Jätteduktig och förstod precis vad jag ville ha, lugn och trevlig.
Creative Headz Regeringsgatan
Välkommen till Creative Headz Regeringsgatan - din frisörsalong för personlig stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter & tjänster som hjälper dig att uttrycka dig på ditt allra bästa sätt. Vårt erfarna team av frisörer är dedikerade till att förstå dina individuella behov och önskemål, så att vi kan skapa en frisyr...
740 omdömen om Creative Headz Regeringsgatan
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jag är jätte nöjd! Tyra är fantastisk 😍 Trevlig tjej och kunnig! Förstod vad jag var ute efter och så kunde vi bolla under tiden för att få bästa resultatet, kändes tryggt! Rekommenderar!!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Klipper bra! Trevligt bemötande.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Klara was very professional and friendly. She understood exactly what I wanted and executed it perfectly. I am very happy with my new haircut and would recommend her in a heartbeat!
Thank you so much for the lovely review! We’re so happy to hear you’re pleased with your haircut and your experience with Klara! 😊
Jättenöjd med hennes tips om hår, att hon ville föreslå en plan för hur det ska vara fint vid olika tillfällen och ser fram emot att komma tillbaka.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Väldigt trevlig och kände mig trygg i att hon klippte det jag efterfrågade. Duktig på sitt jobb!
Tusen tack för din fina recension! 🌸 Så roligt att höra att du kände dig trygg och blev nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! 💕
Klara E är en mycket kompetent frisör, väldigt trevlig och duktig. Bäst i stan!
Tusen tack för de fina orden! 🥰 Så roligt att höra att du är så nöjd med Klara E. Vi uppskattar verkligen din rekommendation! ✨
Super duktig & trevlig! Rekommenderar starkt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusen tack för din fina rekommendation! ⭐️ Så roligt att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka! 🌸
Alltid supernöjd när jag varit hos Klara E! Trevlig och kunnig ☺️ Rekommenderar varmt!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Väldig duktig med färgning, klippning och styling. Klara förstod precis vad jag ville ha för toner och klippning och totaly nailed it. Att hon därtill var sjukt trevlig skadade ju inte direkt. :)
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Supernöjd med mitt besök! Frisören var så lyhörd och förstod verkligen vad jag var ute efter. Min utväxt blev jättefin och de blonda slingorna blev precis som jag önskade. Så nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera! ✨
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Samuel!
Fick väldigt bra bemötande av Klara, som tog sig tid att diskutera mina olika önskemål och funderingar.
Tack Ida för din recension, vi är glada att du är nöjd och ser framemot att få hjälpa dig igen =)
Är väldigt nöjd med klippningen!
Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med klippningen. Varmt välkommen tillbaka! 😊✨
Blev väldigt nöjd med toning och klippning. Duktig och mycket trevlig frisör!
Tusen tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du blev nöjd med både toning och klippning. Varmt välkommen tillbaka! 😊✨
Mycket nöjd med slingor men framförallt klippningen
Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev så nöjd med både slingorna och klippningen. Varmt välkommen tillbaka! 😊✨
Hon var trevlig och noggrann! Super nöjd!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Proffsig, trevlig och lyhörd. Tack!
Stort tack för dina fina ord! 🌸 Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Super trevlig, proffsig, inbjudande, bra på att klippa hår 😁
Stort tack för dina fina ord! 🌸 Vi är så glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och din klippning. Varmt välkommen tillbaka! 😊
På vilket sätt blev du bemött av Tyra? Tyra var väldigt trevlig, varm och professionell från början till slut. Hon lyssnade på mina önskemål, fick mig att känna mig väl omhändertagen och skapade en lugn och trygg atmosfär under hela besöket. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Tyra upp till dem? Jag hade höga förväntningar på både klippningen och toningen, och Tyra överträffade dem. Hon förstod precis vad jag var ute efter och resultatet blev ännu bättre än jag hade hoppats. Sammanfatta din upplevelse och beskriv...
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Superduktig och trevlig, supernöjd!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Thea was great! She brought my hair back to life, gave me an amazing cut, I feel so happy after having my session with her. Thank you!
Hairdresser was warm, friendly and ensure she knew exactly what i wanted!
Så noggrann, duktig och trevlig! Har nog aldrig blivit så nöjd med en klippning innan!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Väldigt bra! Dock sjukt med ett pålägg på 300kr bara för lite hårinpackning, vilket innebar lite spray i håret typ....
Tack för din recension och din feedback. Vi tar till oss det du skriver och ska bli tydligare med att informera om våra tilläggsbehandlingar och deras kostnad innan de utförs. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka!
Suuuupernöjd med slingor å bottenfärg (som alltid🥰)!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Toppen! Duktig frisör. som verkligen var engagerad i att försöka hotta en bra frisyr åt mig! Kan klippa lockigt hår också :)
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Tyra var trevlig, proffesionellt och duktig på sitt jobb!
Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd!
Jag är alltid lika nöjd efter ett besök hos Klara. Hon är varm, lyhörd och professionell, och får en att känna sig välkommen från första stund. Hon lyssnar verkligen på mina önskemål och kombinerar dem med sitt yrkeskunnande och sin känsla för vad som passar just mitt hår. Resultatet blir därför inte bara som jag har tänkt mig, utan ofta ännu bättre. Jag känner mig alltid trygg med hennes rekommendationer och vet att hon vill att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Jag går till Klara för klippning och föning, och...
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Blev jättenöjd med resultatet och kommer gärna tillbaka nästa gång 👍😁
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med ditt besök!
Jättenöjd med både service och min klippning!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med ditt besök!
Jättebra! Duktig och supertrevlig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Thea var väldigt kompetent, rolig och duktig! Kändes tryggt med henne som min frisör! Rekommenderar
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jättetrevlig och bra bemötande! Skulle verkligen rekommendera! Blev så nöjd med mitt hår!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Klara
Mycket nöjd med klippningen och trevligt besök!
Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!
Superduktig & proffsig. Dotter supernöjd
Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd!
Bääästa frisören jag haft!!!!!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Edda!
Kunnig och tillförlitlig, blev super nöjd. 10/10!
Stort tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du blev supernöjd.
Supertrevlig tjej. Tror vi hade lite olika stilar. Hon kändes inte jättesjälvsäker i den frisyren som jag önskade. Jag ville klippa en kortare frisyr som fortfarande kändes kvinnlig.
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och dela med dig av din upplevelse. 🌸
Jättetrevligt och duktig tjej
Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd. Vi ska självklart hälsa din fina kommentar vidare till henne. 🩷
Jättenöjd med klipp och färg. Fick flera bra råd för fortsatt behandling för mitt hår. Bokade ny tid igen om 10 veckor.
Tack snälla! 💛 Så roligt att du är nöjd. Vi ses om 10 veckor!
Forsto vad jag ville ha for frisyr. Trivelig frisør. Tilbød drikke og tipset meg om Tanto strandbad da jeg spurte om hvor man kunne bade med familien. Det var en kjempesuksess. Hils Edda og si det var et godt tips som jeg takker så mye for :D
Tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök, hälsar Edda
Grym klippning och supertrevlig!
Stort tack för din fina recension! 🌸
Small salon but efficiently run.
Thank you for your review! ✨ We appreciate your feedback and hope to welcome you back again soon. 💛
Jättefin salong med jättetrevlig personal som välkomnar dig och är super trevliga under hela processen. Jag är super nöjd med klippningen och kmr besöka Creative Headz flera gånger ❤️❤️
Tack för din fina recension! ❤️ Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Skicklig och väldigt trevlig! Kan rekommendera
Tack snälla för dina fina ord och din rekommendation, det värmer verkligen! 💛
Blev jättenöjd med slingor och klippning. Det blev precis som jag önskade mig.
Tack snälla för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev så nöjd. 💛
Tyra var jättenoggran och trevlig!
Hej Tina, Tack för din recension. Vi ser framemot att få hjälpa dig igen☺️❤️.
Skit bra! Så nöjd med mitt hår och superhärlig tjej!
Tack så mycket! Vad roligt att höra. Varmt välkommen tillbaka!🌸🌸🌸
Tyvärr kommer jag inte ihåg vad frisören hette, en ung glad tjej med magiskt rött hår 😉 Hon var varm och vänligt, lyssnade in mig noggrant och gjorde en jättefin bayalage, naturlig och precis så jag ville ha det. Mkt nöjd!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både bemötandet och din balayage. Vi ska se till att dina fina ord når frisören. Varmt välkommen tillbaka!☺️🌸💞
Gillade Edda och hennes jobb. Håret blev klippt bra och fint fönat!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både Edda och resultatet. Varmt välkommen tillbaka!☺️