Ali Chaudhry

Ali Chaudhry

Ali Chaudhry är mäklare på MOHV Malmö

Ali Chaudhry har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Ali Chaudhry har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 5.0. Ali Chaudhry har haft 14 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 71% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2025-11

6 omdömen om Ali Chaudhry

Lotta Anna Charlotta O
Skrev om Ali Chaudhry en del av MOHV Malmö

Ali är toppen! Alltid tillgänglig, lyhörd och mycket enkel att samarbeta med. Han har ett lugnt och professionellt sätt som skapar trygghet genom hela processen. En mäklare som verkligen bryr sig och gör det lilla extra – rekommenderas varmt!

Frida S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Chaudhry en del av MOHV Malmö
Rörsjöstaden

Trevlig, informativ och hjälpsam.

Camilla S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Chaudhry en del av MOHV Malmö
Rörsjöstaden

Super härlig personlighet och positiv energi, som jag verkligen uppskattar. Verkligen hjälpsam. Mvh Milla

Marina Christin P
Sålde sitt hus med hjälp av Ali Chaudhry en del av MOHV Malmö
Kävlinge

Driven och ambitiös mäklare som vi varmt kan rekommendera.

Sandra E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ali Chaudhry en del av MOHV Malmö
Rörsjöstaden

Som förstagångssäljare guidade Ali oss genom varje steg av säljprocessen. All kommunikation var tydlig och Ali var alltid bara ett telefonsamtal bort vilket fick oss att känna förtroende och tillit. Vi hade en tydlig bild av hur vår lägenhet skulle fotograferas och Alis lyhördhet inför våra förväntningar gjorde att dessa förväntningar både infriades och överträffades. Vill ni sälja med en mäklare som brinner för försäljning och förhandling - då är Ali bäst i klassen. Ali är engagerad, påläst och otroligt driven. Kan varmt rekommendera Ali som mäklare till alla som har högt ställda krav.

Sara A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ali Chaudhry en del av MOHV Malmö
Arlöv

Alltid tillgänglig, lyhörd och mycket enkel att samarbeta med! Toppen mäklare