Lätt att nå alltid trevlig och kunde ordna med visning utanför ordinarie tid vilket för oss var helt nödvändigt.
MOHV Luleå
Välkommen till ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor - MOHV Luleå! Vi säljer bostäder i Luleå med omnejd och har kommit att bli ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna med vår höga kvalitet och kreativa profil. Våra kompetenta och engagerade mäklare träffar dig gärna för ett förutsättningslöst...
576 omdömen om MOHV Luleå
Sedan starten hos Reco 2019
Vi är väldigt glada och tacksamma att vi haft hjälp av Angelica vid både försäljning och bostadsköp. Rakt igenom en väldigt positiv upplevelse att ha Angelica som mäklare och vi har litat på henne till hundra procent. Hon ger ett väldigt bra bemötande, gör alltid det lilla extra och gör en lugn vid dessa stora affärer.
Med erfarenhet av många visningar står Angelica ut i sitt bemötande. Hon är engagerad på ett sätt som vi inte sett förut och är en person som gör det där lilla extra. Vi har känt oss väldigt trygga med Angelica vid vår sida, både som säljare och köpare!
Angelica är engagerad och kunnig på sitt jobb.
Väldigt proffsig och målmedveten att sälja snabbt och såldes rekordsnabbt! Mycket trevlig dessutom
Angelica är en jordnära och professionell mäklare som verkligen tar sig tid för sina kunder. Hon var alltid lätt att få tag på när vi hade frågor och kom med många värdefulla tips inför försäljningen. Tack vare hennes engagemang och skicklighet fick vi dessutom ett slutpris som vi är mycket nöjda med.
Väldigt positiv upplevelse! Engagerad, positiv, glad o trevlig, tydlig och lugnande, vilket var skönt i en ganska stressig och stor affär. Vi har bara positiva saker att säga och skulle mer än gärna jobba med Angelica vid framtida bostadsaffärer.
Mycket engerad och duktig. Känns tryggt med Emma.
En varm och gladlynt person. Gillar utmaningar och arbetar nära både säljare och intressenter. Goda råd inför visningar som visar på ett estetiskt och konstnärligt tänkande. Hon har arbetat oerhört framgångsrikt med vår försäljning och vi kan varmt rekommendera henne. Hon är bäst!
Ödmjuk och engagerad. Väldigt lyhörd, snabb på återkoppling mkt kunnig på sin sak. Vi är otroligt nöjda över Angelicas affärsmässiga insats i vår försäljning.
Angelica är en fantastisk mäklare. Från start till försäljning allt perfekt. 10/10 toppensuccé
Väldigt trevlig och noga. Gör vad hon lovar helt enkelt. Väldigt behjälplig.
Från första kontakten fick jag förtroende för Sandra. Hon lyssnade och tog in mina önskemål. Gav professionella förslag. Jag har aldrig sålt vare sig lägenhet eller villa förut så det var skönt att kunna ledas igenom hela säljprocessen utan stress. Jag kan varmt rekommendera MOHV, om du vill ha någon som genuint är intresserad av din försäljning och inte bara vara "en i mängden" av alla sina klienter/ kunder.
Proffsig och engagerad! Sandra är en duktig mäklare som har god lokalkännedom och inger förtroende direkt. Lätt att få tag på och kommit med bra rådgivning under hela processen. Rekommenderar varmt!
Väldigt seriös och hjälpsam! Tar sig tid att svara frågor och annat man behöver hjälp med.
Tydlig, snabb, bra återkoppling!
Löste affären på ett smidigt sätt, återkopplade på våra funderingar snabbt.
Bra bemötande. Klart och tydligt.
Utmärkt mäklare med glad, social, lättsam sida och tar sina kunder på rätt sätt. Kunnig.
Trevlig, trygg, hjälpsam och tillmötesgående mäklare. Trivsam att ha att göra med.
Hon var saklig och bra. Rekommenderar henne.
Hej! Ett väldigt fint bemötande och uppdateringar från Emma genom hela säljprocessen. Förväntade mig att försäljningen av lägenheten skulle ta lite längre, men det gick fortare och smidigare än jag hade trott. Med ett snabbt avslut när det var dags och köparen var redo. Det kändes tryggt hela vägen. Bästa möjliga bemötande och en trygg och fin försäljning.
Angelica är en engagerad och pålitlig mäklare som är väldigt lätt att prata med. Hon har alltid ett leende på läpparna och man märker verkligen att hon brinner för sitt jobb! 😊
Glad och hjälpsam. Rekommenderas varmt! Tydlig och rak🙏🏼
Alltid glad, trevlig och hjälpsam
Trevligt bemötande och hjälpsam. Rakt igenom bra jobb, kändes bra för mig som köpare genom hela processen än så länge! Nöjd :)
Ett mycket bra, trevligt och proffsigt bemötande har jag fått av Emma. Alltid svarat och återkopplat på funderingar/ frågor jag haft.
Gillade kontakten, bra på att uppdatera och höra av sig hur läget ser ut och allmänt duktig
Angelica är en professionell och karismatisk mäklare som ger tydliga direktiv och jobbar på ett bra sätt tillsammans med klienter, både säljare som köpare. Det har varit lätt att få kontakt då frågor har uppstått om objektet samt processen efter kontraktskrivningen.
En enkel och smidig affär. Bostaden och området väl beskriven. Kanon enkelt med allt digitalt vilket gjorde processen med handlingar lätt Kändes tryggt med en proffsig och kompetent mäklare som Emma. Bara plus från mig.
Angelica är mycket professionell och engagerad, ger tydlig information och är lätt att ha kontakt med. Rekommenderar till alla!
Supertrevlig och glad, mycket nöjd .Jag kommer att rekommendera henne❤️
Engagerad och bra kommunikation.
Ett stort tack till dig för att du "hittade" min blivande bostad. Känns riktigt bra:) Ska även lyfta fram att allt gick snabbt och smidigt,trots att alla kämpade i den otroligt varma lokalen (MOHV). Skulle suttit fin med en AC till er, tycker jag. Mvh Lars
Sandra var väldigt professionell i sin roll och var mån om att vi som köpare kände oss trygga och fick all den information som vi behövde. Hon var väldigt flexibel och tydlig i sin kommunikation. Jag kan varmt rekommendera Sandra, hon är en väldigt bra mäklare.
Angelica har gjort ett bra jobb för att sälja min lägenhet. Hon bokade vid upprepade tillfällen bra visningstider och var uppmärksam runt mina kunder och deras behov samt gjorde sitt arbete professionellt vilket resulterade i en optimal bostadsaffär
Mycket duktig och professionell så bara positivt att framföra👍
Proffsig, snabb och tydlig. toppen mäklare!
Har ju redan svarat, superbra
Emma är proffsig och ledde oss genom hela köpet, så att vi kunde känna oss trygga. På alerten hela tiden och om det uppstod några oklarheter kollade Emma snabbt upp det och gav oss återkoppling. Vi är supernöjda att vi fick Emma som mäklare och rekommenderar henne varmt.
Mycket bra arbete med annonsen och bilder, har lagt ner det lilla extra som är så viktigt.
Personligt bemötande och lyhörd för önskemål. Snabb och seriös i sin kommunikation. Lämnar synpunkter och tips på ett ödmjukt sätt.
Trevlig kontakt direkt. Ärlig med ”jordnära” synpunkter och bra på att lyssna på tankar som vi själva hade. Nöjd med hela affären hittills.
Ursäkta sent svar. Ett trevligt och glatt bemötande på alla de sätt. Hon har gjort ett tydligt och bra avtryck på mig i samband med köpet. Kan absolut rekommenderas å det varmaste! 👍
Informativ och tog sig gärna tid att förklara hela försäljningsprocessen för förstagångssäljare.
Mäklaren Emma Holm har erfarenhet & kunskaper av sitt arbete som mäklare. Hon är trevlig, glad & tillmötesgående. Hon engagerar sig i kunderna på visningarna. Jag som säljare känner mig trygg, kan rådfråga henne & diskutera om det är något. Hon är på rätt plats i sitt yrke som mäklare Mvh/ Eva S
En naturlig, genuin och professionell kvinna.
Ärlig, kunnig, tydlig och närvarande. Mycket proffessionell!
Hon är väldigt duktig och trevlig 🙂
Väldigt trevligt och tydligt och god bemötande