Vill passa på att tacka för ett kanon jobb. Rekomenderar er starkt för de som vill ha ett fantastiskt jobb med super bra resultat och riktigt härliga och trevliga personal. Åter igen, tack!
MrCAP Sisjön
Välkommen till MrCap Sisjön! Vill du som bilägare förlänga livslängden på din bil och behålla så mycket av värdet på bilen som möjligt? Med oss på Mr Cap Sisjön är detta möjligt. En MrCap-behandling är ett gediget hantverk som utförs av experter inom branschen. Tjänster: Heltäckande behandling, lackytbehandling, klädseltvätt,...
321 omdömen om MrCAP Sisjön
Sedan starten hos Reco 2021
Proffsigt och trevligt bemötande!
Exceptionellt bra resultat och mycket professionell service. Bilen ser fantastisk ut efter behandlingen. Rekommenderas starkt.
Mycket trevligt och professionellt bemötande både vid lämnandet och leveransen av ”den nya bilen”. Personerna som utfört lackbehandlingen har gjort ett perfekt arbete.
Bilen var rätt fin innan, men efter polering och keramisk lackförsegling är den fantastisk! Jag fick också ett kompispris på keramisk behandling av fönstren och impregnering av suffletten när de ändå hade bilen inne över natten.
Tack för förtroendet! Det är era fina recensioner som får oss att bli motiverade till bättre resultat!!
Fick väldigt trevligt bemötande. Fick professionell hjälp med min bil samt fick förklaring vilket som är bästa alternativet för min bil. Har varit hos flera rekond firmor men mrcap är den jag är nöjdas med. Va väldigt nöjd med resultatet något jag rekommenderar
Bästa recond stället i Göteborg! Så fin bil -de har verkligen gjort allt och lite till! Nu kan min bil säljas som ny!!
Gruppen är fantastiskt, dem hjälpsam och verkstad pris är underbar när man jämför med andra för samma situationen.
Bra kvalitet och mycket trevlig personal
Snabb, noggran och bra service
Fantastiskt, så trevliga o proffsiga. Bilen blev som ny
"Jag kan inte nog betona hur fantastisk min upplevelse var hos MrCap Göteborg. Bemötandet var otroligt professionellt, jag fick full förtroende direkt efter en kort stund pratande gällande min bil. Resultatet överträffade alla mina förväntningar – lacken blev fantastisk, med en otrolig glans. Det här stället är verkligen något utöver det vanliga, har testat flera företag under åren, och jag rekommenderar det varmt till alla som vill ge sin bil en riktig premiumvård!"
Levererar hög kvalitet och service
Väldigt nöjd. Trevlig och kunnig personal som lyckades lösa en svår utmaning. Rekommenderas starkt
Jag hade bokat för en Allwash. För återlämning efter leasing. Men tyvärr fanns det flera repor. Killarna var så hjälpsamma och hjälpte även m detta.
Toppen service . Snyggt resultat och trevligt bemötande.
Riktigt bra genomgång av utbudet och lika fin genomgång av färdigt arbete när jag hämtade bilen.
Professionella och noggranna 👍
Professionella och grym kvalitet på motortvättenbde utförde på bilen idag där de har gått igenom motorrummet på detaljnivå och förklarat vad de gjort. // mycket nöjd kund.
Bilen väldigt välrvättad och fin! Bra service, hade inte bokat tid men fick tid direkt!
De är duktiga och mycket trevliga. Bilen var som ny efter recond och konservering. Ser också nu att bilen blir mindre smutsig när man kör på våran grusväg.
Lämnade in min bil på en helrekond med axtra allt. Fanns mycket att utföra på bilen så jag var nervös över att resultatet jag önskade kanske inte skulle kunna uppnås. När jag hämtade bilen var den ännu finare än jag hade kunnat föreställa mig Femstjärnigt på alla plan! ☆☆☆☆☆
Tack för förtroendet Bernard! Kul att du vl v nöjd med behandlingen!
Gjorde min bil oerhört fin både på insidan och utsidan, supernöjd!
Fantastisk service från start till slut! Min bil blev som ny och personalen var hjälpsamma, professionella och väldigt trevliga. Rekommenderas varmt!
Utmärkt bemötande, lämnade in bilen för formulaceramic är väldigt nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera
Duktiga, professionella och snabba. Bra utfört arbete och noggranna.
Tack för alla fina recensioner!
Kunnig och trevlig personal. Väldigt hög servicegrad, noggrannhet och kvalitet. Dom bryr sig utöver det vanliga!
Väldigt bra service. Bra och snabb hantering
Utmärkt bemötande, mycket nöjd med behandlingen. Allt bra.
Alltid ett fantastiskt utfört arbete på alla uppdrag och en omtänksam och utmärkt Service i alla sammanhang
Trevligt bemötande, servicekänsla och mycket nogranna. Rekommenderas varmt!
Enkelt att få hjälp och fräsch verkstad, trevlig personal.
Lämnade in bilen för lackskydd & rekond kan varmt rekommendera detta företag stort tack till Farhad! Ett fantastiskt resultat och företag 5/5 stjärnor
Proffsigt och vänligt bemötande!
Tydlig och enkel kommunikation med rådgivning.
Trevligt bemötande och väl skött arbete. Mycket nöjd.
Trevliga och gör ett toppen jobb
Snabba, grym service och väldigt trevliga. Kommer snart tillbaka igen
Trevligt bemötande fint arbete med min bil den glänste tack Mr Cap! 90 årig tant.
Dom gjorde enl utlovat, därtill ett bra bemötande av den unga mannen som helst pratade engelska 👍 /Robert Brorsson
Proffsigt bemötande rakt igenom och mycket tillfredsställande resultat
Ordning och reda och snabb service. Utmärkt!
Bra bemötande av trevlig personal. Bilen blev kanon!
Jag fick ett fint bemötande och en ren och fin motorcykel. Personalen är trevlig och trots att jag blev sjuk första gången jag skulle lämna in hojen och ringde strax efter avtalad tid och avbokade så var det inga sura miner utan bara att boka en ny tid två veckor senare. Kanonbemötande!
Smidiga och enkla att snacka med. Och resultat perfekt på min XC90 som blev som ny, plus trevligt bemötande. Jag är petig på båda område men detta vill jag rekommendera!
Magiskt bra. Bilen blev som ny. Fantastisk bemötande. 5 ⭐️
Optimal kvalité på utfört arbete och bemötande av världsklass!
Smidigt, snabbt och helt enligt plan.
Trevligt bemötande och snygg bil!!