Frisör Extend

• BestInSweden2026
1 048
4.9
Call 070-641 49 59 Share

På Extend är vi specialiserade på klippning och avancerade färgningar. Vi har ett brett och alternativt utbud och erbjuder både enklare mode klippningar, till mer extrema frisyrer, både med löshår och starka extremfärger. Vi sätter inga gränser på vad man kan göra med håret, däremot är det viktigt att som kund vara inlyssnande...

1048 omdömen om Frisör Extend

Sedan starten hos Reco 2022

Josephine Fellicia L
Wrote about Emma A a part of Frisör Extend

I am a regular and Emma does a great job every time. She is super kind and very talented! But hands down, one can go to any of these fabulous hairdressers, they are all experts and do an amazing job. I love this salon, it’s relaxed and come as you are! Young, old, punk or queen, everyone is welcome and they all will get exactly the haircut & color they want. No frills, no fuss. I have been with several different people and I never ever get disappointed. My sister is a regular too and I could even convince my partner to...

Michaela S
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Ångrar inte en sekund att jag tog kontakt med Extend. Jag fick hjälp av Magnus med min hårförlängning och resultatet blev över förväntan. Jag kommer självklart att fortsätta anlita Extend. Magnus, om du läser det här så kram på dej. Jag är så nöjd. Michaela

Kristina F
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Klippt mig hos Magnus många gånger och är alltid nöjd när jag går därifrån. Uppskattar hans kunskaper om och förmåga att klippa korta frisyrer!

Jennie B
Wrote about Frisör Extend

Jag älskade det😋 alla var så trevliga och man kände sig väldigt välkommen!

Angel M

Superfint klippt, precis som jag ville! Tack ❤️

Konrad R
Wrote about Linda W a part of Frisör Extend

Jag har letat länge efter en bra hårsalong som kunde klippa, styla mitt hår perfekt och som var transvänlig. Så hittade jag den här som heter Extend. De har en konsultations-mail på deras webbsida där det är helt gratis att få en konsultation via mail. Där har jag skickat bilder där hur mitt hår ser ut, frågade om de kan göra det mer feminint och om de kan skicka exempel. Där fick jag ett snabbt svar från Linda med en bild av en exempel på vad som kan vara möjligt med mitt hår, och jag älskade det direkt. Jag ju också frågat...

Willie L
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

Fantastiskt bemötande och lugnande närvaro. Jag klippte mig hos frisör senast för 17-18 År sedan, och efter en traumatisk klipp-upplevelse så är det typ så länge det gått sen jag klippte håret överhuvudtaget! Men när jag kom in till er och bemöttes av Felicia så var allt lugnt! Oerhört proffesionell och trevlig, duktig på det hon gör och det märks att hon tycker att det är kul! När jag i framtiden kommer tillbaka så får hon mer än gärna klippa mig igen! 10/10 +++

Eva Å
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Magnus är en skicklig, kreativ och erfaren frisör som ger bästa möjliga resultat. Dessutom är han omtänksam och rolig att prata med! Högsta betyg varje gång!

Hannes E
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Han är fett skön, och klipper skit snyggt.

Fanny M
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Det bästa man kan få. Jag skulle aldrig gå till en annan frisör.

Nelli I
Wrote about Hanse A a part of Frisör Extend

Har haft turen att ha Hanse som min frisör i några år nu och jag har alltid varit super nöjd. Hanse är skicklig, lyssnar in och är mkt noggrann i utförandet. Det råder en mkt trevlig atmosfär i salongen och man är mkt bra omhändertagen som kund.

Tove H

Proffsig. Väldigt nöjd.

Mustafa U
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

Hon var jätte snäll och tog hand om min dotter och hennes hår riktigt bra.

Johan B
Wrote about Emma A a part of Frisör Extend

Det bästa som hänt mitt hår sedan jesus gick i kortbyxor

Christine B
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

Superbra, noggrann. Rekommenderas verkligen!

Eva L
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Magnus är den bästa frisör jag någonsin haft. Inkännande och superduktig. Extra bonus är att han alltid är trevlig att prata med

Mattias B
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

Superbra bemötande och riktigt snyggt och proffesionell styling. Min son kom ut med ett stort leende på läpparna. Vi som har bott i Barcelona i många år, kan nämna att vår frisör där var en stylist på internationell nivå, han hade tex gjort Angelina Jolies hårstil i Disneyfilmen Maleficent. Vi har tyckt att det har varit svårt att hitta bra frisörer i STHLM med omnejd. Det verkar som att vårt letande är över.

André H
Wrote about Therese N a part of Frisör Extend

Fantastiskt frisör som är bäst på att klippa hår

Emma E
Wrote about Therese N a part of Frisör Extend

Bästa Bästa!! Therese är välkommnande och öppen i sinnet! Kreativ och med färger.

Kina R
Wrote about Hanse A a part of Frisör Extend

Jag har gått till Hanse i många år och är alltid lika nöjd när jag lämnar salongen.

Hannes L
Wrote about Emma A a part of Frisör Extend

Glad och snabblärd, mycket empatisk

Anette N
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Magnus är världens bästa frisör. Han är komplett kort och gott; supertrevlig, gullig, söt, skicklig med saxen och har healing händer ... Rek. honom varmt!

Lena F
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Nyklippt hår, kortklippt och så snyggt att jag ständigt får kommentarer. Magnus är bäst, helt enkelt.

Anna-Karin L
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Magnus är artig snäll och trevlig som vanligt.

Vendela P
Wrote about Therese N a part of Frisör Extend

Rolig, noggrann, inlyssnande. Frisyren och färg blev toppen, räkna med återbesök!

Arja L
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Alltid ett fantastiskt bemötande. Jag skulle inte vilja byta ut Magnus för någon annan! Han är bara bäst, lyhörd och resonerande men säger också ifrån om det är något jag kommit på men som jag inte skulle vara nöjd med i efterhand. Det är som att komma hem till en vän, en som man kan dela allt från glädje till sorg med. Utöver sin fina person är han också väldigt duktig, klipper, färgar och formar. Har förmåga att se hur håret passar ansiktsformen, stilen och hela min karaktär. Magnus kan jag verkligen rekommendera till...

Åsa A
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

Felicia har förmågan att få ordning på mina hårvirvlar och skapar en modern och lättskött frisyr.

Kersti B
Wrote about Linda W a part of Frisör Extend

Noggrann, kompetent, engagerad, snäll!

Michaela G
Wrote about Emma A a part of Frisör Extend

Så duktiiiiiig!!!!!! Har två färger i håret och fick en helt otroligt skarp linje med jämn färg på båda sidorna. Supernöjd!!

Johanna H
Wrote about Therese N a part of Frisör Extend

Har klippt mig hos Therese i flera år, bästa frisören i Stockholm

Frida K
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

Väldigt duktig, härlig att prata med och väldigt tydlig med processen!

Frida K
Wrote about Therese N a part of Frisör Extend

Härlig frisör som klippte luggen fint och snyggt!

Nanna E

Linda är bäst! Alltid proffsig och trevlig och rolig. Hon gör konstverk<3

Fatima .
Wrote about Linda W a part of Frisör Extend

Linda Westin är BÄST på allt som jag ville göra med mitt hår. Färgar, slingar och klipper som en Gudinna! Hon är den enda som får klippa mig (förutom mig själv fniss). Rekommenderar Linda till alla jag känner genom att bara visa upp mitt hår😊 Tack Linda W och Extend för att ni är BÄST🙏🏽❤️⭐️

Britt Marie L
Wrote about Hanse A a part of Frisör Extend

Alltid på hugget. Hanse kan o vet vad jag behöver Jan inte fungera utan Hanse som kan mitt hår 🤗

Monica F
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Magnus är sååå proffsig och fantastisk skicklig på klippning.Lyrisk varje gång jag kliver ur frisörstolen och njuter av spegelbilden där en välklippt frisyr formats. Jag älskar varje besök hos Magnus, jag klarar mig inte utan honom. 💖🙏💖

Maria G
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Magnus är den bästa frisören man kan tänka sig. Lyhörd, kreativ och dessutom både rolig och trevlig. Det är en fröjd varje gång!

Eva L
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

Jättefina färgglada extensions av en supertrevlig tjej.

Erika S
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

She is amazing! She really understands what you want and delivers. And as a bonus my hair has never been healthier! <3

Stina P
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Jag har långt, tjockt och rakt hår. Jag klippte och färgade i flera nyanser. Blev varmt och personligt bemött. Supernöjd med resultatet

Mariana M
Wrote about Hanse A a part of Frisör Extend

Alltid lika trevligt o bra o komma till Hanse proffsig!

Embla P
Wrote about Emma A a part of Frisör Extend

Superduper bra och snäll. Är jättenöjd :)

Inger M
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Jag får alltid ett trevligt personligt bemötande. Magnus är expert på att färga håret så det ser naturligt ut. Han är lika säker i sin klippning.

Dorota W
Wrote about Therese N a part of Frisör Extend

Jag tycker att Therese var fantastisk! Hon förstod direkt vad jag ville ha och gav mig många bra tips på hur jag skulle sköta om och styla mitt hår. Jag rekommenderar henne varmt och kommer definitivt tillbaka!

Matilda G
Wrote about Therese N a part of Frisör Extend

Har gått till Therese i många år, hon är en hårhäxa av rang som kan förvandla mitt hår till vad jag än kan tänkas önska mig. Superduktig på både extremfärger och naturliga färger, och även en mästare på alternativa klippningar. Känner mig alltid hemma på Extend.

Mia K
Wrote about Therese N a part of Frisör Extend

Alltid chill med massor av kreativa idéer. Kunnig och professionell. Det hon gör med mitt hår känns som magi. Både färg och och klippning är av den absolut bästa kvalitén och håller länge. Gå till henne låt henne ska magi!

Robin V
Wrote about Felicia M a part of Frisör Extend

Hon är bäst, finns inget annat att säga :) hon är snäll och duktig, och klipper fint

Kristina P
Wrote about Hanse A a part of Frisör Extend

Superproffsig, och kunnig! Trevligt bemötande, man känner sig välkommen :)

Inger H
Wrote about Linda W a part of Frisör Extend

TOPPPPEN! Jag känner mig glad, fin o harmonisk varje gång jag fått mitt hår fixat av Linda

Elisabeth M
Wrote about Magnus G a part of Frisör Extend

Har varit kund hos Magnus i väldigt många år och har alltid varit lika nöjd med resultatet när jag går där ifrån. Han är duktig frisör och en varm och rolig person att träffa och som jag uppskattar mycket att prata med i olika ämnen. Bävar för för den dag han ska pensionera sig.