Botan Barzanji
Botan Barzanji är mäklare på Notar Järfälla
.Botan Barzanji har varit registrerad mäklare sedan 2015-05. Botan Barzanji har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 19 omdömen med ett betyg på 4.8. Botan Barzanji har haft 21 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
19 omdömen om Botan Barzanji
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Trevlig, kunnig och hjälpsam. Toppbetyg.
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Trevlig, professionell och personlig i allt bemötande. Han bemödade sig även flera gånger med det "lilla extra", vilket ökar känslan av ett gott värdskap. Exempelvis föreslog han en extra visning när jag var osäker och åkte personligen hem till mig med avtal att skriva på så jag slapp ta mig in till deras kontor.
köpte sitt hus med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Vi var på visning där Botan tog emot oss. Botan var vänlig och hjälpsam, men inte påstirid på plats utan gav oss möjlighet att i lugn och ro känna in huset. Vi besökte visning två och fick samma fina känsla. Botan var hjälpsam och lösningsfokuserad.
Vid budgivning var Botan tillmötesgående. Kontraktsskrivningen gick smärtfritt. Vi känner trygghet inför att köpa via Botan och kan varmt rekommendera honom. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
En mäklare jag starkt kan rekommendera!
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Väldigt professionell och ärlig. Skapar förtroende, Botan är tydlig och noggrann så att man hänger med i hela processen. Rekommenderas varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Positivt bemötande. Lätt att få en extra visning.
Ibland lte sen på återkoppling. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Botan har hjälpt mig flera ggr nu och jag är alltid lika nöjd! Trevlig och noggrann har fullt förtroende för honom.
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Bra diskussions partner kunnig känns trygg
Mycket bra bemötande.
Inga konstigheter alls. Han levde upp till alla förväntningar. Svarar snabbt i telefon och såg till att jag blev nöjd med försäljningen. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Trevlig, professionell och alltid tillgänglig. Förväntningar uppfylldes. Botan gjorde ett kanonjobb trots rådande situation på bostadsmarknaden, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Kan varmt rekommendera !