Läs vad 57 Läs vad Louise Olsson
2020-06-30Insamlad av företaget
Proffsig naprapat som tydligt sätter sig in i problemet och har ambitionen att lösa det på ett bra sätt
2020-06-08Insamlad av företaget
Hade problem med värk under graviditet.
Fick mycket bra hjälp och bemötande!
kan inte annat än rekommendera Louise!skrev om Louise Olsson en del av Naprapatspecialisten -
2020-06-06Insamlad av företaget
Allt trevligt och bra energisk och positiv.satte sig in i min åkomma ordentligt.
Det jag saknar ,var att helhetsbilden av min ev andra fel/ åkommor som.kan påverka , inte analyserades .skrev om Louise Olsson en del av NaprapatspecialistenHej Lars! Tack för din rekommendation. Ofta behövs flera behandlingar för att hinna med att analysera allt, om det finns flera områden där man har ont. Vi jobbar vidare med samma positiva anda så är analysen snart satt. Mvh Louise
Louise Olsson
2020-02-15Insamlad av företaget
När man besöker detta ställe blir man bemött så fint både för kropp och själ. Man får en kaffe i väntrummet och alla i personalen tar sig tid och hälsar. Louise är en positiv och kunnig person som med sin magi tar hand om min axel. Hon tar sig tid att förklara vad som ligger bakom problemen man har i kroppen. Man får övningar att träna på hemma. Att stället ligger precis vid tvärbanan är ett ytterligare plus:)
2020-01-08Insamlad av företaget
Kunnig, professionell med en holistic syn. Lämnade Louise med mindre smärta och förebyggande kunskap.
2019-10-07Insamlad av företaget
Louise är helt fantastisk! Så kunnig, ser hela människan. Rekommenderas varmt!
2019-10-03Insamlad av företaget
Upplevde henne som engagerad, pedagogisk och med en vilja att verkligen hjälpa. Den bästa naprapaten jag varit hos!
2019-10-03Insamlad av företaget
Naprapat behandling.
Jag blev bemöt men ett stort leende, härligt och öppet bemötande där jag kände mig väldig tryck även fast jag är i en utsatt positionskrev om Louise Olsson en del av Naprapatspecialisten -
2019-05-28Insamlad av företaget
Är så glad och tacksam över den hjälp jag har fått av Louise med min rygg. Efter några behandlingar märker jag en STOR skillnad. Utöver att hon är jätteduktig och proffsig så är hon också så himla snäll, positiv, klok och omtänksam!
2019-05-19Insamlad av företaget
Väldigt bra, rekommenderar +++++