Angelica Engman

Angelica Engman

Angelica Engman är mäklare på MOHV Luleå

Angelica Engman har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Angelica Engman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 5.0. Angelica Engman har haft 4 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-02

6 omdömen om Angelica Engman

Sedan starten hos Reco 2022
    • Mjölkudden
    2023-02-25 Verifierad kund
    Bra kommunikation, bostaden såldes inom 10 dagar och gav ett överkomligt pris
    • Mjölkudden
    2023-02-24 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande och trevlig. Förståelig för situationen man är i vilket underlättar enormt för en förstagångsköpare. Rekommenderas starkt.
    • Hällbacken
    2023-01-25 Verifierad kund
    Angelica är trevlig, flexibel och svarar snabbt vid kontakt. Jag upplevde att hon var ärlig mot både säljare och köpare. Glad och bra utstrålning. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av bostadsförsäljning men har bara positiva saker att säga om min mäklare.
    • Centrum
    2023-01-21 Verifierad kund
    Angelica är Trevlig, påläst och engagerad.
    Förväntade oss snabb respons och engagemang - det fick vi. Vi kan rekommendera henne.
    • Hällbacken
    2023-01-11 Verifierad kund
    Proffessionell och trevlig mäklare med ett bra bemötande!

Mån om att besvara eventuella frågor och funderingar, duktig att erbjuda/fråga om det är något man inte förstår.

Hjälpsam genom hela processen och snabb på att återkoppla när man hör av sig, starkt rekommenderad!
    Tack för fint omdöme! Mvh/Angelica Angelica Engman
    • Bergviken
    2022-08-21 Verifierad kund
    Mycket trevlig och hjälpsam. Då vi inte alltid hade möjlighet att vara på plats fick vi hjälp att ex "styla" vår lägenhet och där har Angelica en bra känsla. I övrigt gick allt smidigt. Vi kan varmt rekommendera Angelica!