Nadja A:
Mitt första möte med Samuel, han är mycket trevlig och professionell! Är mycket nöjd med min klippning och har rekommenderat honom till mina systrar! Har äntligen hittat min nya frisör 🤗
Angelique A:
Kände mig mycket väl omhändertagen & hörd!
Trevligt säljsam utan att vara påpropsande, skulle säga Ebba är väldigt lyhörd! En ynnest o ha hittat dit!
Majvor Susanne L:
Är så nöjd med mina slingor och klippningen som Johanna gjorde på mig idag. Köpte ett jättebra texture spray som ger stadga och volym till mitt hår. Redan bokat ny tid hos henne till nästa gång de är dags
Marie F:
Felicia var väldigt lyhörd och noggrann. Dessutom hade vi en himla trevlig stund under de många timmarna som behandlingen tog! Tusen tack för ascoolt hår!
Josefina S:
Lyhörd, trevlig och professionell personal, känner mig trygg och omhändertagen. Sen att de använder ekologiska produkter är toppen och viktigt för mig.
Susanne L:
Alltid en upplevelse att komma hit. Man kan slappna av och njuta samtidigt som man blir bortskämd. Fantastiskt duktiga både på färg och klippning. Längtar att få komma tillbaka.
Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
Zeina F:
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
Raluca M:
Har haft Christian som frisör i över 10 år. Och haft massa olika frisyrer. Det är både tryggt, snyggt och ytterst kreativt varenda gång. Kommer aldrig byta frisör!
Ingrid C:
Trevligt bemötande och frisören ger det där lilla extra som ger en lyxig känsla.
Blev mycket nöjd med klippningen. Kände mig så fin när jag åkte därifrån.
Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
Beata U:
Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
Sofie B:
Jag har klippt och färgat mitt långa hår hos Gabriella. Hon har verkligen ett öga för vad man passar i både gällande färg och klipp. Jag är väldigt nöjd!
Varmt välkommen boka tid, ni hittar mig inne på Hiertagården på Lidingö
Margaretha S:
Kunder som kommer in blir alltid sedda och mycket vänligt bemötta.
Klipp- och sling ✂️
Jag har alltid varit mycket nöjd när jag blivit klar 👌🏼
Margareta Schauman
Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
Naghmeh R:
Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
Thérèse Giertta A:
En trevlig salong och Meryem är superproffsig och tar verkligen väl hand om mig när jag är där! Åtekrommande kund sedan många år som är mycket nöjd.
Anette Josephine E:
Härligt på alla sätt. Förutom att Beba är en superbra frisör är hon också en varm mysig människa.
Kommer gärna åter.
Anette från Huskvarna