Ann-Sofie var och är mycket engagerad i sitt uppdrag som mäklare, kom med idéer planer samt var mycket vänlig och yrkeskunnig. Jag kan inte nog rekomendera Ann-Sofie som en mycket duktig och engagerad mäklare som kan sitt uppdrag. Och bemöter sina kunder på ett mycket positivt och lojalt sätt mänskligt bemötande.
Ann-Sofie Demander
Ann-Sofie Demander är mäklare på MOHV Norrtälje
.Ann-Sofie Demander har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Ann-Sofie Demander har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.9. Ann-Sofie Demander har haft 33 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
61 omdömen om Ann-Sofie Demander
En mäklare vi varmt rekommenderar! Vi är så glada att vi valde Ann-Sofie, @maklarfia_norrtalje för vår bostadsförsäljning! Det krävdes många visningar, men hon var alltid lika proffsig, engagerad och positiv. Vi kände oss trygga genom hela processen, och tillslut fick vi ett bättre pris än vi hoppats på. Stort tack för ett fantastiskt jobb!
Mycket proffsig och inlyssnande
Otroligt fint och proffsigt bemötande Rolig som person Kämpade hela tiden för att Göra mig nöjd vilket du lyckades med Stort tack Vänlig hälsning Marie Hjelm
Fantastiska Fia 🤩 på topp från början till slut Vilken energi, posivitet och omtanke 💯 Har känt mig så trygg i hennes händer , snabb att svara och inget har varit omöjligt för henne 💖 kan varmt rekommendera henne om ni går i säljtankar
Ann-Sofie är hjärtlig och engagerad, ger superbra hjälp och råd när man är oerfaren. Proffsig och pålitlig! För oss var det första gången vi köpte och vi hade inte velat ha någon annan än Ann-Sofie att ha kontakt med i det här.
En toppen mäklare som alltid är positiv, tillgänglig, tydliga svar, trovärdig och återkopplar alltid snabbt. Kände mig väldigt trygg i en snabb och smidig affär tack vare Fia. En mycket engagerad och proffsig mäklare.
Trevlig kunnig och informativ rekommenderas
En mycket engagerad och proffsig mäklare. Väldigt trovärdig, återkopplade snabbt, positiv, driven, kan varmt rekommendera henne.
Stort tack Caroline för förtroendet att få förmedla din bostadsrätt - (Vilken "resa"! ;) - och för att du tog dig tiden att skriva en rekommendation!
Mycket bra ,informativ och trevlig
Tack Kurt för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation! Du kommer att trivas jättebra i din nya bostad - det är jag övertygad om. Och vi ses ju snart igen!