Duktig och ljudhör. Resultatet brev precis som jag ville. Jag är mycket nöjd!
Creative Headz Scheelegatan
Välkommen till Creative Headz Scheelegatan - din frisörsalong för stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga din personliga stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar noga på dina önskemål för att skapa en frisyr som passar din personlighet och stil. Oavsett om du vill ha en trendig klippning,...
762 omdömen om Creative Headz Scheelegatan
Sedan starten hos Reco 2023
Så duktig och lyhörd. Rekommenderar starkt😊
Är jättenöjd! Lyssnar kunden och vet vad hon gör!
Tack för din fina recension. Härligt att höra att du känner dig väl omhändertagen och nöjd med resultatet.
Felicia är dunder med saxen & blir alltid nöjd. Avslappnad o rolig vilket alltid är ett +. Hade gärna sett att salongen hade foam i sitt provsortiment men i övrigt inget att anmärka på 🫡
Alltid trevligt bemötande och bra
Tack för din fina recension. Vad roligt att du alltid får ett trevligt bemötande.
Jättenöjd med mina slingor och nyansering, precis som förra gången jag var hos henne. Felicia är en toppenfrisör!
Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med både slingor och nyansering.
Bra klippning, trevligt bemötande och helt ok pris!
Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med både klippning, bemötande och pris.
Bra bemötande, trevlig! Jag är mycket nöjd med min klippning.
Tack för din dina recension, vad kul att du blev nöjd!
Mycket bra och mitt hår blev fantastiskt fint
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Jättefint och jättenöjd! Blev precis som jag hade tänkt
Tack för din fina recension. Vad roligt att resultatet blev precis som du tänkt!
Stockholms bästa frisör, Catta ❤️
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos Catta.
Klippning långt hår. Felicia var trevlig och duktig, är mycket nöjd med mitt besök.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både klippning och bemötande.
Varje besök på CH, otrolig service och alltid nöjd efter vare klippning.
Tack för din fina recension, vad kul att du alltid blir nöjd hos oss!
Trevligt bemötande från Tuvali, samt så klipper dom väldigt bra :)
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och klippning
Catta är helt underbar! Kan starkt rekommendera andra frisörer oxå då jag erfarit många! Proffsigt team ❤️
Tack för din fina recension. Kul att höra att både bemötande och professionalism hos Catta och teamet gjorde ditt besök så bra.
Jag älskar stället. Så gulliga personer som jobbar där. Man får kaffe och kärlek. TACK FÖR ALLT!
Tack för din fina recension. Vi blir glada över att höra att du känner dig välkommen och omhändertagen hos oss!
Alltid nöjd oavsett vem som klipper mig på Scheelegatan. Fantastisk service och atmosfär i salongen!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid är nöjd och uppskattar både servicen och atmosfären på Scheelegatan.
Så trevlig och gjorde ett bra jobb!
Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med både service och resultat.
Helt okej nöjd, kände då jag kom ut därifrån att jag saknade att man inte fick se i spegel hur det såg ut bakifrån
Tack för din recension, vad bara att du blev nöjd. Vi tar till oss feedbacken om spegeln.
Tuvali var väldigt lyhörd & fattade direkt hur jag ville ha håret! Superduktig på att styla. 👌🏼
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos Tuvali.
Lyssnade in, formade en idé’ och klippte enligt den. Kanske ett enkelt jobb för Tuvali men för mig blev det ett mycket bra resultat. Jättenöjd!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet hos Tuvali.
Förstod snabbt mina önskemål, lyhörd och trevlig.
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att Felicia var lyhörd och snabbt förstod dina önskemål.
Jag blev sååå nöjd!!! Håret blev verkligen exakt som jag ville ha det.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att håret blev precis som du ville.
Trevlig! och trots att hon inte jobbat jättelänge så hade hon självförtroendet för jobbet. Förklarade bra under tiden.
Tack för din fina recension. Vad roligt att du uppskattade både bemötandet och förklaringen under tiden.
Trevlig frisör. Lyssnade på hur jag ville ha det. Jag blev nöjd!
Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd och att vi kunde lyssna på dina önskemål.
Proffsig och jättetrevlig! Rekommenderar varmt ☺️
Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd och kan rekommendera oss vidare.
Jättetrevlig och gjorde ett utmärkt jobb
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du fick ett utmärkt resultat och trevligt bemötande
Felicia är bäst! Klippte mig hos henne för en vecka sedan. Hon var mån om att lyssna in vad jag ville och samtidigt tydlig med sin professionella bedömning om vad som skulle funka med mitt hår och inte. Och tacksam är jag för det, för det blev jättesnyggt! Jag var lite osäker när jag gick därifrån, men sen lade det sig och efter en tvätt såg det precis ut som jag hade hoppats. Aldrig haft en så träffsäker frisör! Förlåt för att jag nånsin tvivlade Felicia, du hade helt rätt och det blev så snyggt! Tack!
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att Felicia kunde ge dig ett resultat precis som du hoppades på.
Jag blir alltid bemött bra av Catta hon är superduktig på färgning av mitt hår, snäll o omtänksam. Jag känner mig alltid fin och nöjd när jag går därifrån. Idag köpte jag nya produkter som jag ska prova K 18 schampo, balsam o hår mask det ser jag fram emot. Mvh Susanne
Trevlig, effektiv och duktig! Mycket prisvärt!
Mycket trevligt bemötande! Lyssnade på kunden.
Mycket positivt Varm, kunnig och intresserad.
Tusen tack för dina fina ord! 🤍 Vad härligt att du upplevde oss som varma, kunniga och engagerade – det betyder mycket för oss! ✨ Varmt välkommen tillbaka! 💇♀️💕
Lyhörd och omhändertagande med ett fokus på ett gott resultat
Tusen tack för din fina recension! 🤍 Vad härligt att höra att du upplevde oss som lyhörda och omhändertagande med fokus på ett riktigt bra resultat – det betyder mycket! ✨ Varmt välkommen tillbaka! 💇♀️💕
Vänlig, noggrann och lyhörd. Det märktes att Felicia verkligen ville att jag skulle bli nöjd!
Tusen tack för din fina recension! 🤍 Vad härligt att höra att du kände dig väl omhändertagen av Felicia och att hennes engagemang märktes – vi ska självklart hälsa henne! ✨ Varmt välkommen tillbaka! 💇♀️💕
Ett bra och trevligt bemötande där frisören också förstod hur jag ville bli klippt. Är inte alltid självklart, så blev väldigt nöjd
Tack för din fina recension. Kul att höra att du kände dig väl omhändertagen och att resultatet blev som du önskade.
Mycket nöjd , har alltid varit. Kommer tillbaka
Tack för din fina recension. Kul att höra att du alltid varit nöjd och att du kommer tillbaka. Välkommen åter!
Toppen 10/10, lyhörd och proffsig
Tack för din fina recension. Kul att höra att du upplevde både lyhördhet och proffsighet
Otroligt duktig och trevlig. Dagen Felicia slutar som frisör, då slutar jag att gå och klippa håret
Tack för din fina recension, vad kul att är så nöjd hos Felicia!
Bra! nöjd med min klippning. Det blev bra.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med klippningen!
Intresserad och trevlig Förstod direkt vad jag ville Bra resultat Går gärna igen
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötande och resultat.
Alltid så nöjd! Varit kund i över 10 år
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid är nöjd och varit kund hos oss så länge.
Cattis är grym!<3 Är supernöjd
Jättebra 👌 Lyssnade på mina önskemål och det blev toppen!
Tack snälla för din recension! ✨ Vad roligt att höra att du blev så nöjd och att resultatet blev toppen 💛
Great experience with Katta, she was chatty, engaged and gave me the best haircut I have had in stockholm in nearly 6 years. I will be returning
Blev väldigt bra bemött och fick bra tips. Härlig lokal och trevlig personal.
Förstående, kunnig och varm person!
Tack för din fina recension! Kul att höra att du uppskattade både kompetens och vänlighet.
Felicia var jätte duktig o jag kommer vara loyal till Creative Headz o Felicia o Scheelegatan tack
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra och vi uppskattar verkligen din lojalitet.
Väldigt bra erfarenhet och trevlig personal
Tack för din fina recension. Härligt att läsa att ditt besök levde upp till förväntningarna.
Glad, trevlig och väldigt duktig på att klippa hår!
Väldigt bra, starkt rekommenderar!