Creative Headz Sveavägen

A part of Creative Headz creativeheadz.se
  • BadgeFourYears
4.8
Call 0103-30 20 25 Share

Creative Headz Sveavägen - Din frisörsalong för stil och skönhet Välkommen till Creative Headz Sveavägen, din destination för att uppnå din önskade stil och utstrålning. Vi är en professionell frisörsalong som erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga dina idéer. Vårt erfarna team av frisörer är dedikerade till...

921 omdömen om Creative Headz Sveavägen

Sedan starten hos Reco 2023

Jenalyn C
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Thea is very nice and vety professional. I really like the color of my hair and she spent as much time as needed to make sure it looks good. However, I would like the technique to be more blending as a balayage than traditional highlights. As it is now, my hair is a little bit more stringy or stripe-y than what I normally go for which is more blended towards the end.

Julia R
Wrote about Stella H a part of Creative Headz Sveavägen

Supertrevlig och duktig! Blev väldigt nöjd med klippningen och kände mig mycket väl bemött!

Peter W

Bara bra saker att säga samt mkt duktig. 5/5

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du har så positiva erfarenheter och tycker besöket var 5/5.

Felix L

10/10, helt ny upplevelse verkligen klass

Svar från Angie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du hade en helt ny och positiv upplevelse

Måns M
Wrote about Melissa a part of Creative Headz Sveavägen

Trevligt och grymt jobbat, bästa faden!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade jobbet och faden blev precis som du ville.

Signý Ylfa S
Wrote about Melissa a part of Creative Headz Sveavägen

Very happy as always, she knows exactly what she is doing!

Svar från Melissa

Thank you for your kind review! We’re glad to hear you’re happy as always

Marika D
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Bästa klippningen någonsin. Fick exakt vad jag önskade och lite till. Supertrevlig också 🌸

Svar från Angie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick exakt det du önskade och att du uppskattade det trevliga bemötandet.

Peter G
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Sonen blev riktigt nöjd, sa även efter att de är riktigt bra. Från att tjata på han om klippning vill ha nu gå innan det ser ovårdat ut. Sen välkomnande och de frågar om man vill ha nått att dricka. Bra musik med

Svar från Thea

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att din son blev nöjd och att ni uppskattade bemötandet, servicen och miljön hos oss.

Caroline M
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Sedan jag flyttade in till stan så har jag letat efter en frisör som känns helt rätt och nu har jag hittat henne. Har nog aldrig varit så nöjd med ett frisörbesök och resultatet. Angie är superduktig och lyhörd för önskemålen. Vi gick igenom allt noga först (slingor och en klippning betydligt kortare än innan) och det blev exakt som jag hoppades och lite till. Rekommenderas starkt!

Svar från Angie

Tack snälla för din fina recension! ✨ Vad glada vi blir att höra att du äntligen hittat rätt och att både besöket och resultatet levde upp till (och överträffade!) dina förväntningar. Angie kommer bli jätteglad för dina ord 💛 Varmt välkommen tillbaka!

Julia A
Wrote about Nathalie Akgun a part of Creative Headz Sveavägen

Proffesionell, lyhörd och trevlig.

Svar från Nathalie Akgun

Tack snälla för din recension! ✨ Vad roligt att höra att du upplevde Nattis som professionell, lyhörd och trevlig. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Jennifer H
Wrote about Creative Headz Sveavägen

Svea var toppen! Jättenöjd. :)

Jenna C
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Blev jättenöjd hos Thea, superduktig frisör

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du blev jättenöjd med Theas arbete.

Matilda F
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Blev så fint när jag klippte mig hos Thea. Rekommenderar! Jättefin styling också! Tack :) <3 <3 Kommer att komma tillbaka för att klippa mig

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med både klippning och styling hos Thea.

Therese L
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Thea är väldigt trevlig. Hon lyssnar in, kommer med förslag och klipper så som det är bestämt. Kan varmt rekommendera!

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattade Theas lyhördhet och klippning.

Anna B
Wrote about Creative Headz Sveavägen

Svea var både lyhörd och duktig.

Tyra H
Wrote about Melissa a part of Creative Headz Sveavägen

Blir nöjd varje gång. Bästa, ska aldrig byta!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension. Kul att höra att du alltid får en positiv upplevelse hos Melissa.

Julius N
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Stenkoll på läget! Lyssnar och utför det man efterfrågar.

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Härligt att läsa att resultatet blev precis som du önskade.

Signe V
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Trevlig och duktig frisör, jag blev väldigt nöjd

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du blev nöjd.

Michaela D
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Lyhörd, noggrann och super trevlig!

Svar från Thea

Tack för din fina recension! Kul att du tyckte bemötandet var både trevligt och proffsigt.

Edvard E
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Extremt nöjd!! Utöver en frisyr som jag blev väldigt nöjd med så va frisören exceptionellt trevlig och glad! Perfekt sätt att börja helgen på!! Lätt 5/5

Svar från Thea

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att både frisyr och bemötande gjorde dig så nöjd.

Alva G
Wrote about Creative Headz Sveavägen

Superduktig! Brukar ha så svårt att hitta en frisör som lyckas få till en jämn övergång från min riktiga färg till mina slingor men jag blev sååå nöjd med både färg och klippning✨

Svar från Svea

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både färg och klippning.

Anders V
Wrote about Melissa a part of Creative Headz Sveavägen

Mycket trevligt bemötande, förstående och kunnig i val av klippning etc. Kan varmt rekommendera henne och kommer mycket troligt att boka tid igen när det är dags.

Svar från Melissa

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du uppskattade bemötande och kunnande, och ser fram emot att välkomna dig igen.

Emil N

Blev exakt som tänkt 👍👍👍👍👍

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att resultatet blev precis som du tänkt.

Jodiann W
Wrote about Nathalie Akgun a part of Creative Headz Sveavägen

Nathalie är utan tvekan bäst på det hon gör!! Jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår som efter att hon fixade det. Trots extremt kort varsel tog hon sig verkligen tiden att hjälpa mig med löshår och satte in det på en sekund och resultatet blev sååå fint. Sjuk förändring och så naturligt! Det här är kundservice på högsta nivå. Tack tack tack Nathalie 🙏🏽❤️

Svar från Nathalie Akgun

Tack för din fina recension. Härligt att höra att besöket motsvarade dina förväntningar och att du uppskattade servicen.

Sandra P

Svar från Thea

Tack snälla för din recension =)

Amanda W
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Lyhörd och trevlig, kom med egna inputs som var uppskattat :)

Svar från Thea

Tack snälla! Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet och de egna förslagen 😊 Varmt välkommen tillbaka!

Jonas Bergström B
Wrote about Nathalie Akgun a part of Creative Headz Sveavägen

Grymt trevlig, en underbar människa och en fantastisk frisör.

Svar från Nathalie Akgun

Stort tack! Så härligt att höra – en underbar människa och en fantastisk frisör värmer verkligen att läsa ✨ Varmt välkommen tillbaka!

Hanna K
Wrote about Creative Headz Sveavägen

Så oerhört bra frisör. Noggrann och proffsig. Aldrig varit så fin i håret!

Svar från Svea

Stort tack för din fantastiska recension! Så härligt att höra att du aldrig känt dig så fin i håret – det gör oss verkligen glada ✨ Varmt välkommen tillbaka!

Sara M
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Jätteduktig och gav massa bra tips för skötsel av mitt hår

Svar från Thea

Stort tack! Så roligt att höra att du fick bra tips och är nöjd med ditt besök ✨ Varmt välkommen tillbaka!

Julia L
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Otroligt nöjd med resultatet, och Thea var väldigt trevlig och fin att möta! Bra service!

Svar från Thea

Tack för din fina recension! Kul att du är nöjd med både resultat och service

Luciano M
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Proffsig och glad, blir alltid nöjd!

Svar från Angie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du alltid blir nöjd med besöket.

Inge J
Wrote about Melissa a part of Creative Headz Sveavägen

Melissa var fantastisk! Proffsig, trevlig och hon hade många bra tips och råd. 5/5!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både Melissas bemötande och proffsighet.

Stella R
Wrote about Melissa a part of Creative Headz Sveavägen

Melissa var så proffsig och lyhörd, blev supernöjd med resultatet!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både Melissas proffsighet och lyhördhet.

Fiona C
Wrote about Melissa a part of Creative Headz Sveavägen

Melissa är alltid varm och välkomnande, lyssnar på mina idéer och ger förslag. Hon är en duktig stylist som jag har stor förtroende för. Alltid nöjd med min klippning.

Markus H
Wrote about Nathalie Akgun a part of Creative Headz Sveavägen

Visste hur jag ville ha det bättre än jag själv 🙌

Svar från Nathalie Akgun

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är så nöjd med besöket och resultatet.

Kim F
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Gått till Angie i flera år, alltid nöjd.

Svar från Angie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du alltid blir nöjd hos Angie.

Amanda P
Wrote about Creative Headz Sveavägen

Jag har ganska långt hår och bad om mycket lager samt face framing layers med gardin lugg. Under klippning kollade vi på bilden jag hade med mig och jag bad om mer lager under 2 tillfällen där vi stannat upp och kolla igenom för att se vart det kortaste lagret var. Luggen blev väldigt tunn och jag har inte riktigt några lager som syns framtill. Då tiden hade passerat ca 1h 30 min så kände jag att det inte fanns tid att sitta kvar och gå igenom då jag förstod att min förväntan inte skulle gå att uppnå samt att jag hade en...

Svar från Svea

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade bemötandet och att vår frisör försökte uppfylla dina önskemål. Tråkigt att resultatet inte blev helt som du hade hoppats. Hör gärna av dig till info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare.

Ebba Å

Kommer garanterat komma tillbaka!!! 😍😍😍

Svar från Melissa

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du vill komma tillbaka.

Stefanie S
Wrote about Creative Headz Sveavägen

I usually get very anxious when I go to hairdressers, but Svea was very kind and took my stress away. My hair looked terrible (post partum hair) and I wanted to die it for the first time. She assisted me very well, listened careful to my thoughts and gave her recommendation. I am super happy with the result, it was worth every penny! I especially liked how calm, focused and professional she was. Thank you!

Svar från Svea

Thank you for your kind review! We’re glad Svea could make you feel comfortable and that you are so happy with the result.

Christina O
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Angie tog emot direkt när jag kom in på salongen. Hon kändes trygg och erfaren, tolkade in vad jag önskade, gjorde ett toppenjobb och tipsade samtidigt hur jag skulle kunna göra själv. TACK till Angie som jag verkligen kan rekommendera! /Christina

Svar från Angie

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Angie och hennes arbete.

Nadia G
Wrote about Nathalie Akgun a part of Creative Headz Sveavägen

Nathalie Akgun är bästa frisören i stan! Så nöjd!

Svar från Nathalie Akgun

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är så nöjd med Nathalie.

Ida Z
Wrote about Nathalie Akgun a part of Creative Headz Sveavägen

Har nog aldrig blivit klippt av en mer proffsig frisör förut som också gav personliga och bra tips

Svar från Nathalie Akgun

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar Nathalies arbete och engagemang

Peter G
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Sonen blev nöjd och stolt. Klippte som han önskade. Sen känner man sig välkommen där

Svar från Angie

Tack för din fina recension! Härligt att höra att klippningen blev som önskat och att ni kände er välkomna.

Danielle H
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Angie ser helheten mellan klipp och färg, skapar ren magi i håret och levererar allt med imponerande service och ett varmt, trevligt bemötande.

Svar från Angie

Tack för din fina recension! Härligt att höra att helheten mellan klipp och färg blev så lyckad och att bemötandet uppskattades

Lina S
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Thea var jättetrevlig, så absolut inget fel med henne som person. Däremot var jag väldigt tydlig med att det viktigaste med tjänsten var att lockarna skulle hålla hela kvällen. Det gjorde de inte, alls.... De gick ur redan i bilen på väg från frisören och inom en halvtimme hade jag rakt hår igen. Det var inte det jag betalade 750 kr för, då hade jag kunnat locka håret hemma och få det att sitta betydligt bättre. Väldigt besviken.

Svar från Thea

Tack för din recension. Vi är ledsna att besöket inte motsvarade dina förväntningar. Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare.

Noah F
Wrote about Nathalie Akgun a part of Creative Headz Sveavägen

Trevlig, professionell och duktig.

Svar från Nathalie Akgun

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötande och professionalism.

Meltem B
Wrote about Nathalie Akgun a part of Creative Headz Sveavägen

Nattis min nattis! Du är den mest kompetenta, genuina, passionerade frisören i Sthlm. Du är bäst! ❤️

Svar från Nathalie Akgun

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du uppskattar Nattis både som frisör och person.

Madeleine O
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Angie är superduktig och trevlig.

Svar från Angie

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos Angie.

Moa B
Wrote about Thea a part of Creative Headz Sveavägen

Blev mycket nöjd med resultatet!

Svar från Thea

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet.

Nayanika S
Wrote about Angie a part of Creative Headz Sveavägen

Bästa frisören, alltid lika nöjd!

Svar från Angie

Tack för din fina recension. Det gläder oss att du är nöjd med dina besök.