Felix Winnersjö
Felix Winnersjö är mäklare på MOHV Tyresö
.Felix Winnersjö har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Felix Winnersjö har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Winnersjö har haft 24 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
38 omdömen om Felix Winnersjö
Sedan starten hos Reco 2021
Felix
Riktigt professionell och trevlig. Mötte våran förväntan och hade svar på alla våra frågor. Han var realistisk och gav inga falska förhoppningar, skulle verkligen rekommendera Felix som mäklare!
Magdalena och Nikola -
sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Winnersjö en del av MOHV Tyresö
Felix är en väldigt trevlig och kompetent mäklare!
köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Winnersjö en del av MOHV Tyresö
Felix var toppen på alla sätt! Svarade supersnabbt, trevlig och var mycket kunnig. Rekommenderas varmt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Winnersjö en del av MOHV Tyresö
En mäklare som ligger på lika mycket som Felix och håller visning på visning får man nog leta länge efter! Bra upplevelse från början till slut.
köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Winnersjö en del av MOHV Tyresö
Bra och tryggt bemötande.
Vi hade bra kontakt genom hela processen. -
Supertrevlig mäklare!
Gav oss tid i lägenheten och kunde svara på nästan alla våra frågor, och de han inte kunde svara på tog han reda på svaret åt oss och återkom. Han var mycket flexibel och lätt att nå. Han visade också stor respekt för säljaren och det var tydligt att han ville det bästa för båda parterna. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Winnersjö en del av MOHV Tyresö
Bra bemötande. Trevlig väldigt frammåt och gör vad han kan för att oss som köpare ska känna oss bekväma
köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Winnersjö en del av MOHV Tyresö
Mycket trevlig sympatisk mäklare. Bra att informera. Kommer att rekommendera honom.
sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Winnersjö en del av MOHV Tyresö
Mäklaren är engagerad, kunnig, har god lokalkännedom och var dessutom lyhörd för mina önskemål. Jag är helnöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Winnersjö en del av MOHV Tyresö
Felix är kunnig, engagerad och väldigt hjälpsam! Han har varit tillgänglig när man behövt under hela försäljnings processen, som för övrigt gick snabbt och smidigt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️