Är det här ditt företag? Aktivera din företagsprofil
Moogio Borås

Moogio Borås

4.6

9 omdömen om Moogio Borås

Johanna H

Bra service Snyggt o prydligt Skönt med nya persienner

Svar från ROGER L

Tack för det fina omdömet. Kul att ni blev nöjda.

Zara N
Skrev om Moogio Borås

HELT FANTASTISKT. Var rädd att charmen i våra gamla fönster skulle försvinna men listen och jobbet de gjorde så ser man knappt gardinen. Vi sover fantastiskt bra och grabbarna som hjälpte oss var toppen! Tack Moogio. //Zara

Svar från ROGER L

Tack Zara för det fina omdömet. Mörkt i sovrummet är viktigt för en skön sömn.

Ida T
Skrev om Moogio Borås

Bra och snabb hjälp. Köpte måtanpassade zipscreens till 5 fönster och det blev kanon!

Svar från ROGER L

Tack Ida för ditt fina omdöme, hoppas ni fått betydligt svalare i era sovrum.

Bo R
Skrev om Moogio Borås

Det tog lite tid, men det blev riktigt bra.

Svar från ROGER L

Tack Bo för ditt fina omdöme, kul att du blev nöjd.

Tomas S
Skrev om Moogio Borås

Kanonbra service och bemötande.

Svar från ROGER L

Hej, tack för ditt omdöme, vad glada vi blir att du är nöjd.

Nazi F
Skrev om Moogio Borås

Jätte trevligt men fick min order blev en månad försenad och själv fick ta reda på, fick ingen medelande.

Svar från ROGER L

Tack för din feedback, beklagar att det vart fördröjning av dina rullgardiner. Hoppas du blev nöjd med slutprodukten.

Luissa C
Skrev om Moogio Borås

Väldigt bra bemötande. Personalen har varit hjälpsamma och tillgängliga. Köpte rullgardiner och markiser.

Svar från ROGER L

Tack, hoppas ni fick mörkare och behagligare klimat i huset och sovrummen.

Monika W
Skrev om Moogio Borås

Trevligt och hjälpsamt bemötande Få tips och hjälp med bästa alternativ för mitt behov, vilket jag är nöjd med Köpt markis till altan

Svar från ROGER L

Tack Monika, hoppas du kan sitta ute nu och vara skyddad mot solen när den lyser som mest.

Peter G
Skrev om Moogio Borås

Jag har blivit bra bemött av företaget. Mina förväntningar var att få en offert på markiser och sedan få dem monterade i den tid de lovat. Detta hölls väl. Jag har haft en bra upplevelse totalt och är nöjd med markiserna jag köpte.

Svar från ROGER L

Tack Peter, önskar dig en trevlig sommar med mycket sol!