Reco grundades 2007 med visionen att digitalisera ”word-of-mouth” eller ”mun-till-mun-metoden” i en komplett, enkel och trovärdig sajt. Om du undrar vad reco omdöme är så bygger vårt koncept på att inspirera och underlätta för människor att välja vilket... företag de ska anlita, detta genom att hjälpa företagen att samla in uppriktiga kundomdömen från deras faktiska kunder.
På Reco kan du be om offerter från pålitliga företag, läsa kundomdömen eller skriva egna omdömen.
Spammar elkunder med oönskad reklam, svåra att nå gällande GDPR frågor och borttag av personuppgifter för att undvika oönskad reklam!!! Har under en längre tid försökt att inte få någon reklam från dem, men reklamen fortsätter. Bedrövligt. På seriösa företag brukar det också gå att "unsubscribe" alltså avsluta prenumerationen. Det går inte på Nettbureau AS Filial i Sverige!!
Svar från Nettbureau AS Filial Sverige
Hej Claes-Göran! Vi skickar ingen reklam via e-post. Menar du de annonser du ser i din inkorg? De är del av de annonssystem som Google och Microsoft använder sig av för att finansiera sina kostnadsfria e-posttjänster Gmail och Outlook. De två första resultaten i exempelvis Gmail-inkorgen är alltså annonser, på samma sätt som de första resultaten i en vanlig Google-sökning vanligtvis är annonser.
Dessa två resultat ska vara märkta med en gul etikett och texten "Annons". Dessa annonser är inte utsända som e-post till en specifik... e-postadress, utan är reklam som Google styr. Vilka annonser du ser är dessvärre inget vi kan styra över, utan det sköts automatiskt av din e-posttjänst. Det innebär att du inte har någon prenumeration hos oss som kan eller behöver avslutas.
Du kan välja bort att personliga uppgifter används för att anpassa annonser i Gmail genom att inne i Gmail öppna sidan "Annonsinställningar" och inaktivera "Personliga annonspreferenser". Om du gör det visas fortfarande annonser i Gmail, men de anpassas inte utifrån personliga uppgifter kopplade till ditt Google-konto. Du kan läsa mer här: https://support.google.com/mail/answer/6603?hl=sv.
Om du använder Outlook kan du inaktivera personligt anpassade annonser i Microsofts sekretesspanel. Läs mer här: https://support.microsoft.com/sv-se/office/om-annonser-i-outlook-426f5993-75d8-4898-8f27-9ee0008692a0.
Om du har frågor kring GDPR eller vill radera dina personuppgifter efter att ha använt någon av Nettbureaus tjänster kan du alltid kontakta oss på data@nettbureau.no.
Hoppas att detta hjälper!