NOWN Östermalm

www.nown.se
  • BadgeElevenYears
4.8
Call 08-662 99 40 Share

Välkommen till oss på Nown! Nown på Östermalm är vår första salong som slog upp dörrarna 2014. På hörnet Grevgatan - Storgatan hittar du vår vackra salong med en personlig och varm atmosfär. Här kan du avskilt men ändå nyfiket kika på förbipasserande människor genom våra vackra fönster under din behandlingsstund och avnjuta...

563 omdömen om NOWN Östermalm

Sedan starten hos Reco 2016

Git B
Wrote about NOWN Östermalm

Lugn miljö, duktig och inkännande frisör, Freja.

Svar från NOWN Östermalm

Åh visst är Freja mysig! Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme Git :)

Tilde J
Wrote about NOWN Östermalm

Madeleine var fantastisk! Så så nöjd med resultatet. Mitt första besök på denna salong och kommer absolut återvända!

Svar från NOWN Östermalm

Visst är Madeleine fantastisk! Det bästa vi vet är när ni är så nöjda och väljer att boka ny tid!! :) Vi ser fram emot att ta hand om dig snart igen Tilde!

Christina K
Wrote about NOWN Östermalm

Trevlig och mycket proffsig person som ser vilken frisyr som passar kunden. Ingen stress.

Svar från NOWN Östermalm

Gud va härligt att höra Christina, så underbart att höra att vi levererar sån klass. Hoppas vi ses snart igen :)

Mina B
Wrote about NOWN Östermalm

Alltid lika bra upplevelse med Linda!

Svar från NOWN Östermalm

Det kan vi verkligen tänka oss, Linda är underbar!!

Astrid R
Wrote about NOWN Östermalm

Vänlighet, bra kvalitet, intressant- roligt, fräscht, effektivt, duktiga frisörskor i sitt yrke och trevligt bemötande vid bokning.

Svar från NOWN Östermalm

Vilket otroligt fint omdöme Astrid, vi tar verkligen åt oss av alla fina ord :)

Helena K
Wrote about NOWN Östermalm

Alltid toppen. Proffsigt & trevligt!

Svar från NOWN Östermalm

Åh vad härligt att läsa. Det värmer verkligen. Tack snälla Helena för att du tog dig tiden att skriva så fint omdöme om oss. Trevlig helg :)

Ville H
Wrote about NOWN Östermalm

Mycket trevligt och väldigt bra klippning

Svar från NOWN Östermalm

Vilken fullpott! Tack snälla Ville, hoppas vi ses snart igen :)

Elin G
Wrote about NOWN Östermalm

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Madeleine, hon är den bästa.

Svar från NOWN Östermalm

Visst är Madeleine helt underbar!! Vi är så glada över att ha henne i teamet :) Varmt välkommen tillbaka Elin!

David S
Wrote about NOWN Östermalm

Så lyhörda för önskemål och härlig och mjuk inredning, vilket gjorde atmosfären behaglig och avslappnande. Älskar att man kan välja ”tyst klippning ”

Svar från NOWN Östermalm

Vi blir så glada att du uppskattar alla detaljer lika mycket som vi. Visst är det skönt att man kan välja tyst behandling? Ibland vill man ju verkligen bara sitta och blunda :) Hoppas vi ses snart igen David.

Jennie B
Wrote about NOWN Östermalm

Linda är fantastisk på alla sätt, bästa frisören jag haft! / Jennie

Svar från NOWN Östermalm

Visst är Linda otrolig!! Tack för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme Jennie. Trevlig helg :)

Sara F
Wrote about NOWN Östermalm

Bästa salongen! Alltid super nöjd efter klippt mig hos Linda!

Svar från NOWN Östermalm

Wihoo! Tack snälla Sara för att du väljer just Linda och oss :)

Frida H
Wrote about NOWN Östermalm

Gjorde en styling och uppsättning, supernöjd 🤩

Svar från NOWN Östermalm

Åh vad härligt att höra Frida, vi är glada att vi fick äran att hjälpa dig :) Hoppas vi ses igen vid nästa tillfälle du behöver en styling och uppsättning.

Veronica S
Wrote about NOWN Östermalm

Fantastiskt bra! Kunskap, erfarenhet och jättenöjd med resultatet.

Svar från NOWN Östermalm

Vilket topp-betyg, vi blir så stolta över oss! Tack för att du väljer just oss Veronica, hoppas vi ses snart igen :)

Ella B
Wrote about NOWN Östermalm

Jättebra salong och trevliga frisörer

Svar från NOWN Östermalm

Tack snälla Ella, så fint skrivet!

Niklas B
Wrote about NOWN Östermalm

Som vanligt alltid super trevlig bemötande och leverar snyggaste frisyren! TOP NOTCH!

Svar från NOWN Östermalm

Men åh, vad glada vi blir att läsa detta Niklas! Du är alltid lika härlig i stolen och det är ett rent nöje att få fixa ditt hår. Tack för att du sprider så mycket positiv energi när du är hos oss, vi ses snart igen :)

Olof H
Wrote about NOWN Östermalm

Proffsigt o utmärkt personal, är alltid nöjd när jag varit där

Svar från NOWN Östermalm

Vilket topp-betyg Olof, tack snälla!! :) Hoppas vi ses snart igen.

Anne L
Wrote about NOWN Östermalm

Proffesionellt bemötande och bra kunskap

Svar från NOWN Östermalm

Tack snälla Anne för en fin recension. Hoppas vi ses snart igen :)

Mathilda L
Wrote about NOWN Östermalm

Jenny har en mycket bra känsla för att skapa ett naturligt resultat, precis det jag önskar!

Svar från NOWN Östermalm

Åh, visst är Jenny verkligen expert på det där naturliga. Tack Mathilda för att du lämnade en så fin recension, Jenny kommer bli så glad när hon får läsa. Varmt välkommen tillbaka :)

Lena R
Wrote about NOWN Östermalm

Alltid lika nöjd oavsett om det är slingor och nyansering eller bara klippning.

Svar från NOWN Östermalm

Så underbart att hör Lena. Att ni går ifrån salongen nöjda, oavsett behandling, gör oss så stolta och glada :) Vi ser fram emot att ta hand om dig snart igen.

Johanna M
Wrote about NOWN Östermalm

Bästa stället! Har gått hos Linda i flera år och känner mig alltid så trygg hos henne. Hon förstår exakt hur jag vill ha mitt hår. Lyxig helhetsupplevelse på denna salong!

Svar från NOWN Östermalm

Tack snälla för dina otroligt fina ord! Linda är verkligen expert på att få en att känna sig trygg. Vi är såå tacksam för ditt förtroende för oss och att du fortsätter att välja oss år efter år. Vi ser fram emot att få ta hand om dig snart igen :)

Titti A
Wrote about NOWN Östermalm

Väl organiserad verksamhet med bra kundprofil. Professionella frisörer. Rent och snyggt.

Svar från NOWN Östermalm

Men wow Titti, vilket topp-betyg!!! Tusen tack för så fina och generösa ord. Vi blir verkligen så himla glada!! Vi ser fram emot att ta hand om dig snart igen. Trevlig helg :)

Tove A
Wrote about NOWN Östermalm

Så himla nöjd, Gabriella är så duktig!

Svar från NOWN Östermalm

Visst är Gabriella en stjärna!! Varmt välkommen tillbaka Tove :)

Caroline N
Wrote about NOWN Östermalm

Min son klippte sig men kom ut med spretig, ojämn nacklinje. Vi fick korrigera det hemma efteråt. Dåligt betyg

Svar från NOWN Östermalm

Vad tråkigt att läsa att ni inte var nöjda med ert besök hos oss. Vi uppskattar alltid att man hör av sig så att vi har möjlighet att rätta till när något eventuellt inte blir som önskat. Vi är bara ett samtal bort och hjälper alltid till så snart som möjligt om något mot all förmodan gått fel. Du får gärna kontakta oss via mail och berätta när och vem ni besökte så att vi kan ta till oss av feedbacken på bästa sätt.

Ebba S
Wrote about NOWN Östermalm

NOWN lever upp till det som lovas. Professionella frisörer, fantastiska färger och lokaler, känns väldigt hemtrevligt samtidigt som det är lyxigt. Jag rekommenderar NOWN starkt!

Svar från NOWN Östermalm

Tack snälla för dina fina ord! Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattar både våra frisörer, färger och miljön. Att kunna erbjuda en upplevelse som känns både hemtrevlig och lyxig är precis vad vi strävar efter. Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart!

Johanna B
Wrote about NOWN Östermalm

Alltid fantastiskt bemötande med hög service och grymt kunnande!

Svar från NOWN Östermalm

Tusen tack för dina fina ord Johanna! Vi blir så glada att höra att du uppskattar både bemötandet och vårt arbete. Det betyder mycket för oss – varmt välkommen tillbaka snart!

Claire Å
Wrote about NOWN Östermalm

Linda is amazing - always a treat to get my hair done 😊.

Svar från NOWN Östermalm

Thank you so much for your kind words Claire! We’re so happy to hear that you enjoy your visits with Linda – she’ll be delighted to know. Looking forward to welcoming you back soon!

Elisabeth K
Wrote about NOWN Östermalm

Första besöket för mig. Madeleine var mycket bra på klippning och färgning.

Svar från NOWN Östermalm

Tack för ditt fina omdöme Elisabeth! Så roligt att höra att ditt första besök hos oss blev en bra upplevelse och att du är nöjd med Madeleines klippning och färgning. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen!

Sofie B
Wrote about NOWN Östermalm

Jag gick till Nown Östermalm för ett besök hos Gabriella. Gabriella är väldigt bra på att klippa och färga så att de egna dragen och färgerna framhävs. Jag blev supernöjd som vanligt!

Svar från NOWN Östermalm

Åh tusen tack för din fina recension Sofie! Vad härligt att höra att du känner dig så nöjd och att Gabriella får fram det bästa i ditt hår. Hon är verkligen expert på det. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att välkomna dig igen!

Nevena S
Wrote about NOWN Östermalm

Alltid lugn stämning. Frisörerna är duktiga, i synnerhet Linda som känner till min hårtyp. Men även andra frisören är duktiga. Jag har alltid ( med ett undantag från ett tillfälle då det inte varit min vanliga frisör som klippt mig ) gått därifrån nöjd. Rekommenderas varmt 🌷✨️

Svar från NOWN Östermalm

Stort tack för din fina recension Nevena! Vi är glada att du uppskattar både stämningen och våra frisörers arbete och extra roligt att höra att Linda tar väl hand om ditt hår. Dina ord betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig en upplevelse att vara nöjd med varje gång. Varmt välkommen tillbaka!

Anna Elisabet L
Wrote about NOWN Östermalm

Jättenöjd med resultatet, fina lokaler och väldigt trevliga frisörer!!

Svar från NOWN Östermalm

Vi blir sååå glada! Tack Anna för så fina ord. Hoppas vi ses snart igen :)

Marika E
Wrote about NOWN Östermalm

Jag tycker att det är väldigt fint mottagande och mycket gott kunnande. Jag är mycket nöjd med att vara kund dör. Mvh

Svar från NOWN Östermalm

Det värmer i våra hjärtan att höra, tack snälla Marika för att du tog dig tiden att skriva så fint omdöme. Varmt välkommen tillbaka!

Anna O
Wrote about NOWN Östermalm

Väldigt väldigt nöjd med mitt hår, Victoria är magisk!

Svar från NOWN Östermalm

Visst är Victoria magisk! Tack för att du tog dig tiden att skriva Anna, vi ser fram emot att välkomna dig snart igen :)

Selma M
Wrote about NOWN Östermalm

Min mamma har varit en stammis på Nown sen vi flyttade till Stockholm för flertal år sedan. Jag tycker att det är en otroligt inbjudande atmosfär i salongen. Världens trevligaste frisörer som är super duktiga. Alltid en trevlig stämning och jätte proffsigt. Ser fram emot att komma tillbaks dit.

Svar från NOWN Östermalm

Åh, tack för att du delar med dig Selma! Det gör oss verkligen glada att både du och din mamma har känt er hemma hos oss under alla dessa år. Att du uppskattar vår stämning och vårt team betyder massor – vi ser fram emot att ta hand om dig igen nästa gång du kommer! :)

Jasmine S
Wrote about NOWN Östermalm

Toppen bra service och fint resultat!

Svar från NOWN Östermalm

Tack snälla Jasmine för så fina ord! Vi tar verkligen åt oss :) Varmt välkommen tillbaka!

Dennis H
Wrote about NOWN Östermalm

Nown är verkligen en pärla på Östermalm. Frisörerna är superproffsiga, lyhörda och får en alltid att känna sig välkommen. Lokalen är dessutom otroligt mysig och stilrent inredd, vilket gör att hela besöket känns som en avkopplande paus i vardagen. Jag går alltid därifrån med ett leende, både på grund av min nya frisyr och den sköna stämningen. Rekommenderas starkt till alla som vill ha en personlig och riktigt bra frisörupplevelse.

Svar från NOWN Östermalm

Wow, vilken underbar recension – tusen tack Dennis! Det betyder så mycket för oss att du upplever både våra frisörer och salongen på det sättet. Att vi kan få dig att känna dig välkommen och ge en liten paus i vardagen är precis det vi vill. Vi blir så glada av att höra att du lämnar oss med ett leende, vi ser fram emot nästa gång vi får ta hand om dig! :)

Maria E
Wrote about NOWN Östermalm

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Linda!!

Svar från NOWN Östermalm

Åh, visst är Linda en klippa! Tack för att du väljer att gå till just oss Maria :)

Jenna R
Wrote about NOWN Östermalm

Väldigt professionellt och underbar atmosfär! Har varit en nöjd kund för flera år och varje gång resultat blir bättre än förväntat.

Svar från NOWN Östermalm

Åh tusen tack för dina fina ord Jenna! Det betyder otroligt mycket för oss att få ha dig som kund under flera år och att du alltid känner dig nöjd. Vi blir verkligen glada över att höra att resultatet överträffar dina förväntningar, vi ser fram emot många fler besök tillsammans!

Cajsa B
Wrote about NOWN Östermalm

Gabriella är den bästa! Alltid toppennöjd

Svar från NOWN Östermalm

Visst är Gabriella grym!! Varmt välkommen tillbaka Cajsa :)

Siw Y

Trevligt bemötande professionell personal 🥰

Svar från NOWN Östermalm

Vilket topp-betyg Siw, tusen tack. Hoppas vi ses snart igen :)

Nelly T
Wrote about NOWN Östermalm

Trygg frisersalong, personal som verkligen lyssnar på kunden samt verkligen förstår sig på olika slags hår. Känns alltid så belönande och uppfriskande efter besök hos Nown.

Svar från NOWN Östermalm

Taack snälla för dina fina ord Nelly! Vi blir verkligen glada över att höra att du känner dig trygg och uppskattar hur vårt team lyssnar och tar hand om ditt hår. Det betyder mycket för oss att varje besök känns både belönande och uppfriskande, vi ser fram emot nästa gång vi får ta hand om dig :)

Emil S
Wrote about NOWN Östermalm

Jag klippte mig av Jorge. Med risk för att låta överdriven, men jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår innan. Han har stenkoll och lyssnar noggrant.

Svar från NOWN Östermalm

Wow, tack så mycket för dina fina ord Emil! Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd med ditt hår och att Jorge tog så bra hand om dig. Han är ju verkligen en klippa och kommer verkligen bli superglad över att höra detta! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart.

Astra O
Wrote about NOWN Östermalm

Freja var otrolig. Så nöjd med både hår och upplevelse. Tack för att jag fick bli sommarfräsch!

Svar från NOWN Östermalm

Åh, tack snälla Astra! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både håret och hela upplevelsen. Freja är verkligen en klippa och kommer bli superglad över dina ord! Härligt att du känner dig sommarfräsch, vi längtar redan efter att få fixa ditt hår nästa gång!

Anna W
Wrote about NOWN Östermalm

Mitt första besök hos NOWN och blev supernöjd. Gjorde inramning/slingor och klipp utfört av Freja som lyssnade på mina önskemål och visade sig vara en mycket skicklig frisör både med klippning och färg.

Svar från NOWN Östermalm

Men åh, tack så mycket Anna! Vi blir verkligen glada att höra att ditt första besök hos oss blev så bra och att Freja kunde skapa precis det du önskade med både klippning och färg. Hon kan verkligen sin grej! Det betyder mycket för oss, och vi ser verkligen fram emot att få ta hand om dig igen snart!

Soo A
Wrote about NOWN Östermalm

Linda är superduktig och trevlig!

Svar från NOWN Östermalm

Visst är hon!! Vi är så glada över att ha henne i vårat team. Vamt välkommen tillbaka Soo :)

Eva S
Wrote about NOWN Östermalm

Så bra - alltid supernöjd med allt!

Svar från NOWN Östermalm

Wihoo, underbart att höra att vi levererar på alla plan. Det är verkligen vårat mål! Hoppas vi ses snart igen Eva :)

Qq Q
Wrote about NOWN Östermalm

Yrkeskompetens och trevlighet i både personer och miljö får samtliga 10/10! :)

Svar från NOWN Östermalm

Wihooo, vilken fullpott med 10/10! Vi blir super-stolta och glada över att läsa dina fina ord! Tusen tack och varmt välkommen tillbaka snart :)

Sara M
Wrote about NOWN Östermalm

Gått till Linda i fler år och hon är fantastisk! Håret blir bara bättre och bättre!

Svar från NOWN Östermalm

Vi kan inte annat än hålla med dig om att Linda är fantastisk! Så underbart att höra att ditt hår bara blir bättre och bättre, då har du verkligen hittat rätt! Varmt välkommen tillbaka Sara :)

Eveliz E
Wrote about NOWN Östermalm

Vänligt bemötande och skicklig frisör.

Svar från NOWN Östermalm

Tack snälla Eveliz! Det är så viktigt för oss med service!! :) Hoppas vi ses snart igen!

Astrid H
Wrote about NOWN Östermalm

Superfin och fräsch salong! Slingade håret och blev supernöjd med både resultat och bemötande. Kommer absolut gå tillbaka!

Svar från NOWN Östermalm

Vilket fint omdöme. Tack snälla Astrid för att du tog dig tiden att skriva, det betyder såå mycket för oss och vi blir så glada :)

Linda V
Wrote about NOWN Östermalm

Mycket kunnig och trevlig personal! Linda är mycket proffsig.

Svar från NOWN Östermalm

Visst är Linda otrolig på det hon gör!! Hoppas vi ses snart igen Linda :)