Jag klippte mig och lade några naturliga slingor hos Robert. Det var ett trevligt besök och mitt hår blev så fint och fräscht.
Creative Headz Odengatan 32
Välkommen till Creative Headz Odengatan 32 - din frisörsalong för personlig stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och produkter som hjälper dig att uttrycka din unika stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar uppmärksamt på dina önskemål för att skapa en frisyr som framhäver din personlighet och stil. Oavsett...
1286 omdömen om Creative Headz Odengatan 32
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd med resultatet!
Bästa Service, jätte omtänksam med Barn. Det är våran 6te år med dotter hos Elie. Tack
Tack för din fina recension, vad kul att ni trivs så bra hos Elie!
Jag har sällan en egen vision av mitt hår, jag vill bara se okej ut, och uppskattar därför en frisör som föreslår vad som kan passa mig. Gärna med lite engagemang, så klart, så att det känns genomtänkt. Litar på Elie och tycker resultatet blev toppen!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Robert är en fantastisk frisör! Jag är sååå nöjd med klippningen, det blev precis som på en bild jag tog med mig - helt otroligt! 🤩 Tack också för supertrevligt bemötande och kul samtal! 🌟
Tack snälla! 🤩 Så kul att du blev nöjd, varmt välkommen tillbaka! ✂️🌟
Toppen. Robert is very skilled and professional, I felt in very capable hands. It is also very nice to be around him and to chat with him.
Thank you for your lovely review! We’re so glad you felt well taken care of during your visit.
Wow! Helt otroligt resultat!!! Stort tack Elin!
Tack snälla för din fina recension! 🌸
Angie är otroligt duktig, professionell och social. Med henne känner man sig trygg att testa nya frisyrer. Mina varmaste rekommendationer!
Tack för din fina recension! Tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket för oss.🌸
Grymt nöjd. Väldigt proffsigt och kändes verkligen som att Elie satte sig in i mina önskemål och önskningar. Kändes väldigt tryggt och blev superfint
ack för din fina recension! Så fint och höra att du blev nöjd 😀🌸
Effektivt. Snabbt. snyggt. Trevligt.
Tack för din fina recension! Kul och höra att du är nöjd med ditt besök 😀🌸
Nja, förstod sig inte riktigt på vad jag ville ha, ställde inga motfrågar när jag förklarade så antog att hon fattade.
Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att du upplevde att du inte riktigt blev förstådd, vi vill såklart att alla ska känna sig nöjda och hörda! Vi tar med oss din feedback och uppskattar din recension 🌸
Superduktig! Trevlig och lyhörd och är supernöjd med resultatet😊
Tack för din fina recension! Så kul att du tycker allt blev bra och att du är nöjd med resultatet🌸
Mycket kompetent och duktig. Blev precis som jag ville ha det
Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du är så nöjd med ditt besök.
Angie förstod sig på saxens poesi. Rekommenderas varmt.
Hej Jacob! Tack för din snälla feedback! Så kul att höra att du blev nöjd med ditt besök.
Jättebra! Jag är alltid lika nöjd efter ett besök hos Angie!
Hej Evelina! Tack för din fina feedback! Kul att du blev nöjd hos din besök hos Angie.
Barnkär frisör mycket fints bemötande
Tack snälla för din fina feedback! Kul att höra att ni blev nöjda med ert besök hos Sara!
Snygg shag mullet frisyr blev klippt och trevlif frisör
Hej Marta! Tack för din feedback! Så kul att höra att du blev nöjd med ditt besök hos Angie.
Angie always gets it right - the colour always comes out exactly as one wishes. Highly recommend!
Thank you so much for your kind feedback! We’re so happy to hear that you were pleased with your visit with Angie.
Hon är grym, den ända gången jag gått från en frisör nöjd är efter jag varit hos Angie
Tusen tack för dina fina ord! Det gör mig så glad att höra att du är nöjd, du är alltid varmt välkommen tillbaka 💛
Sara var jätte duktig,är jätte nöjd
Tack för din fina recension! Vad roligt att du är så nöjd!
Jag gjorde slingor, nyansering och klippning – och som alltid är jag supernöjd! Resultatet blir precis som jag vill ha varje gång, och håret känns både fräscht och välmående. Rekommenderar henne varmt till alla som vill känna sig riktigt fina i håret!
Stort tack! Så härligt att höra att du alltid blir nöjd 😊
Har klippt mig hos Elie i mer än ett år nu och är alltid nöjd när jag går därifrån. Han är lyhörd och extremt kunnig när det kommer till klippningar. Elie vet hur man tar hand om olika sorters hår och vad som fungera bäst för varje person. Så om ni behöver en kunnig och duktig frisör som verkligen ser till att ni får en bra frisyr som håller sig länge gå till Elie!
Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Elie!
Super pleased! Robert listened and delivered exactly what I was after. Warmly recommend
Thank you so much! Great to hear you’re happy with the result 😊
Robert är otroligt trevlig! 10/10
Stort tack! Vad roligt att du är nöjd 😊
Supertrevlig och Robert gjorde mitt hår så fint. Kände mig tio år yngre.//Ingbritt
Stort tack Ingbritt! Vad härligt att du är så nöjd 😊
Angie är toppen! Grym frisör och trevliga samtal.
Tack för din fina recension! Vi uppskattar det!
Angie är den bästa frisören jag någonsin haft!
Tack för din fina recension! Verkligen uppskattat 😀
Noggrann, trevlig och väldigt fin känsla för kunden. Bra klippning!
Tack för din fina recension! Härligt att du är nöjd med besöket 😀🌸
Trygg och lyhörd, som tog sig an mitt katastrof till hår like a pro.
Tack snälla för din fina feedback 🌟 Vad roligt att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen, och att du är nöjd med resultatet 🤍✨ Varmt välkommen tillbaka!
Bra klippt, visade referensbilder. Jag blev nöjd.
Tack så mycket för din recension! Vad roligt att du är nöjd med klippningen och resultatet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!
Elie - superfin och proffsig. Elie är precis vad man behöver när man rusar in på salongen med ett risigt skatbo på huvudet och en halvtimma senare går ut med glänsande Hollywoodlook. Tusen tack Elie för att du är så supertrevlig och skicklig!
Tack för din fina recension! Vi blir så glada av att läsa detta och kul att du är så nöjd 🌸😀
Serviceminded och otroligt vänlig. Sonen blev väldigt nöjd med klippning, iblyssnande och kunnig.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni är så nöjda!
Absolut inget mot frisören, hon var så duktig och trevlig. Men ni tog 2500 kr för face framing med typ 6 slingor som gjorde noll skillnad. Lika dyrt som att slinga hela håret! Gick därifrån och såg likadana ut som när jag kom.
Han är grym, klipper precis som jag vill varge gång, går alltid där ifrån med ett leende!
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du går därifrån med ett leende 😀
Jag får som alltid ett positivt bemötande och känner mig alltid snygg i håret efter en klippning, eller efter ha gjort slingor. Angie är guld värd! Hon är ett proffs, helt enkelt!
Tack för din fina recension! Så roligt att du känner dig nöjd varje gång🌸
Så bra och så duktig! Har äntligen hittat en frisör jag trivs med.
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd! 🌸
En kanon upplevelse med trevligt bemötande och snygg i håret blev jag.
Tack för din fina recension. Härligt att höra att `nöjd med dit besök hos oss 🌸😊
Elie var så gullig, lyssnade verkligen till vad jag ville ha och resultatet blev exakt som jag önskade! Kom även med toppenbra tips på hur jag kan ta hand om just min hårtyp! Rekommenderar starkt!
Tack för din fina recension, va kul att resultatet blev precis som du ville!
Är nog inte rätt målgrupp! Bra att kunna få tid snabbt. Förgning var bra …men hittade några fläckar på halsen av färg efteråt. Klippningen liter oengagerad. Men sammantaget helt okey.
Tack för din recension! Härligt att du är nöjd med resultatet i stort. Vi uppskattar din feedback 😊
Super nöjd som alltid efter besök hos er!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är supernöjd efter ditt besök.
Bästa frisören! Alltid glad och trevlig. Som kund blir man verkligen bortskämd 😊
Tack för din fina recension! Vad kul att höra att du är så nöjd varje gång 😀🌸
Fantastiskt! Har följt med hemma 5-6 år mellan salongerna. Rolig, trevlig och oerhört kompetent frisör. 👍👍👍👍👍
Tack snälla för din fina feedback! Vad roligt att höra att du följt med oss så länge och är så nöjd med både bemötandet och kompetensen. Vi uppskattar det verkligen! 👍
Går alltid därifrån med fantastiskt resultat och så himla nöjd. Grymt kompetent och så lättsam att snacka med under tiden.
Tack snälla! Vad roligt att du alltid är så nöjd med resultatet, vi uppskattar din feedback!
Fokuserad, trevlig och professionell
Tack snälla! Vad roligt att du är nöjd, vi uppskattar din feedback!
Fantastisk på så många sätt. Lyhörd och får mig att känna mig avslappnad och bekväm! <3
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du känner dig avslappnad och väl omhändertagen hos oss!
Alltid nöjd. Han lyssnar på vad man vill. Toppen trevlig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Alltid lika trevligt att klippa sig hos Angie. Duktig, trevlig, kan tämja mitt hår och ger bra tips och råd.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid trivs hos Angie och uppskattar hennes tips och kunnighet!
Alltid lika trevligt att gå till Angie. Förväntningen var att hon som vanligt klipper mitt tunna lockiga hår perfekt och lyssnar på hur jag vill ha det stajlat (dvs knappt alls). Hon levererade och det blev också en superfin blond som gömmer mina nya grå perfekt :) Hon erbjöd också bryn och frans-fix som jag tackade ja till - kändes toppen att bli extra vårfin. Jag köpte schampo, balsam + anti-frizz-kräm från någon ny Kerastase-line och ett CH-hårspray - alla på Angies rekommendation. Så trevligt att prata med Angie under...
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att Angie levererade både klippning och färg precis som du önskat och att du trivdes med hela upplevelsen!
Finns ingen bättre frisör än Elin 😍
Tack för din fina recension, vad kul att du trivs med Elin som din frisör!
Första gången hos Angie och blev så nöjd! Hon förstod direkt vad mitt hår behövde och gav en bra konsultation och grym färg & klipp. Redan bokat tid hos henne för återbesök🌟
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att ditt första besök hos Angie blev så lyckat och att du redan bokat återbesök!
Supertrevlig och proffsig. Är jättenöjd!
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du är nöjd med både bemötande och professionalism!