Superbra!! Lyhörd, kollade med mig innan så allt kändes bra. Trevlig!!! Superfin färgning och klippning
Creative Headz Sveavägen
Creative Headz Sveavägen - Din frisörsalong för stil och skönhet Välkommen till Creative Headz Sveavägen, din destination för att uppnå din önskade stil och utstrålning. Vi är en professionell frisörsalong som erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga dina idéer. Vårt erfarna team av frisörer är dedikerade till...
1111 omdömen om Creative Headz Sveavägen
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Melissa är en fantastiskt duktig frisör, vilket är anledningen till att jag har klippt och färgat mig hos henne under många år. Hon är väldigt lyhörd och kommer alltid med bra råd som är skräddarsydda efter din specifika situation, vilket i mitt fall är hopplöst lockigt (och alltmer grånande) hår med torr hårbotten. Det känns alltid som jag lämnar salongen på röda mattan. Hon är dessutom väldigt trevlig och kul att hänga med. Jag ger absolut högsta betyg till Melissa!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Melissa!
Bra bemötande, lyssnar på ett bra sätt in exakt vad jag vill ha och utför detta stor skicklighet. Good social skills.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Melissa!
Alltid supernöjd efter jag varit hos Melissa!
Tusen tack! 🌸 Så roligt att höra att du alltid är nöjd hos Melissa! Varmt välkommen tillbaka 😊
Super trevlig och blev jätte nöjd
Tusen tack! 🌸 Så roligt att höra att du blev jättenöjd. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Stella är jättetrevlig och en väldigt bra frisör. Jag är så nöjd!
Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du är så nöjd med Stella. Varmt välkommen tillbaka! 😊
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Tusen tack för alla tummar upp! 👍🏼🌸 Varmt välkommen tillbaka! 😊
Melissa är som klippt och tonad för sitt jobb! ✂️😍 Hon förstår på något magiskt sätt precis vad man menar, även när man själv knappt kan förklara det. Säger man "Riesenchoklad" vet hon exakt vilken nyans man är ute efter. 😄 Hon är otroligt skicklig på färg och form, har ett fantastiskt öga för vad som passar just dig och är dessutom en av de trevligaste personerna man kan träffa. Att gå till Melissa är alltid lika mysigt, och resultatet blir varje gång över förväntan! 🌟
Tusen tack för den fantastiska recensionen! 😍 Så roligt att höra att du är så nöjd med Melissa! 🌸
Melissa möter mig alltid ett leende och glatt humör. Hon lyssnar på mina önskemål och ger råd som passar mig. Hon ger bra tips på vilka produkter som kan passa mitt hår.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jättenöjd! Trevligt bemötande. Fick en avkopplande stund. Många bra tips och instruktioner. Gjorde bottenfärg, slingor och nyansering. Resultatet uppfyllde det som beskrevs innan. Avslutades med fin styling som höll i flera dagar. Kan varmt rekommendera.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Thea hade koll på läget! Är jättenöjd
Tusen tack för din fina recension! 🌸 Så roligt att höra att du är jättenöjd med Thea! ☺️
Duktig och proffsig klippning!
Toppen!😌 snäll och kunnig
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Proffisionel, avslappnad och trevlig. Fattade precis vad jag vill ha från min beskrivning och löste det på 30 min. Helnöjd med hela upplevelsen.
Tack för din fina recension! 🌸 Så roligt att höra att du blev så nöjd med hela upplevelsen. Härligt att allt blev precis som du önskade! ✨ Vi hoppas få se dig igen snart! 😊
Blev jättenöjd med klippningen och hon va supertrevlig! 10/10
Tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du blev jättenöjd med klippningen och ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊
Jättesocial och underbar att snacka med!!! Min klippning blev precis som jag önskade på pricken. Underbar frisör, helt felfri!!! <3
Tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du blev så nöjd med klippningen och ditt besök hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊
Jag är mycket nöjd med min frisyr och Melissa var lyhörd och frågade hellre en extra gång om det kändes bra! Väldigt trevlig och glad prick!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Hon var trevlig och det blev snyggt. Bjöd på bärs vilket var JÄVLIGT gott.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Thea är väldigt lyhörd och har ett fint konstnärligt öga. Hon är professionell och gjorde en väldigt fin klippning. Nu när det har gått en vecka märker jag hur lätt håret är att styla och hur lite tid jag behöver lägga på det. Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer gärna tillbaka! :)
Tusen tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du är så nöjd med klippningen och att håret känns lätt att styla 🌸 Varmt välkommen tillbaka! 😊
Superbra! Den enda jag låter klippa mitt hår!!☺️
Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Melissa!
Jättetrevlig, noggrann, kollade alltid om allt kändes bra/såg bra ut! Mycket nöjd med besöket!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jättebra på att prata med mig om hur vi skulle klippa mitt hår. Hon var även supertrevlig
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Kompetent, frågvis, kom med förslag, mycket nöjd
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Melissa har en fantastisk förmåga att läsa av både vad håret behöver, dess egenskaper/egenheter och vad man själv önskar så att det överträffar dina förväntningar gång på gång.
Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!
Trevligt bemötande och duktig! Gav rekommendationer och såg hela tiden till att jag var ok med nästa steg. Blev väldigt nöjd med resultatet.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Melissa lyssnade på mina önskemål om frisyr och vi bollade tillsammans lite olika idéer. Hon är lyhörd och professionell!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Thea är superduktig och trevlig, alltid lika nöjd när jag går från ett besök hos henne. ⭐️
Tack för den fina recensionen! 😊Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨
Stella är super-duktig! Jag är super-nöjd!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Väldigt trevlig och en väldigt bra frisör!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Thea!
Jättenöjd med min klippning, 10/10
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd med klippningen!
Lyhörd och fantastisk 🤩 duktig frisör . Kan varmt rekommendera henne och superbra service.
Tack snälla, du är varmt välkommen då istället!
Jag är mycket nöjd med besöket. Melissa är proffsig och lyhörd på vad man önskar och ger det man önskar.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Melissa är super proffsig och mycket trevlig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Blev supernöjd! Thea förstod precis vad jag ville ha gällande såväl klippning, färg och ögonbryn. Kom ut från salongen som en ny människa. Så nöjd!
Tusen tack för den fina recensionen! Vad roligt att höra att du blev så nöjd med både färg, klippning och ögonbryn.
Glad och lättsam tjej som lyssnade på mina önskemål och kom med bra input med förbättring.
Stort tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet och rådgivningen.
Genuint trevlig och samtidigt en professionell frisör! Kunnig inom färg och skicklig inom klippning. Fick jättebra råd både vad gäller färg men även när det gäller klippning och vad som passar min ansiktsform och mitt hår bäst. Fick bra tips på effektiva knep att styla håret på innan jobbet, har inte så mycket tid på morgonen. Klippte i förra veckan och det blev superfint! Ska färga håret snart och ser fram emot det. Kan varmt rekommendera Thea!
Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du är så nöjd med ditt besök hos Thea. Varmt välkommen tillbaka! 🌸
Melissa är toppen och jag går alltid därifrån nöjd!
Stort tack för din fina recension, så roligt att höra att du alltid går härifrån nöjd med Melissa, varmt välkommen tillbaka! ✨
Noggrann, tydlig och väldigt duktig!
Stort tack för dina fina ord, det gläder oss att du uppskattar vårt arbete, och varmt välkommen tillbaka!
Klippte super snyggt och var fantastiskt trevlig, super nöjd med besöket!
Tack så mycket! Vad roligt att höra, du är varmt välkommen tillbaka!😍
Trevlig och duktig tjej, hjälpte mig med både färg och klippning.
Stort tack för din fina recension 🤍 Vad roligt att höra att du är nöjd med både färg och klippning.🌸
Thea är kanon. Lyhörd och kompetent!
Stort tack för din fina recension! 🤍 Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos Thea.
Väldigt bra frisör. Trevlig, positiv och proffsig.
Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!🌸
Jag fick ett jättefint bemötande av frisören på plats, då hon tog sig tid att prata
Tack för din fina recension! Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen och att du uppskattade bemötandet. Varmt välkommen tillbaka!🌸💕
Thea var mycket professionell, lyssnade uppmärksamt till mina önskemål och gav råd då jag slingade mitt hår i en blondare nyans. Då jag haft ett långt uppehåll behövde håret en rejäl genomgång. Jag blev otroligt nöjd över det naturliga resultatet och rekommenderar Thea varmt.
Tack snälla för dina fina ord! ❤️ Det betyder så mycket för oss att höra att du är nöjd med resultatet och din upplevelse hos Thea. 💛
Bästa frisören jag haft. Lyssnade, resonerade kring frisyr och klippte väldigt bra! Spot on!
Tack för dina fina ord! 🤍 Så roligt att du är nöjd med både klippningen och upplevelsen. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Blev precis som jag tänkt mig och fick bra råd
Hej Nora, Tack snälla för din recension 🌸❤️. Vi ser framemot att få hjälpa dig igen.
Probably the best hair cut I've had in the last 5 years
That’s great to hear! A good haircut can make a big difference, glad you finally got one you really like.
Jätte trevlig och härlig person! Va jätte duktig på sitt jobb, klippte exakt som jag ville ha det!
Tack snälla! Så glad att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! 💛
Melissa är den enda frisören jag gått till som faktiskt förstår mina visioner och gör dem till verklighet! Sjukt duktig!
Tack snälla för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd och att Melissa kunnat förverkliga dina visioner. Varmt välkommen tillbaka!✨
Jag var där för att flytta upp mitt BHBD löshår. Supergullig och trevlig frisör, och jag kände mig väldigt väl omhändertagen 😊 Allt var bra med besöket, men vill lämna lite konstruktiv feedback. När jag kom hem upptäckte jag att två slingor hade missats vid uppflytten, och jag märkte även att en del hårstrån hade fastnat i fästena (som ej skulle vara där)så att det drog lite i hårbotten när jag körde igenom fingrarna, vilket resulterar i att hår dras bort eller lossnar när jag måste dra ut det som tovas… Ingen fara alls, men lite extra noggrannhet vid genomgången av alla fästen hade önskats.
Tack för din recension och för din konstruktiva feedback, det uppskattar vi verkligen. Vad roligt att höra att du kände dig väl omhändertagen under besöket. Du är varmt välkommen att återkomma till oss på info@creativeheadz.se så hjälper vi dig gärna vidare.