Lätt att nå alltid trevlig och kunde ordna med visning utanför ordinarie tid vilket för oss var helt nödvändigt.
Angelica Engman
Angelica Engman är mäklare på MOHV Luleå
.Angelica Engman har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Angelica Engman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.8. Angelica Engman har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
118 omdömen om Angelica Engman
Vi är väldigt glada och tacksamma att vi haft hjälp av Angelica vid både försäljning och bostadsköp. Rakt igenom en väldigt positiv upplevelse att ha Angelica som mäklare och vi har litat på henne till hundra procent. Hon ger ett väldigt bra bemötande, gör alltid det lilla extra och gör en lugn vid dessa stora affärer.
Med erfarenhet av många visningar står Angelica ut i sitt bemötande. Hon är engagerad på ett sätt som vi inte sett förut och är en person som gör det där lilla extra. Vi har känt oss väldigt trygga med Angelica vid vår sida, både som säljare och köpare!
Angelica är engagerad och kunnig på sitt jobb.
Angelica är en jordnära och professionell mäklare som verkligen tar sig tid för sina kunder. Hon var alltid lätt att få tag på när vi hade frågor och kom med många värdefulla tips inför försäljningen. Tack vare hennes engagemang och skicklighet fick vi dessutom ett slutpris som vi är mycket nöjda med.
Väldigt positiv upplevelse! Engagerad, positiv, glad o trevlig, tydlig och lugnande, vilket var skönt i en ganska stressig och stor affär. Vi har bara positiva saker att säga och skulle mer än gärna jobba med Angelica vid framtida bostadsaffärer.
En varm och gladlynt person. Gillar utmaningar och arbetar nära både säljare och intressenter. Goda råd inför visningar som visar på ett estetiskt och konstnärligt tänkande. Hon har arbetat oerhört framgångsrikt med vår försäljning och vi kan varmt rekommendera henne. Hon är bäst!
Ödmjuk och engagerad. Väldigt lyhörd, snabb på återkoppling mkt kunnig på sin sak. Vi är otroligt nöjda över Angelicas affärsmässiga insats i vår försäljning.
Angelica är en fantastisk mäklare. Från start till försäljning allt perfekt. 10/10 toppensuccé
Väldigt trevlig och noga. Gör vad hon lovar helt enkelt. Väldigt behjälplig.