Hårförlängning i Stockholms län

Topp 25 företag inom hårförlängning i Stockholms län

• Creative Headz Odengatan 75

1,658 opinions
    Nadja A
    Nadja A: Mitt första möte med Samuel, han är mycket trevlig och professionell! Är mycket nöjd med min klippning och har rekommenderat honom till mina systrar! Har äntligen hittat min nya frisör 🤗
  • Creative Headz Sveavägen

872 opinions
    Elina W
    Elina W: Duktig, lyhörd och trevlig frisör. Rekommenderar varmt att gå till henne.
  • Creative Headz Hornsgatan

986 opinions
    Frida M
    Frida M: Kanon! Lyssnade precis på vad jag ville ha och blev nöjd med konsultationen och resultatet blev sedan precis så som jag hade önskat!
  • Creative Headz Odengatan 32

1,081 opinions
  • Creative Headz Skånegatan

948 opinions
    Angelique A
    Angelique A: Kände mig mycket väl omhändertagen & hörd! Trevligt säljsam utan att vara påpropsande, skulle säga Ebba är väldigt lyhörd! En ynnest o ha hittat dit!
  • Creative Headz Drottninggatan

793 opinions
    Majvor Susanne L
    Majvor Susanne L: Är så nöjd med mina slingor och klippningen som Johanna gjorde på mig idag. Köpte ett jättebra texture spray som ger stadga och volym till mitt hår. Redan bokat ny tid hos henne till nästa gång de är dags
  • Frisör Extend

971 opinions
    Marie F
    Marie F: Felicia var väldigt lyhörd och noggrann. Dessutom hade vi en himla trevlig stund under de många timmarna som behandlingen tog! Tusen tack för ascoolt hår!
  • Creative Headz Sankt Eriksgatan

687 opinions
    David S
    David S: Trevlig, lyhörd och med ett utmärkt hantverk. Jag kan verkligen rekommendera Claudia!
  • Creative Headz Scheelegatan

704 opinions
    Fredrik W
    Fredrik W: Alltid trevligt och bra stämning. Skickliga frisörer!
  • Creative Headz Götgatan

746 opinions
    Per P
    Per P: Har gått på Creative Headz på Götgatan i massor av år. Diana är toppen och jag är alltid supernöjd!
  • Green Heads SOFO

631 opinions
    Josefina S
    Josefina S: Lyhörd, trevlig och professionell personal, känner mig trygg och omhändertagen. Sen att de använder ekologiska produkter är toppen och viktigt för mig.
  • Creative Headz Regeringsgatan

571 opinions
    Jakob V
    Jakob V: Mycket positiv upplevelse. Väldigt trevligt bemötande direkt när jag kom in i salongen och så blev klippningen sedan toppen tack vare Edda.
  • Salong Willarp

489 opinions
    Susanne L
    Susanne L: Alltid en upplevelse att komma hit. Man kan slappna av och njuta samtidigt som man blir bortskämd. Fantastiskt duktiga både på färg och klippning. Längtar att få komma tillbaka.
  • 1,207 opinions
    Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Salong Domeij

502 opinions
    Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
    Raluca M
    Raluca M: Har haft Christian som frisör i över 10 år. Och haft massa olika frisyrer. Det är både tryggt, snyggt och ytterst kreativt varenda gång. Kommer aldrig byta frisör!
  • Frisör Extend Hejsta

238 opinions
    Ingrid C
    Ingrid C: Trevligt bemötande och frisören ger det där lilla extra som ger en lyxig känsla. Blev mycket nöjd med klippningen. Kände mig så fin när jag åkte därifrån.
  • NOWN Östermalm

563 opinions
    Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
    Beata U
    Beata U: Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
  • Nown Kungsholmen

334 opinions
    Sofie B
    Sofie B: Jag har klippt och färgat mitt långa hår hos Gabriella. Hon har verkligen ett öga för vad man passar i både gällande färg och klipp. Jag är väldigt nöjd!
  • 807 opinions
    Varmt välkommen boka tid, ni hittar mig inne på Hiertagården på Lidingö
    Margaretha S
    Margaretha S: Kunder som kommer in blir alltid sedda och mycket vänligt bemötta. Klipp- och sling ✂️ Jag har alltid varit mycket nöjd när jag blivit klar 👌🏼 Margareta Schauman
  • 204 opinions
    Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
  • 300 opinions
    Sebastian S
    Sebastian S: Supertrevlig personal, frisyren blev precis som tänkt, alltid nöjd efter ett besök på Novo.
  • 180 opinions
    Thérèse Giertta A
    Thérèse Giertta A: En trevlig salong och Meryem är superproffsig och tar verkligen väl hand om mig när jag är där! Åtekrommande kund sedan många år som är mycket nöjd.
  • 65 opinions
    Filippa S
    Filippa S: Trevlig och kunnig frisör. Blir alltid nöjd
  • 518 opinions
    Salong Kamelonten på Östermalm har frisörerna som sätter vardagslyx på kartan. Professionell service, exceptionella produkter och hög kompetens!
  • 125 opinions
    Anette Josephine E
    Anette Josephine E: Härligt på alla sätt. Förutom att Beba är en superbra frisör är hon också en varm mysig människa. Kommer gärna åter. Anette från Huskvarna
Show page: