Bästa frisören, alltid lika nöjd!
Creative Headz Sveavägen
Creative Headz Sveavägen - Din frisörsalong för stil och skönhet Välkommen till Creative Headz Sveavägen, din destination för att uppnå din önskade stil och utstrålning. Vi är en professionell frisörsalong som erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga dina idéer. Vårt erfarna team av frisörer är dedikerade till...
872 omdömen om Creative Headz Sveavägen
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för din fina recension. Det gläder oss att du är nöjd med dina besök.
Angie did a fantastic haircut and blow dry for me, exactly what I wanted! She gave great tips and advice for hair care! Will be booking in with her again for my next cut :)
Thank you for your kind review. We’re thrilled to hear you’re happy with your haircut and tips!
Duktig, lyhörd och trevlig frisör. Rekommenderar varmt att gå till henne.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd och vill rekommendera henne!
Thea är Professionell och snabb, mycket omtänksam och trevlig. Håret blev snyggt och fräscht och även extra stylat med vax. Rekommenderar!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både håret och servicen från Thea!
Otroligt duktig och trevlig. Kan verkligen färg och form. Har aldrig varit så snygg. Bäst!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet!
Trevligt bemötande och väldigt duktig
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötandet och servicen!
Trevligt och fint bemötande av frissören och personalen men tyvärr motsvarade inte helhetsupplevelsen riktigt mina förväntningar.
Tack för din recension. Vi uppskattar din feedback och tar till oss dina synpunkter för att kunna bli ännu bättre.
Jättefin klippning och hur trevlig som helst!
Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och bemötandet.
Smidigt och trevligt besök, nöjd med resultatet:)
Tack för din fina recension! Härligt att höra att besöket kändes smidigt och att du är nöjd med resultatet.
Jag hade ett fantastiskt frisörbesök hos Nathalie idag! Jag hade bokat en faceframe och klippning, och resultatet blev verkligen otroligt bra. Mitt hår kan vara svårt att färga, men hon lyckades få till nyansen helt perfekt. Jag uppskattade särskilt hur lyhörd och professionell hon var och gav mig rekommendationer till vad som passar mig och just mitt hår. Det märks verkligen att hon vet vad hon gör. Rekommenderar henne varmt!
Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att Nathalie lyckades få nyansen perfekt och att du uppskattade hennes lyhördhet.
Angie är toppen. Grym frisör!!
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du tycker Angie är toppen och att du är nöjd med klippningen.
Mellisa förstår alltid vad jag är ute efter med mina idéer, möter mig på vägen och lägger till sin kunskap, erfarenhet och kreativitet för det absolut bästa resultatet. Jag går alltid hem med ett boostat självförtroende!
Tack för din fina recension. Vi är glada att varje besök hos Melissa ger dig både ett fantastiskt resultat och ökat självförtroende.
Melissa är oerhört duktig på sitt jobb!
Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du uppskattar Melissas skicklighet.
One of a kind! Bästa frisören jag har haft. Kan varmt rekommendera!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Angie och kan varmt rekommendera henne!
Rekommenderar Melissa, professionell och noggrann
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattar Melissas professionalism och noggrannhet!
Dottern jättenöjd med bemötande och klippningen!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att din dotter är nöjd med både bemötande och klippning!
Bäst! Finns ingen som Nathalie! Skicklig, lyhörd och så varm och fin. Hon får dig att bli snyggare och gladare!
Tack för din fina recension! Härligt att du upplever Nathalie som både skicklig och lyhörd.
Service minded, professionelle, trevlig, lyhörd, enkel och bra! Jag kommer gärna att boka nästa klippning till henne !
Tack för din fina recension! Så kul att höra att upplevelsen kändes både enkel och bra. Vi ser fram emot ditt nästa besök.
Alltid 10/10 - Angie är toppen!
Tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du delar att Angie alltid gör ett toppjobb.
Så duktigt och professionell. Är jättenöjd med klippningen och alla råd jag fick. Kommer definitivt gå tillbaks!
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med klippningen och råden du fick.
Väldigt bra bemötande Glad och trevlig.
Tack för din fina recension! Härligt att du upplevde besöket positivt.
Angie brukar klippa layers på mitt hår, och det blir alltid lika perfekt. Hon är också jättehärlig och trevlig:)
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du alltid blir nöjd med ditt hår hos Angie.
Väldigt lyhörd och trevlig! Var väldigt nöjd med resultatet.
Proffsig frisör, trevlig och lyhörd!
Hon är otrolig på färg! Jag hade färgat hemma och fått oranget hår på bara en del av håret vilket innebar att håret hade 3 olika färger 😬 hon lyckades rädda det och återställa det till en färg. Hon är Queen of färg!
Tack för din fina recension! Härligt att höra att färgen blev precis som du önskade.
Underbart, så fin klippning! Kommer 100% komma tillbaka💞
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med klippningen.
Jättetrevlig, duktig och lyhörd!
Tack snälla! 💛 Så glad att du kände dig väl omhändertagen – varmt välkommen tillbaka! ✂️✨
Otroligt nöjd!! Inte bara trevlig utan också väldigt väldigt duktig på det hon gör 🫶🏼
Tusen tack! 🫶🏼✨ Så glad att du är så nöjd – det betyder massor! Välkommen tillbaka när som helst. 💛✂️
Otroligt kunnig, förstod direkt vad jag var var ute efter och resultatet blev som jag ville ha det!
Tack snälla! ✨ Så glad att jag kunde förstå din vision direkt och att du fick precis det resultat du önskade. Varmt välkommen tillbaka! 💛✂️
Jag har klippt mig hos Milisa i flera år och är alltid supernöjd. Hon är otroligt trevlig, lyhörd och väldigt skicklig på sitt arbete. Rekommenderas varmt!
Tusen tack! 💛 Så fint att höra att du alltid är så nöjd och varmt rekommenderar Melissa.
Thea var otroligt duktig och lyssnade väldigt noggrant till ens preferenser! Väldigt trevligt bemötande!!
Tack snälla! 💛 Underbart att höra att du fick ett så fint bemötande och att Thea lyssnade in dina önskemål
Är så glad att ja bokade tid o kom. Räddade mitt hår som va klippt fel. Tusen tack verkligen
Åh vad glada vi blir att höra det! 💛 Tack för att du kom till oss och för att du tog dig tid att skriva. Vi är så glada att vi kunde rädda frisyren och få dig att känna dig nöjd igen! 🙌✨
En super härlig person! Fantastisk & lyhörd frisör.
Tack snälla för dina fina ord! ✨ Så roligt att höra att du är nöjd och trivdes så bra – varmt välkommen tillbaka! 💛✂️ /Creative Headz
Den bästa frisör jag gått till! Lyhörd, proffsig!
Tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada över att du uppskattade både bemötandet och resultatet.
Min frisör var mycket duktig och trevlig, jag är supernöjd med resultatet!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet och bemötandet.
Första gången hos Melissa och kommer att komma tillbaka. Allt fungerade toppen!
Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du vill komma tillbaka till Melissa.
Härlig energi, bra tips och proffsig klippning! Tack!
Tack snälla för din fina recension! 💛 Vad roligt att höra att du är nöjd med både energin och klippningen – det betyder mycket för oss! Välkommen tillbaka snart ✨
Tycker att Angie är superbra. Tyvärr är jag så tråkig att jag typ alltid har samma frisyr men hon gjorde den bättre än någon annan när jag hade varit hos henne första gången, ska mycket till för att jag ska vilja gå till någon annan!
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du trivs så bra hos Angie och känner dig nöjd varje gång.
Trevlig och duktig på att kippa
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du tycker klippningen blev bra och att du blev väl omhändertagen.
Helt fantastisk! Kunnig, proffsig och trevlig ⭐️ ⭐️⭐️
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med ditt besök.
Så proffsig. Hon förstod precis vad jag ville ha och så gjorde hon det så bra. Aldrig varit så nöjd över en klippning. Det vara bara inte en klippning, utan hon analyserade håret och hårbotten och lärde mig vad just jag behöver till mitt hår. Är så nöjd!!
Tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du kände dig så väl omhändertagen.
My experience was very positive. The haircut and hairstyle matched exactly what I envisioned and described :)
Thank you for your lovely review! Wonderful to hear that your visit was positive and the result matched your expectations.
Bemötande, kompetens, personligt!!
Tack för din fina recension! Underbart att läsa att bemötande och kompetens gjorde ditt besök positivt.
Jättetrevlig, bra på att kommunicera och resultatet blev jättebra! Förstod precis vad jag ville😊
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat.
Härligt bemötande och välkomnande. Väldigt proffsig och duktig på att klippa
Så nöjd med besöket. Angie är super trevlig professionell och kunnig. Hon gjorde precis det jag ville ha. 😊
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med besöket hos Angie!
Var sonen på 13 som för första gången blev nöjd efter ett frisörbesök 😁 Alla var väldigt välkomnande med.. Nu har vi hittat ett ställe som kommer få mer besök
Fantastisk frisör, jätteduktig på både klippning och färgning och lyhörd inför inför önskemål men framför allt en fin människa som får alla i närheten att känna sig sedda! Kan verkligen rekommendera Melissa!
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med både klippning och färg hos Melissa!
Fick ett jättetrevligt bemötande av Stella, mycket trevlig, glad och proffsig. Berättade lite hur jag ville ha det och hon kom men bra tips på slingor/färg. Håret blev superfint 😍, är så nöjd med både färgen och klippningen. Kan varmt rekommendera Stella 🤩
Helt ok för priset. Men jag hade förväntat mig mer. Kommer inte gå tillbaka.
Otroligt duktig, väldigt trevlig och lätt att prata med. Fick även det jag bad om och är väldigt nöjd. Rekommenderar starkt 💞