Trevligt och proffsigt bemötande. Mycket nöjd med klippning och färg. Tack!
Green Heads SOFO
Green Heads är en ledande aktör inom hårvårdsbranschen i Sverige. Vi grundades 2016 med syftet att göra branschen mer miljövänlig. Med våra tre salonger i Stockholm erbjuder vi högkvalitativ hårvård av välutbildad personal och använder endast 100% gröna produkter. Vår professionella hårvårdsserie är utvecklad av frisörer och...
631 omdömen om Green Heads SOFO
Sedan starten hos Reco 2022
Superbra service och gudomlig huvudmassage. Så bra miljövänliga produkter!
Jättenöjd som vanligt!
Fin lokal och duktig personal! Bra att ni tänker på att minimera farliga kemikalier i ert produktutbud!
Hej René, Tack för din fina recension. Vad fint att höra att du är nöjd med oss och vårat koncept. Varmt välkommen åter. Mvh Mirelle Green Heads
Trevligt bemötande, fin lokal. Doftfritt som jag önskar och som är väldigt svårt att hitta någon annanstans.
Hej Eva, Vad härligt att du är nöjd med ditt besök hos oss och de doftfria produkter vi erbjuder. Varmt välkommen åter. Mvh Mirelle Green Heads
Alltid trevligt att komma till Green Heads!
Hej Sofia, Vad kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen åter. Mvh Mirelle Green Heads
Superbra! Nöjd varje gång jag är där :)
Hej Helena, Tack för din fina recension, vad kul att höra att du varit nöjd varje gång! Varmt välkommen åter. Mvh Mirelle Green Heads
Jag är supernöjd! Karolina är en stjärna: ärlig och innovativ men samtidigt ödmjukt inlyssnande. Har lite frisörskräck, men det här var helt odramatiskt. Toppbetyg!
Hej Stina, Tack för ditt fina toppenbetyg! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök, Karolina är verkligen en stjärna. Mvh Mirelle Green Heads
Jag kände mig så omhändertagen och trygg! Karoline på Green Heads i Skanstull är otrolig!
Hej Josephine, Vad fint att du känner dig så omhändertagen och trygg hos oss. Visst är Karolina otrolig på det hon gör! Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Karolinas yrkesskicklighet märks i varje moment; från rådgivning till färdigt hår. Jag känner mig alltid trygg i hennes kunniga händer. Hon är inte bara frisör, hon är min personliga hårhjälte. Alltid magiskt resultat – varje gång!
Hej Therése, Wow vilken underbar recension du lämnat oss! Karolina är verkligen duktig på det hon gör. Och vad kul att du är så nöjd. Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Omhändertagen och avkopplande, fint resultat
Hej Elinor, Vad härligt att höra att du är nöjd efter ditt besök hos oss. Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Aldrig varit så nöjd med en frisör som Karolina på Greenheads litar fullständigt på henne och kommer alltid därifrån 200% nöjd hon är så duktig o kreativ. Sen att är Karolina är super trevlig snäll o bäst är extra plus🙏
Hej Anna, Vilken fin recension! Och vad kul att du är så nöjd med vår Karolina, hon är verkligen duktig. Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Proffsig och noggrann och gav mig lite hopp inför mitt spröda tunna hår.
Hej Malin, Tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Fick en absolut bangerfrilla av Sabina! Lyhörd, och kommunikativ. Skön atmosfär i salongen och bra pris. 🏆
Hej Sabinah, Vad kul att du är nöjd med din nya frisyr. Sabina är en riktig stjärna! Varmt välkommen åter. Mvh Mirelle Green Heads
Välkomnande och mycket personligt bemötande. Noggrann och mycket väl genomförd klippning som förgicks av en skön tvättning av hår och skön huvudmassage. Är mångårig kund med klassisk page frisyr.
Hej Karin, Vad kul att höra att du är så nöjd med oss! Du är varmt välkommen åter. Mvh Mirelle Green Heads
Mycket trevlig och proffsig personal. Var mycket nöjd med min klippning.
Hej Karin, Tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Bästa salongen. Trevlig och duktig personal
Tack för dina fina ord, vi är så glada att du trivs hos oss! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen Alicia! /Karolina
Bra bemötande med ärligt försök att förstå kundens förväntningar. Hittills mycket bekväm med resultatet. Hälsar Ulla-Britt
Tack för ditt omdöme Ulla-Britt! Vad roligt att höra att du kände dig förstådd och är nöjd med resultatet. Du är varmt välkommen tillbaka! /Karolina
Mycket nöjd med min frisör och blir alltid trevligt bemött (av alla).
Så roligt att höra att du trivs med både din frisör och resten av gänget Annika, vi ser framemot att välkomna dig igen!
Blir alltid professionellt bemött. Toppen med miljötänk. Skonsamma produkter
Vi blir så glada av din feedback! Tack för att du ser vår satsning på både service och hållbarhet 🌿 /Karolina
Trevliga personaler. Jag är nöjd
Hej Varin, Tack för din fina recension! Mvh Mirelle Green Heads
Jag klippte mig hos Karolina, en riktig magiker! Jag klev innanför dörrarna med ett platt, slitet och formlöst hår med ett önskemål om lugg och volym. Karolina förstod direkt vad jag önskade av mitt besök och trollade fram detta med sax, fön och borstar (bonusen var en huvudmassage som stängde av hjärnan någon minut). Fick behålla längd, volym samt fick en tät och fin lugg precis som jag ville (men inte trodde att jag kunde få med mitt hår). Fick även välbehövliga och detaljerade instruktioner om hur jag bäst stylar...
Åh vad ditt omdöme värmer Tuva-Li, stort tack ska du ha! Jag ser verkligen framemot att ta hand om ditt svall snart igen, ha det bäst tills dess ⭐️ /Karolina
På Green Heads är det lugnt och avslappnat, harmoniskt och tryggt. Man blir ompysslad och känner sig viktig. Det blev en fin frisyr på mig den här gången också. Tack för en fin stund på Green Heads
Hej Helene, Wow vilken fin recension! Vad underbart att höra att du haft så fin upplevelse hos oss. Tack för att du väljer oss och varmt välkommen åter igen när det är dax! Mvh Mirelle Green Heads
Otroligt fint bemötande. Proffsigt och trevligt. Kommer definitivt återkomma!
Hej Ulrika, Tack för din fina recension. Du är varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Det var länge sen jag blev så nöjd. Och väldigt trevligt och intressant samtal under tiden!
Hej Matti, Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Bästa frisörsalongen med toppentrevliga frisörer och bemötande! Salongen är lung och det känns skönt att vara där, uppmärksamma och omtänksamma frisörer oavsett om det är dem man ska till eller ej. Produktutbudet är härligt och uppskattar alla veganska produkter.
Hej Kajsa, Vilken fin recension! Vad glada vi blir att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Du är varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Jättefint bemötande och fantastiskt fint arbete.
Hej Monica, Tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Lyhörd, trevlig och professionell personal, känner mig trygg och omhändertagen. Sen att de använder ekologiska produkter är toppen och viktigt för mig.
Hej Josefina! Tack för din fina recension, och vad kul att höra att du känner dig trygg hos oss. Varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Jag har klippt mig hos Karolina och hon är så duktig, inkännande och trygg. Visade inspirationsbilder och konsulterade vad vi kunde göra med mitt hår då jag gick från ett långt hår till en kort bob. Resultatet blev exakt så som jag förväntade mig och jag är jättenöjd! Kan varmt rekommendera Karolina oavsett hur man vill klippa sig.
Hej Fixi, Vad kul att höra att du verkligen är nöjd med ditt besök. Karolina är en stjärna. Du är varmt välkommen åter! Mvh Mirelle Green Heads
Det är andra gången jag fick klippning med Lina här och jag är jättenöjd med resultat!
Hej Yanti, Vad roligt att du är nöjd. Lina är verkligen duktig! Varmt välkommen åter. Mvh Mirelle Green Heads
Ny frisyr med rejält klipp. Jättenöjd. Väldigt inlyssnande och trevligt bemötande från Lina. Toppen!
Hej Åsa! Vad kul att höra att du är jättenöjd med ditt besök hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka. Mvh Mirelle Green Heads
Jag är fantastiskt nöjd med min upplevelse på Green Heads. Dorotea tog hand om mig och fixade mitt hår med mago hair extensions till min fulla belåtelse. Dorotea är mycket kompetent, kreativ och inspirerande. Green Heads säljer också ekologiska, skonsamma hår produkter vilket är toppen! Jag köpte schampo, conditioner och växtbaserad toning. Green Heads salongen kan jag varmt rekommendera!
Men wow Kerstin! Vad kul att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss och att du blivit så väl omhändertagen av Dorotea :) Hon är verkligen en riktig pärla här på salongen och vi är så glada att ha henne som en del av vårt team. Och extra härligt är det ju såklart att vi kan erbjuda allt detta på ett hållbart och miljövänligt vis! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss. Mvh Ida Green Heads
Jag blev mycket trevligt bemött och är väldigt nöjd med klippningen.
Tack för ditt fina omdöme Harald och så kul att läsa att du är så nöjd med din klippning och vårt bemötande! Du är så välkommen tillbaka när håret behöver klippas på nytt :) Mvh Ida Green Heads
Riktigt härlig frisör kändes kunnig o varm till sättet. Härlig massage i samband m hårtvätt. Toppen m omtanke om vårt klimat. Mycket nöjd
Tack för ditt fina omdöme Yvonne! Så härligt att höra att du känner dig sedd och hörd under ditt besök hos oss :) Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags igen. Mvh Ida Green Heads
Fantastisk upplevelse, noggrannhet och ett fantastiskt bemötande.
Men vad härligt att läsa att du haft en så fin upplevelse hos oss Jonas! Det är precis vad vi strävar efter :) Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags för nästa klippning. Mvh Ida Green Heads
Blev supernöjd med håret, blev som jag ville och hade tänkt mig.
Vad härligt att du är så nöjd med ditt besök hos oss Julia! Och stort tack för det fina omdömet :) Hoppas du väljer vår salong igen när det är dags för nästa uppfräschning. Mvh Ida Green Heads
Alltid lika nöjd! Matilda är så proffsig och inkännande
Vad fint skrivet Linda och så härligt att höra att du är nöjd med vår fina kollega Matilda! Hon är verkligen så grym och vi är tacksamma att ha henne som en del av vårt team :) Hoppas vi ses på salongen igen när det är dags för nästa besök. Mvh Ida Green Heads
Underbar personal. Bra och hållbara produkter. Resultatet blir alltid så bra.
Vad härligt att läsa ditt omdöme Frida! Det du skriver är precis vad vi strävar efter :) Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags för nästa frisörbesök. Mvh Ida Green Heads
Är alltid lika trevlig upplevelse att vara på Green Heads. Blir väl omhändertagen och lyssnad till om man har funderingar över sitt hår.
Tack för ditt fina omdöme Sussi och stor tack för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme om ditt besök! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags igen :) Mvh Ida Green Heads
Professionell, lyhörd och trevlig personal. Blev riktigt fin i håret!
Vad härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss Judith! Och tack för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme :) Hoppas du väljer vår salong igen när det är dags för nästa uppfräschning av håret. Mvh Ida Green Heads
Trevlig o duktig frisör, som klippte mig. Produkter klarade jag mig nog lika bra utan.
Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme Ingrid och vad kul att du är nöjd med din klippning :) Våra produkter kan ta lite tid att vänja sig vid om man inte använt gröna produkter innan. Med lite tid och tålamod kanske du kan lära dig tycka om den. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller vill ha hjälp med hur du ska använda den. Mejla oss i så fall på kundservice@greenheads.se Mvh Ida Green Heads
Har varit kund i många år och är alltid lika nöjd. Karolina är lyhörd och ger tips och råd om vad som passar mitt hår och ansikte
Tack för ditt fina omdöme Annie! Så kul att höra att du är nöjd med vår fantastiska kollega Karolina :) Hoppas du väljer oss igen när det är dags för nästa uppfräschning. Mvh Ida Green Heads
Har en duktig frisör som jag trivs med. Professionellt utfört arbete.
Tack för ditt omdöme Birgitta och så fint att höra att du är så nöjd med din frisör! Varmt välkommen tillbaka när du är sugen på en uppfräschning :) Mvh Ida Green Heads
Karolina är verkligen Stockholms bäst!!!
Ja visst är Karolina en riktig guldklimp för oss alla!? Tack för ditt fina omdöme Grant ;) Du är så välkommen tillbaka när det är dags igen. Mvh Ida Green Heads
Alltid nöjd med Green heads. Skön avslappnande atmosfär! Bästa slingningen i stan.
Vad fint omdöme Emma! Stort tack för att du tog dig tiden att skriva det :) Härligt att slingningen blev så bra. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! Mvh Ida Green Heads
Trygg och inlyssnande frisör. Proffsigt och varsamt utförande. Jag gick där ifrån både nöjd och glad!
Vad härligt att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss Pierina! Och stort tack för ditt fina omdöme ;) Varmt välkommen tillbaka till oss när du än behagar. Mvh Ida Green Heads
Att ta ansvar för planeten och sina anställda via att enbart arbeta med hållbara produkter inom hårvård är ett föredömme och fler borde följa efter. Dessutom är de oerhört proffsiga!
Tack så mycket Anette för ditt gemytliga omdöme! Vi är så stolta över att vara i framkant när det gäller hållbarhet på alla sätt och det är så fint att kunna erbjuda det till våra kunder :) Hoppas vi ses snart igen! Mvh Ida Green Heads
Jag gjorde Kreativ färg och var jättenöjd med resultatet och bemötandet hos Green Heads.
Tack för ditt omdöme Malin och vad kul att hör att du är så nöjd med ditt besök hos oss :) Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags för nästa kreativa förvandling! Mvh Ida Green Heads
Bra och professionellt bemötande och utförande. Väldigt nöjd med resultatet
Vad härligt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos oss Maria! Du är såklart varmt välkommen tillbaka när du vill ha en ny uppfräschning :) Mvh Ida Green Heads
Det är inte många som kan klippa krulligt hår men Raisa var helt fantastisk. Jag är så nöjd.
Vilket fint omdöme Elmira! Stort tack för att du tog dig tiden att skriva :) Raisa är verkligen så grym och vi är så glada att hon är en del av vårt team. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen. Mvh Ida Green Heads