Hade höga förväntningar eftersom Creative Headz alltid är så bra, men inte denna gång. Klippningen tog ca 20 minuter, och avslutades utan att man fick se resultatet av klippningen (hur det var klippt i nacken). Upplevde inte heller att klippningen var enligt önskemål - men som tur var så klipptes det betydligt mindre än så, vilket är bra eftersom jag då kan gå till en annan salong istället
Creative Headz Scheelegatan
Välkommen till Creative Headz Scheelegatan - din frisörsalong för stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga din personliga stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar noga på dina önskemål för att skapa en frisyr som passar din personlighet och stil. Oavsett om du vill ha en trendig klippning,...
688 omdömen om Creative Headz Scheelegatan
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för din recension, vad tråkigt att besöket inte blev som tänkt. Du får gärna mejla in till info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån.
Gått till Catta några år nu och är alltid såå nöjd efter ett besök! Catta är 10/10 på det hon gör, en riktig stjärna!
Tack för din fina recension! Vi uppskattar det jättemycket och hoppas vi ses igen snart.🌸
Både trevlig och skicklig! Myscket nöjd.
Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du är så nöjd.
Jag blev nöjd med resultatet vilket visar på att Tuvali är duktig. Däremot kändes bemötandet stressat och jag fick själv be om att få titta på att det blev jämnt flera gånger, samt ge direktiv då vissa saker missades, och kunde därmed inte riktigt slappna av under besöket och njuta av att vara hos frisören. På 35 minuter fick jag tvätt, klipp fön och lite styling, men hade önskat lite mer tid och noggrannhet. Resultatet blev bra, vilket jag är tacksam för!
Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. 🌸 Vi är glada att du blev nöjd med resultatet, men ledsna att besöket kändes stressigt och inte riktigt så avslappnat som du hade önskat. Vi tar med oss din feedback, det är viktigt för oss. Tack igen för att du hörde av dig och delar dina tankar. 🌸
Trevlig, duktig, professionell
Tack för dina fina ord! Vi uppskattar verkligen din recension och är så glada att du är nöjd!
Bra klippning och roligt snack
Hej Ulf! Tack för din feedback! Så kul att höra att du blev nöjd med ditt besök hos Catta.
Bästa Catta!! Alltid nöjd!!!! ☺️
Hej Sebastian, vad glad vi blir att du är nöjd med besöket hos Catta =)
Otroligt proffsig och har sett till så jag har ett riktigt bra Swag nu när våren är igång!
Tack Philip för din fina feedback! Så kul att du blev nöjd med Catta.
Jag har gått till Catta i många år och är alltid lika nöjd efter varje besök. Hon är väldigt skicklig i sitt arbete, lyhörd och mån om att det ska bli riktigt bra. Det som verkligen utmärker henne är att hon alltid gör det lilla extra. Hårtvätten och huvudmassagen är fantastiskt skön, och hon är noggrann och tar sig tid på ett sätt som jag uppskattar, särskilt jämfört med många andra. Man känner sig alltid väl omhändertagen och i trygga händer. Dessutom är hon en väldigt trevlig person, vilket gör hela upplevelsen ännu bättre :-)
Tack snälla du för din fina feedback! Så kul att höra att du är så nöjd med Catta!
Bäst i stan, bra läge och service i världsklass.
Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Catta
Catta är amazing! Klipp, färg, styling. Har gått hos henne i 8 år och är lika nöjd varje gång!
Tack snälla! Så kul att du är nöjd ✨
Jättenöjd! Fokuserad, noggrann och proffsig!
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du uppskattar servicen!
Toppensalong! Duktiga, proffsiga & trevliga frisörer!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos oss!
Bästa frisören som finns! Duktig och jäkligt rolig! Love ❤️
Tack för din fina recension Mette! Härligt att du är så nöjd 🌸😀
Duktig, nogrann, lyhörd. Jag blev nöjd med resultatet.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med resultatet!
Så extremt trevlig tjej, kände mig trygg. Och blev supernöjd med resultatet på håret
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd med resultatet!
Bästa frissan jag någonsin haft
Tack snälla! Det värmer verkligen att höra, varmt välkommen tillbaka! ✨
Trevlig, behaglig och duktig:)
Tack för dina fina recension! Kul att höra att du blev nöjd med servicen!
Ett fantastiskt besök från början till slut. Jag blev varmt bemött och Catta var både lyhörd och professionell. Resultatet överträffade mina förväntningar – jag går därifrån lika nöjd varje gång.
Tack för din fina recension, vad kul att du blir nöjd varje gång!
Trevlig, kunnig och fick ett fint resultat
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Super bra hon klippte precis som jag ville och fixade när jag kom med det jag tyckte skulle ändras lite.
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du blev nöjd 😀🌸
Jätte, jätteduktig!! Rekommenderas varmt till alla ❤️
Hej Sara, Stort tack för din fina rekommendation! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Felicia, vi håller verkligen med om att hon är superduktig ✂️ Varmt välkommen tillbaka till oss!
Så bra! Trevlig, lyssnar in kunden och så duktig frisör! Finns inget negativt att säga om Felicia!
Tusen tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Felicia, vi är stolta över att ha henne i teamet. Extra kul att du känner dig lyssnad på och väl omhändertagen. Varmt välkommen tillbaka!
Jag är ALLTID nöjd när jag varit hos Felicia! Jag har långt, tjockt hår, det är inte lätt att få styr på det. Nu har jag gått hos Felicia ett par år och jag känner mig alltid fin i håret, även mellan gångerna. Hon vet vad hon gör, med färg, klipp och styling, och är även en så himla gullig person - det känns som att besöka en kompis när jag är där! Rekommenderar varmt.
Tack för din fina recension! Så kul och höra att du trivs så bra hos oss 😀🌸
Professionell, trevlig, mötesgående och fick ett fantastiskt resultat som var bättre än jag kunnat tänka mig
Tack för din fina recension Maja! Så roligt att du är nöjd 🌸
Felicia är bäst bäst bäst! Så inlyssnande och duktig!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Felicia
Så bra och kunnig! Rekommenderar starkt!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Felicia.
Mycket trevlig och professionell!
Tack snälla! Vad roligt att du är nöjd, vi uppskattar din feedback!
Trevlig frisör som gör det lilla extra
Ohh vad glada vi blir. Tack snälla! Vad roligt att du är nöjd, vi uppskattar din feedback!
Överlägset den bästa frisören jag haft, aldrig varit så nöjd med mitt hår och känt mig så bekväm och sedd hos en frisör tidigare! Felicia är fantastisk!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med både resultatet och upplevelsen!
Alltid lika nöjd med färgresultatet, så snyggt, verkligen perfektion.
Tack för din fina recension. Kul att höra att du är så nöjd med resultatet.
Duktig och ljudhör. Resultatet brev precis som jag ville. Jag är mycket nöjd!
Tack för din fina recension, vad kul att det blev precis som du önskade!
Så duktig och lyhörd. Rekommenderar starkt😊
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du uppskattar lyhördheten och skickligheten!
Är jättenöjd! Lyssnar kunden och vet vad hon gör!
Tack för din fina recension. Härligt att höra att du känner dig väl omhändertagen och nöjd med resultatet.
Felicia är dunder med saxen & blir alltid nöjd. Avslappnad o rolig vilket alltid är ett +. Hade gärna sett att salongen hade foam i sitt provsortiment men i övrigt inget att anmärka på 🫡
Tack snälla Joen för din härliga feedback! Vad kul att höra att du alltid blir nöjd hos Felicia, vi håller med, hon är riktigt grym med saxen ✂️ Och vad roligt att du uppskattar stämningen också! Tack för din synpunkt kring foam, vi tar det vidare. Varmt välkommen tillbaka till oss!”
Alltid trevligt bemötande och bra
Tack för din fina recension. Vad roligt att du alltid får ett trevligt bemötande.
Jättenöjd med mina slingor och nyansering, precis som förra gången jag var hos henne. Felicia är en toppenfrisör!
Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med både slingor och nyansering.
Bra klippning, trevligt bemötande och helt ok pris!
Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med både klippning, bemötande och pris.
Bra bemötande, trevlig! Jag är mycket nöjd med min klippning.
Tack för din dina recension, vad kul att du blev nöjd!
Mycket bra och mitt hår blev fantastiskt fint
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Jättefint och jättenöjd! Blev precis som jag hade tänkt
Tack för din fina recension. Vad roligt att resultatet blev precis som du tänkt!
Stockholms bästa frisör, Catta ❤️
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos Catta.
Klippning långt hår. Felicia var trevlig och duktig, är mycket nöjd med mitt besök.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både klippning och bemötande.
Varje besök på CH, otrolig service och alltid nöjd efter vare klippning.
Tack för din fina recension, vad kul att du alltid blir nöjd hos oss!
Trevligt bemötande från Tuvali, samt så klipper dom väldigt bra :)
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och klippning
Catta är helt underbar! Kan starkt rekommendera andra frisörer oxå då jag erfarit många! Proffsigt team ❤️
Tack för din fina recension. Kul att höra att både bemötande och professionalism hos Catta och teamet gjorde ditt besök så bra.
Jag älskar stället. Så gulliga personer som jobbar där. Man får kaffe och kärlek. TACK FÖR ALLT!
Tack för din fina recension. Vi blir glada över att höra att du känner dig välkommen och omhändertagen hos oss!
Alltid nöjd oavsett vem som klipper mig på Scheelegatan. Fantastisk service och atmosfär i salongen!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid är nöjd och uppskattar både servicen och atmosfären på Scheelegatan.
Så trevlig och gjorde ett bra jobb!
Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med både service och resultat.