Bra bemötande, lyhörd och levererade över förväntningar, bra kommunikation och en bra plan vid försäljningen av min bostad.
Angelica Engman
Angelica Engman är mäklare på MOHV Luleå
.Angelica Engman har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Angelica Engman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.8. Angelica Engman har haft 43 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
136 omdömen om Angelica Engman
Angelica är superduktig! Rekommenderar starkt. Bra återkoppling och behjälplig i alla steg under sälj processen.
Mycket smidigt att samarbeta med Angelica, hon har hjälpsam och mycket professionell. Smidigaste husköpet ever :)
Angelica är mycket kompetent och trevlig. Men det som sticker ut mest är hennes driv och engagemang. En toppenmäklare helt enkelt!
Snabb och uppskattad försäljning!
Vi har fått super bra hjälp av Angelica. Hon har bemött våra frågor och funderingar på ett bra sätt och alltid svarat inom god tid. Jag är mycket nöjd med hennes arbete och den hjälp vi fått😊
Hon var lätt och jobba med. Flexible och jätte hjälpsam
Superbra mäklare! Hon hittade drömhuset till oss! Väldigt engagerad, kunnig och trevlig. Lättsam att ha att göra med. Känt oss trygga genom hela processen.
Angelica är en bra mäklare och lättsam att göra med för oss som köpare och även med säljaren. När vi prata med henne om saker löste hon massa för oss!
Angelica är otroligt engagerad och driven mäklare. Hon gör verkligen allt för att man som säljare ska känna sig trygg i processen. Rekommenderas varmt!! ✨