Meltwater News

Birger Jarlsgatan 37, 111 45 Stockholm — Visa karta

1.3 i betyg av av 4 omdömen
 

Läs vad 4 kunder tycker om Meltwater News

 • 2011-12-07

  Spontant omdöme
  C skrev om Meltwater News
  Ett omdöme från kundperspektiv. Verktyget fungerar inte som det ska: Google Alerts får fler och mer relevanta träffar på sökorden. Usel service - den personliga kontakten byts hela tiden och varje gång får man ett samtal när den nya ska sätta sig in i verksamheten, vilket tar tid. Tycker också synd om de som sitter och ringer runt, efetrsom det är tydligt att de har noll möjlighet att påverka eller göra ett bra jobb för kunden. Sade upp avtalet 8 gånger till olika kontakter och de försökte ändå hävda att det blivit automatiskt förlängt och tvingade oss, trots skriftliga bekräftelser från dem att avtalet skulle upphöra, att återigen bevisa uppsägningen. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Hot Help
  4.9 / 5 i betyg — 77 omdömen
  Badge2020
  "Toppen tycker vi båda i hushållet. Duktig, pedagogisk och rimligt pris."
  Susanne T
 • 2011-02-28

  Spontant omdöme
  Hans skrev om Meltwater News
  Servicen fungerar inte.
  "Du har nog inte ställt in verktyget korrekt" hävdar säljaren (när man febrilt letar i urdåligt gränsnittt efter alternativ.
  Avancerade sök - funktionen är inte bra alls. Artiklar vi vet finns presenteras inte.
  Verkligen en besvikelse när man betalasr sp mycket för tjänsen. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-01-13

  Spontant omdöme
  Hannes F skrev om Meltwater News
  Har personlig erfarenhet av deras och deras konkurrenters produkter, de säljer tjänster inom elektronisk omvärldsbevakning (bevakning av nycklord, informationsspridning samt viss analys). Produkterna är väl ok'ish rent funktionsmässigt, inte bäst och inte sämst. Tyvärr är deras priser helt uppåt väggarna när man jämför med övriga alternativ. Finns idag också gratisalternativ (google, eniro m.fl) som fungerar relativt bra för de som inte har jättekrav. Sammantaget blir det ett lågt betyg.
  Vet inte något om hur det är att arbeta där, om man dömer av nedanstående kommentarer låter det inte som ett drömjobb för en ny-exad kanske... Läs mer
  gillar detta
 • 2008-12-15

  Spontant omdöme
  Linus skrev om Meltwater News
  gillar detta

Bästa företagen inom internet i Stockholm:

4.9 i betyg av 77 omdömen
Susanne T Susanne T tycker:
“Toppen tycker vi båda i hushål...” Läs mer

Karta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco