Emma Holm

Emma Holm

Emma Holm är mäklare på MOHV Luleå

Emma Holm har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Emma Holm har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 146 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Holm har haft 37 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-01

146 omdömen om Emma Holm

Sedan starten hos Reco 2021
Anton L
Centrum

Bra bemötande, tydlig kommunikation och professionellt arbetssätt. Mycket nöjda!

Lydia Ingrid Erika G
Centrum

Trevlig och kunnig mäklare. Tydlig och smidig kommunikation. Vi är nöjda med all hjälp Emma gett oss och att affären blev lyckad.

Rita Camilla E
Centrum

Snabb återkoppling, kommunicerade tryggt mellan oss som köpare till säljaren och vice versa. Kändes tryggt hela vägen. Tydliga, bra instruktioner om tillvägagångssättet inför signering. Rekommenderar till er som funderar över att ta steget till att köpa eller sälja att ta kontakt med Emma!

Alice J
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Holm en del av MOHV Luleå
Hertsön

Emma har varit hjälpsam och lösningsorienterad genom hela processen. Hennes lugn och erfarenhet har varit väldigt bra för oss som förstagångsköpare.

Adam Å
Örnäset

Emma Holm är en mäklare jag varmt kan rekommendera! Jag är väldigt tacksam jag kom i kontakt med Emma vid försäljning av min lägenhet då detta var något helt nytt för mig och Emma var otroligt hjälpsam, stöttande, lyssnade gav tips och svar på frågor som uppstod under vårt samarbete med försäljningen och levde verkligen upp till alla mina förväntningar jag hade av en mäklare. Söker du en professionell och trevlig mäklare som tar sin tid för att stötta och hjälpa dig vid köp eller försäljning är Emma Holm den mäklare jag rekommenderar starkt!

Annica H
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Holm en del av MOHV Luleå
Gammelstad

En supermäklare som lyssnar in och tar hand om sin kund, på ett proffsigt sätt. Det kändes verkligen att Emma jobbade för oss och gjorde allt för att vi skulle bli nöjda. Vi rekommenderar varmt Emma , till de som ska sälja sin bostad.

Rickard S
Skurholmen

Emma är snabb på att svara på meddelanden och ger ett förtroendegivande intryck. Om möjligt skulle man kunna önska ytterligare kunskap om objektet Emma presenterar.

Jesper Carl Magnus W
Östermalm

Proffsig och hjälpsam, smidig affär.

Tage Stefan E
Lulsundsberget

Emma är en proffsig mäklare, som tar hand sin köpare på bästa sätt. Väl insatt i allt gällande objektet och vid kontraktsskrivningen gicks allt igenom klart och tydligt.

Kerstin Mariann L
Lulsundsberget

Emma har levt upp till våra förväntningar på alla områden, professionell och kunnig. Lätt att få kontakt, svarar snabbt på Mail och telefon. Affären avslutades snabbt till vår belåtenhet.