Väldigt proffsig och målmedveten att sälja snabbt och såldes rekordsnabbt! Mycket trevlig dessutom
Emma Holm
Emma Holm är mäklare på MOHV Luleå
.Emma Holm har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Emma Holm har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Holm har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
180 omdömen om Emma Holm
Mycket engerad och duktig. Känns tryggt med Emma.
Väldigt seriös och hjälpsam! Tar sig tid att svara frågor och annat man behöver hjälp med.
Tydlig, snabb, bra återkoppling!
Hej! Ett väldigt fint bemötande och uppdateringar från Emma genom hela säljprocessen. Förväntade mig att försäljningen av lägenheten skulle ta lite längre, men det gick fortare och smidigare än jag hade trott. Med ett snabbt avslut när det var dags och köparen var redo. Det kändes tryggt hela vägen. Bästa möjliga bemötande och en trygg och fin försäljning.
Ett mycket bra, trevligt och proffsigt bemötande har jag fått av Emma. Alltid svarat och återkopplat på funderingar/ frågor jag haft.
Gillade kontakten, bra på att uppdatera och höra av sig hur läget ser ut och allmänt duktig
En enkel och smidig affär. Bostaden och området väl beskriven. Kanon enkelt med allt digitalt vilket gjorde processen med handlingar lätt Kändes tryggt med en proffsig och kompetent mäklare som Emma. Bara plus från mig.
Proffsig, snabb och tydlig. toppen mäklare!
Har ju redan svarat, superbra