känsla. Bedrövligt!
Trevligt bemötande. Enkelt och smidigt att få tid för däckbytet.