all went super good, I'm really satisfied with the service i got
Creative Headz Odengatan 32
Välkommen till Creative Headz Odengatan 32 - din frisörsalong för personlig stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och produkter som hjälper dig att uttrycka din unika stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar uppmärksamt på dina önskemål för att skapa en frisyr som framhäver din personlighet och stil. Oavsett...
1390 omdömen om Creative Headz Odengatan 32
Sedan starten hos Reco 2023
Thank you so much for your kind review! We’re so happy to hear you’re satisfied with your experience. 🤍
Gjorde en foliage och klipp hos Tilda, hon var supertrevlig och bemötte mina önskemål väl! Blev supernöjd med resultatet - färgen blev exakt så som jag önskade. Kommer absolut gå tillbaka!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Lyhörd, kompetent och diskret. Trivsamt!
Tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötandet och upplevelsen hos oss. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Tilda har en konstnärlig touch där både färg, klippning och style'ing av håret som blir till ett fantastiskt resultat! Jag kan varmt rekommendera henne. Jag med lockigt hår har ofta svårt att hitta frisörer som kan föna till det utan att det blir som en hjälm (har du lockigt hår fattar du nog precis vad jag menar). Jag blir extra glad för den fina frisyren hon lyckas få till i mitt hår. Passa på att boka in tid innan hon är fullbokad.
Tusen tack för den fantastiska recensionen! 🌸 Så roligt att höra att Tilda lyckas få fram det bästa i ditt lockiga hår och att du är så nöjd med både färg, klippning och styling. Vi blir verkligen glada av att läsa detta! ☺️
Jättegullig och trevlig tjej, men jag blev tyvärr inte alls nöjd. Bad om en ganska enkel styling (som jag får till ganska bra själv, och alla andra frisörer jag gått till fixat galant), typ ”Hollywood svall med lite lockar”. Håret såg som bäst fönat ut. Inte alls stylat. Ganska frissigt. Fick gå hem och stressat försöka fixa det själv. :(
Tack för din feedback 🌸 Tråkigt att höra att stylingen inte blev som du hade önskat. Vi förstår att man kan ha olika önskemål kring styling och resultat. Våra frisörer arbetar på olika sätt, och om du vill prova någon annan framöver hjälper vår kundtjänst gärna till att hitta en frisör som passar dina önskemål. ✨
Supernöjd! Redan bokat ny tid! Räddade mitt hår efter en extremt ful rand efter tidigare slingor
Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du blev supernöjd och redan har bokat en ny tid. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Robert är mycket duktig i sitt yrke, proffesionell, lyssnar in vad kunden vill ha, mycket positiv. Jag är väldigt nöjd.
Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du är så nöjd med Robert och att du känner dig väl omhändertagen. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Stammis sen 4 år tillbaka. Han är helt enkelt bäst ❤️
Tusen tack för att du varit stammis hos oss i 4 år! 🌸 Så kul att höra! ☺️
Robert är superproffsig, mycket trevlig! Toppenfrisör som jag verkligen kan rekommendera!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jag tycker att jag fick bra service när jag blev lite missnöjd med resultatet vilket blev fixat direkt. Och blev även kompenserad med en hår mask.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Min upplevelse var väldigt bra! Väldigt trevlig frisör. Barber gone got me right!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Pratglad, trevlig och lyssnade på preferenser.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Elie är mycket trevlig och duktig rekommenderar varmt 👌
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Robert är mycket trevlig, men jag blev förvånad över att han inte visste vad Shaggy Bob är... creative headz ger ju intrycket av att vara rockig, trendig... Hans styling gjorde att jag såg ut som mormor! Han försökte rätta till det...men... jag borde ha kollat in creative headz insta, där ser man ju inga rockiga frisyrer...bara långa ljuvliga frisyrer med tv 4 lockar..de är duktiga på att färga, klippa topparna och göra lockar. Antingen får creative headz uppdatera sina frisörer om rockigare frisyrer eller så kanske byta...
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att ditt besök hos oss inte levde upp till dina förväntningar och att resultatet inte blev som du hade önskat. Vi vill självklart gärna få möjlighet att hjälpa dig vidare och se om vi kan hitta en lösning. Du är varmt välkommen att maila oss på info@creativeheadz.se, så hjälper vi dig vidare därifrån.
Toppen proffsig och super trevlig! ❤️
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Fint klippt och gullig med barnet.
Elie är väldigt omtänksam och skicklig, vilken magisk helhetsupplevelse! Han förstod precis vad jag behövde, otroligt inkännande och förstående samt väldigt tekniskt kunnig. Den bästa klippningen jag fått på många år, färgen var klockren. Gick därifrån och kände mig som en ny människa!
Robert är alltid lika proffsig, skicklig och lyhörd. Jag blir lika nöjd varje gång jag går till honom. Kan verkligen rekommendera honom!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Robert är en professionell, serviceminded och en mycket duktig frisör. Rekommenderar varmt
Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du är så nöjd med Robert. ☺️
Trevlig service! Blev bemött på ett bra sätt och blev klippt så som jag önskade.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Mycket bra. Fint bemötande och håret blev bättre än förväntat. Lugn och behaglig stämning i salongen, vilket kändes avslappnande. Att det fanns tid med kort varsel. Jag köpte en "mousse" för mitt hår som är bättre anpassat. Har gått på Odenplan och Drottninggatan också i många år. Har fått en upplevelse idag, att frisörer som börjar hos er startar där. Har varit skiftande resultat på dessa salonger för mig... lite osäkra, tagit lång tid, frågar mycket både kund och andra frisörer som verkar bli jäktade av detta, men...
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Elie är toppen! Skicklig frisör, lyhörd och mycket trevlig. Rekommenderar honom!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Frisören förstod mina önskemål och det blev som jag önskade och snyggt !
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Bra på att kommunicera Klippte perfekt och exakt som jag hade tänkt mig. Full pott från mig ☀️
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Ordentlig, går igenom klippningen steg för steg och förklarar
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Fantastisk på alla sätt & vis! Otroligt proffsig i sin yrkesroll, Nathalie är väldigt kunnig både inom klipp & färg. Aldrig känt mig så trygg i frisörstolen & aldrig känt mig så snygg som när jag gick från salongen. Förutom att hon är världens grymmaste frisör så är hon väldigt trevlig & har ett fantastiskt bemötande. Högsta betyg!
Stort tack för din fantastiska recension! Så otroligt roligt att höra att du känt dig trygg, väl omhändertagen och dessutom lämnat salongen och känt dig så snygg! Vi blir extra glada över att du uppskattar Nathalies kunskap, professionalism och fina bemötande.
Jättebra! Trevlig och gjorde mig så fin i håret!
Tusen tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du blev så nöjd och kände dig fin i håret 🌸 Varmt välkommen tillbaka! 😊
Supernöjd med min frisyr och väldigt bra service!
Inlyssnande, korrekt och glad Dessutom en DUKTIG frisör
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Elie är bäst! Han är en sån frisör som man kan visa bild och säga så där vill jag ha det och han löser det! Han är extremt duktig, lyhörd och kunnig! Jag har aldrig hittat rätt frisör tills jag hitta Elie, byter aldrig bort honom! Nu är det till och med roligt att klippa sig :)
Tack så jättemycket för dina fina ord! ❤️ Det värmer verkligen att höra. Vi blir så glada att du trivs hos oss på Creative Headz och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!
Elin 👌🏼 proffsig och inkännande. Så nöjd med resultatet
Tack för den fina recensionen! 😊 Härligt att höra att du blev så nöjd med resultatet. Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart! ✨
Väldigt trevligt bemötande o bra resultat Kommer att återkomma Mvh Kristina bång Nilsson Jag färgade ögonbryn o fransar
Tack Kristina! 😊 Vad roligt att du blev nöjd med färgningen av ögonbryn och fransar. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨
Trevlig frisör, men låg kvalité på klippningen.
Tack för din feedback! 😊 Tråkigt att du inte blev nöjd med klippningen. Vi tar gärna emot mer information om ditt besök på info@creativeheadz.se, så att vi får möjlighet att hjälpa dig vidare. ✨
Elie är inte bara otroligt skicklig på det han gör, utan även väldigt trevlig och professionell.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Robert var mycket tydlig med hur jag skulle vårda om håret för att det skulle må bra . Vilket jag är mycket tacksam för. Bra på att klippa och förklarade hur jag kunde klippa och vad som funkar med mitt hår.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Trevlig frisör men jag blev missnöjd med resultatet. Han klippte håret mycket kortare än vi kom överens om innan vid konsultationen. Håret blev väldigt ojämnt klippt och det kontrollerades inte efter torkning. Ville egentligen bara toppa håret för att få topparna ”tjocka” men blev av med hur mycket som helst och fick håret lite uppklippt. Jag kände att han ville klippa layers och han blev kanske nöjd med det, men jag fick det inte alls som jag ville ha det. Tänkte att det skulle vara väldigt lätt att få det som jag ville...
Det är tråkigt att höra att du inte blev nöjd med ditt besök. Vi vill självklart att alla våra kunder ska känna sig nöjda och väl omhändertagna hos oss. Samtidigt har vi en reklamationspolicy som vi behöver följa och som gäller lika för alla våra kunder. Du är nu inbokad på en åtgärd och vi hoppas verkligen att du ska bli nöjd med resultatet och få en bättre upplevelse vid ditt nästa besök hos oss. ❤️
Som alltid lika nöjd när man går hos denna stjärna!!! Världsklass.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Förstod direkt vad jag ville ha för klippning, trevlig och gjorde ett snabbt utförligt jobb. Supernöjd!!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Han va inte bara härlig och välkomnande men otrolig kunnig och kunde förstå visionen även om min beskrivning va lite all over the place! Va första gången jag var hos honom och var nervös eftersom jag alltid gått hos samma person, men väldigt härlig upplevelse!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Elie!
En inlyssnande, skicklig, vänlig och omtänksam person. Jag kände mig väldigt trygg. Rekommenderar starkt!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Supertrevligt bemötande när jag kom och jag tyckte Eli på ett professionellt sätt förstod vad jag ville ha för frisyr till bröllopet jag skulle på.
Tack för den fina recensionen! 😊Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨
Otroligt bra! Blir alltid som man tänkt sig, alltid nöjd!
Tack snälla Calle för din recension, vi hoppas vi ses igen snart =).
Jättetrevlig,mjuk och skicklig!
Tack för din fina recension! Vad roligt att du blev nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Weronika var snabb, lyhörd och skicklig! Hennes föning av mitt hår var exceptionellt!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
En fin upplevelse - blev väl omhändertagen och är väldigt nöjd med min "nya" frisyr - hon var lyhörd och det blev precis som jag önskade. Extra plus till stylingtips osv
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jag blev jätte nöjd,håret blev som jag ville
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Lyssnade inte på det jag sa och klippningen blev inte häller bra. Kändes slarvigt och blev lite ojämnt. Även själva frisyren blev inte riktigt som jag hade sagt. Hon klippte upp det men alla lager hamnade över axlarna och längderna blandades inte in i lagren, det ser konstigt ut och var inte vad jag visa eller sa. Påpekade att det inte kändes bra och då började hon klippa lite i panik vilket kändess värre. Sa att jag kanska bara behövde tvätta håret och styla det själv och att jag kanske bara hade en dålig dag bara för att få gå.
Vad tråkigt att höra att du inte blev nöjd med din upplevelse. Vi vill självklart gärna hjälpa dig vidare. Hör gärna av dig till info@creativeheadz.se så ser vi över detta tillsammans. ❤️
Han är en skön och schysst grab.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Robert is exceptionally friendly, always remembering our previous conversations and we have built a good relationship over the year. His skills are also incredible, I got married last month and Robert ensured that my haircut was top notch. He gives tips on how to keep your hair fresh. Robert has become my go to hairdresser and I do not wish to have other hair dressers due to his great personality, incredible skills, and overall nice vibe.
Thank you so much for your kind words! It truly means a lot to me. I’m so happy I could help you look your best for your wedding. Congratulations again, and I really appreciate your trust and loyalty!