Nordea Bank AB

Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer

Banker nära Nordea Bank AB:

Allra

Allra

576 recos
Sveavägen 24-26, STOCKHOLM
Välkommen till Allra, ett av Sveriges ledande rådgivningsföretag inom privatekon... Läs mer ›
Allra
Susanne V:
Mycket bra och proffsigt bemötanden av försäkringssäljaren Dag Ahlbäck. Han svarade bra och sakligt på alla frågor jag ställde, och fick m...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 2 kunder tycker om Nordea Bank AB

 • johan e
  johan e skrev om Nordea Bank AB
  Läser Johan L recension och kan med häpnad inse att inget har ändrats på tre år !!!!!Tvärtom köer med mellan 20 - 30 minuters väntetid.
  Till det så har den lokala korvmojen byggt ut så att all matos kommer in i den trånga banklokalen som inte har platser så att det räcker för alla gamlingar.Någon kunnig god rådgivning kan man inte räkna med.Skulle höra efter en enkel fråga i kassan.En gammal dam tog emot, hon log inte en enda gång !!
  Surt misstroende lyssnade hon inte på min fråga, utan svarade först efter tredje gången jag ställde frågan.En annan gång skulle jag hämta ut 10 000kr i kontanter, kvinnan i kassan G L Ö M D E att ge mig pengarna , vilket jag insåg precis så jag gått utanför dörren.Det är mänskligt att fela , men hur ska man bevisa om man ser att ett uttag är gjort på mitt konto men personalen slarvar bort pengarna ??? Har sagt upp mitt konto och lämnat banken som stjäl från mig, med den usla ränta som de ger.
  gillar detta
 • Johan l
  Johan l skrev om Nordea Bank AB
  3 kassor öppna, 10:03 dvs 3 minuter efter öppning över 40 kunder före mig...Men att de har 3 personer som går runt bland folk och frågar efter kunder som inte har kassa ärenden är en ren katastrof.. Mer eller mindre har de tre i kostym inget och göra... varför inte öppna fler kassor istället? Dock verkar inte detta problem bara gälla liljeholmen utan genomsyrar alla deras kontor... Jag liksom en massa fler kunder börjar tröttna på detta och funderar på att byta bank om de inte gör något snarast...
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm
Kategorier