Mg byggtjänster

Mg byggtjänster

www.mg-bygg-tjanster.se
5.0
Call 073-732 09 06 Share

MG Byggtjänster är ett erfaret byggföretag som hjälper kunder i hela Stockholm med allt från renoveringar och ombyggnationer till större byggprojekt. Genom åren har vi arbetat med både privatpersoner och företag, alltid med fokus på kvalitet, noggrannhet och ett professionellt resultat. För oss handlar ett lyckat projekt om...

8 omdömen om Mg byggtjänster

Sedan starten hos Reco 2026

Linda A
Wrote about Mg byggtjänster

Jag är väldigt nöjd med arbetet som företaget utförde under vår totalrenovering. Från början till slut har vi fått ett professionellt och trevligt bemötande. Arbetet utfördes noggrant, med bra kvalitet och stor känsla för detaljer. De höll en bra dialog med oss under hela renoveringen och var lyhörda för våra önskemål. Resultatet blev över förväntan och vi är väldigt glada och nöjda med vårt nya hem. Jag kan varmt rekommendera företaget till alla som planerar en renovering och söker ett seriöst, professionellt och pålitligt företag. Stort tack för ett fantastiskt arbete!

Anna-Karin L
Wrote about Mg byggtjänster

Mycket nöjd med MG byggtjänster. De var duktiga, effektiva och lätta att få kontakt med genom hela arbetet. Bra kommunikation, höll vad de lovade och resultatet blev riktigt fint. Rekommenderas varmt!

Annmerry K
Wrote about Mg byggtjänster

Jag är otroligt nöjd med renoveringen av mitt hus! Från början till slut har arbetet gått så smidigt och professionellt. De är inte bara väldigt duktiga på det de gör, utan också otroligt trevliga, snälla och hjälpsamma. Det har känts tryggt att ha dem här, och allt har fungerat precis som man önskar. Jag är verkligen jättenöjd med resultatet och kan varmt rekommendera dem till alla som behöver hjälp med renovering. Stort tack för ett fantastiskt arbete!

Johan Ö
Wrote about Mg byggtjänster

Trots utmaningar med sena leveranser och avsaknad av passande stommar så har Mina hittat och utfört kreativa lösningar för ett utmärkt resultat. Allt inte helt klart än men klart nöjda så här långt.

Maickel S
Wrote about Mg byggtjänster

Vi är så otroligt nöjda med vårt nya badrum. Det blev precis som vi hade föreställt oss, om inte ännu finare. Jättenöjda med hela renoveringen. Badrummet känns verkligen som nytt och allt är så snyggt gjort. Tack för ett fantastiskt jobb Vi uppskattar verkligen noggrannheten och att allt blev så fint

David D
Wrote about Mg byggtjänster

Mycket nöjd med arbetet! Jag är väldigt nöjd med byggföretaget och resultatet. Från första kontakt till att arbetet blev färdigt har allt fungerat smidigt och professionellt. De var punktliga, noggranna och lyhörda för mina önskemål. Arbetet utfördes med hög kvalitet och stor noggrannhet, och arbetsplatsen hölls ren och ordnad under hela projektet. Jag uppskattade särskilt det trevliga bemötandet, tydliga kommunikationen och att de verkligen tog ansvar för att arbetet skulle bli bra. Resultatet överträffade mina förväntningar....

Martina T
Wrote about Mg byggtjänster

Vi är verkligen jättenöjda med vårt nya kök. Allt blev så fint och det känns som ett helt nytt hem. Supernöjda med resultatet! Det blev faktiskt ännu bättre än vi hade tänkt oss. Så himla fint jobb! Vi känner oss verkligen glada varje gång vi går in i köket. “Vi är väldigt nöjda. Det märks att det är gjort med noggrannhet och känsla. Tack för ett jättefint jobb! Vi är så nöjda med vårt kök och kan varmt rekommendera er

Seleena Y
Wrote about Mg byggtjänster

Vi är otroligt nöjda med arbetet som byggföretaget har utfört. De var både snabba och effektiva, och följde våra önskemål till punkt och pricka. Proffsigt bemötande och hög kvalitet genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera dem till andra som söker pålitliga och duktiga byggare.