Kämpe ! Gav inte upp i svåra tider !
Felix Winnersjö
Felix Winnersjö är mäklare på MOHV Tyresö
.Felix Winnersjö har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Felix Winnersjö har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Winnersjö har haft 18 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
43 omdömen om Felix Winnersjö
Jag tycker Felix är kompetent och mycket engagerad, samtidigt lyhörd för säljarens önskemål. Jag ger Felix mina alla varmaste rekommendationer.
Jag är jätte tacksam att jag en dag sprang in på MOVH där Felix mötte upp mig och har sedan hjälpt med värderingar, styckning och försäljning. Felix svarar snabbt när jag sökt honom…även efter ”arbetstid” flexibel med möten och kontraktsskrivning. Felix kommer även hjälpa till med deklarationen efter försäljningen vilket är väldigt tacksamt! Rekommenderar starkt Felix på MOVH
På ett professionellt sätt. Våra förväntningar var att vi skulle få svar på våra frågor. Felix var snabb att svara, engagerad och professionell.
Trevlig och snabb på återkopplingar.
Felix Riktigt professionell och trevlig. Mötte våran förväntan och hade svar på alla våra frågor. Han var realistisk och gav inga falska förhoppningar, skulle verkligen rekommendera Felix som mäklare! Magdalena och Nikola
Felix är en väldigt trevlig och kompetent mäklare!
Felix var toppen på alla sätt! Svarade supersnabbt, trevlig och var mycket kunnig. Rekommenderas varmt.
En mäklare som ligger på lika mycket som Felix och håller visning på visning får man nog leta länge efter! Bra upplevelse från början till slut.
Bra och tryggt bemötande. Vi hade bra kontakt genom hela processen.