Ögonfransförlängning in Kungsholmen

10 reviewed ögonfransförlängare in Kungsholmen, Stockholm

• Creative Headz Sankt Eriksgatan

687 opinions
    David S
    David S: Trevlig, lyhörd och med ett utmärkt hantverk. Jag kan verkligen rekommendera Claudia!
  • Driver du skönhetssalong i Kungsholmen?

• Creative Headz Scheelegatan

704 opinions
    Fredrik W
    Fredrik W: Alltid trevligt och bra stämning. Skickliga frisörer!
  • Nown Kungsholmen

334 opinions
    Sofie B
    Sofie B: Jag har klippt och färgat mitt långa hår hos Gabriella. Hon har verkligen ett öga för vad man passar i både gällande färg och klipp. Jag är väldigt nöjd!
  • 115 opinions
    Välkommen till Tifony - Vi får dig att känna dig bra, både inifrån och utifrån!
    Frida P
    Frida P: Supertrevlig och proffsig! Hon är snabb, effektiv och kunnig vilket är allt man vill ha vid sugaring.
  • 614 opinions
    Vi skräddarsyr behandlingen för att ge dig bästa möjliga förutsättningar. Tillsammans tar vi fram din skönhet! Kom gärna förbi oss på vår centrala adress: Kungsgatan 79!
    Elin N
    Elin N: Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika typer av behandlingar. De lever upp till mina förväntningar och har ett väldigt bra individuellt kundfokus, de får dig att känna dig speciellt och vad som är det bästa för just dig som kund.
  • Linnea A
    Linnea A: Jag har gjort både fransar hos Karolina och botox/fillers hos Angelica och jag är jättenöjd med bemötande samt mina behandlingar. Rimliga priser och trevliga lokaler :)
  • 114 opinions
    Alexandra C
    Alexandra C: Rekommenderar perfect skin care till alla! Är stamkund där sedan flera år tillbaka och min hy blir bara bättre och bättre. Man möts av professionella,erfarna och kompetenta hudterapeuter. Utöver det får man allrid ett härligt bemötande och går därifrån glad och avslappnad efter behandling.
  • Jessy O
    Jessy O: Super nöjd! Älskade hårfärgen :)
  • Driver du skönhetssalong i Kungsholmen?

• Marie N
    Marie N: Tänk att denna lilla, lilla plats på jorden kan göra sådana under! Till och med en trött småbarnsmorsa som mig går därifrån en nyutsprungen ros!!!
Show page: