Mäklare no Hammarby Sjöstad

6 revisados mäklare no Hammarby Sjöstad, Stockholm

• 1,270 avaliação
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad! Vi kan varenda gata här i området och lovar dig en trygg bostadsaffär.
    Leif H
    Leif H: Har ju god erfarenhet av Tobias från tidigare engagemang. Även fick jag en mycket bra kontakt. Vad som kännetecknar Tobias är att han fokuserar på ärendet och är mycket kunnig och erfaren.
  • Driver du mäklarfirma i Hammarby Sjöstad?

• 1,197 avaliação
    Fastighetsbyrån hjälper dig hitta den finaste lägenheten i Hammarby Sjöstad! Välkommen till oss.
    AYDA V
    AYDA V: Diwan har varit en otroligt trygg, trevlig och professionell mäklare genom hela processen. Hans erfarenhet märks verkligen i allt han gör – från bemötande och kommunikation till hantering av alla detaljer kring försäljningen. Jag har känt mig lugn, väl omhändertagen och stöttad från start till mål. Rekommenderar honom varmt till alla som funderar på att sälja i Årsta!
  • Notar Hammarby Sjöstad

Verifierat företag
    836 avaliação
    Notar är din mäklare i Hammarby Sjöstad och Johanneshov. Vi har lång branscherfarenhet och erbjuder kostnadsfri värdering. Välkommen!
    Emelie L
    Emelie L: Bra bemötande, härlig attityd.
  • Anna K
    Anna K: Mattias gav ett proffsigt, personligt och lyhört intryck från första stund. Han ger klara besked, bra råd och ser till att man som säljare känner sig helt trygg. Rekommenderas varmt!
  • Filip K
    Filip K: Köpt en lägenhet av Theo. Blev bra bemött från början till slut. Var väldigt tydlig och gick igenom hela processen för oss. Svarade på alla möjliga frågor vi hade. Från början till slut en toppen mäklare
  • Driver du mäklarfirma i Hammarby Sjöstad?

• Ewa K
    Ewa K: Alltid trevligt bemötande, återkopplade alltid vid mitt behov av kontakt.
Mostrar página: