Nadia R:
Den bästa frisören jag mött. Inlyssnade, noggran, professionell, genuin. En riktigt stjärna kommer definitivt tillbaka . Har jätte tjockt och komplicerat hår. Hon klippte precis så som jag ville ha det vägledde mig och guida mig. 100000 miljoner nöjd tacksam
HEDVIG A:
Första gången jag klippte och färgade håret hos Elwira efter många år hos annan frisör. Hon var superproffsig, snabb och trevlig. Kommer gå tillbaka - tack! 🌸
Lovisa H:
Bästa Felicia! Jag har klippt mig regelbundet hos Felicia i snart 3 år och jag kommer absolut fortsätta. Lyhörd och nogrann ut i fingerspetsarna.
Piia Ä:
Alltid nöjd, oavsett vilken frisör man haft. Är rätt nojjig med mitt hår eftersom haft dåliga erfarenheter, Salon Willarp har lätt de bästa frisörer jag haft! Färgning och klippning blir alltid perfekt.
Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
Zeina F:
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
Wiveca S:
Jag går nästan aldrig till en frisör, men Christian på Domeij är inget annat än en magiker!
Jag kom in med ett hår som var tunt och frasigt och hade ärligt talat ganska låga förväntningar. Men Christian lyssnade verkligen på vad jag ville ha, kom med fantastiska professionella råd och tog sig tid att förklara processen.
Resultatet? Jag har aldrig haft en så snygg m frisyr! Det blev precis den där tjocklek jag drömt om, och håret känns friskare och tjockare än på flera år.
Det märks att Christian är otroligt kunnig, noggrann och passionerad i sitt hantverk. Det var värt varenda krona för att få uppleva en sådan förvandling.
Vill du ha en frisör som faktiskt åstadkommer underverk och som du kan lita på till 100%? Boka hos Christian. Jag kommer aldrig gå någon annanstans igen!
Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
Beata U:
Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
Varmt välkommen boka tid, ni hittar mig inne på Hiertagården på Lidingö
Margaretha S:
Kunder som kommer in blir alltid sedda och mycket vänligt bemötta.
Klipp- och sling ✂️
Jag har alltid varit mycket nöjd när jag blivit klar 👌🏼
Margareta Schauman
Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
Naghmeh R:
Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!