Väldigt skicklig, trevlig och lyssna på mina önskemål
Creative Headz Drottninggatan
Creative Headz Drottninggatan - Din frisörsalong för stil och kreativitet. Välkommen till Creative Headz Drottninggatan, där du kan uttrycka din stil och känna dig kreativ. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för att hjälpa dig att nå ditt bästa jag. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar på dina behov och önskemål för att...
969 omdömen om Creative Headz Drottninggatan
Sedan starten hos Reco 2023
Fick tid snabbt och trevlig personal 😀 //KP Kiruna
Tack så mycket! 🌸 Härligt att höra att du fick en snabb tid och blev fint bemött! 😊
Alltid lika trevligt och enkel att prata med!
Tack så mycket för den fina recensionen! 🌸 Vad roligt att höra att du alltid känner dig väl bemött och trivs hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊
Helt ok klippt. Sofia var vänlig och mjuk på handen, vilket jag uppskattar som håröm. Dock hade jag betalat 300 kr extra för ett hösterbjudande som skulle innefatta 600 kr i produkter och sen efter sa de att allt var slut. Visserligen stod det så långt lagret räcker men de erbjöd varken annan produkt eller normalpris. Kommer inte tillbaka.
Tack för att du delar med dig 🌸 Vad tråkigt att erbjudandet inte motsvarade dina förväntningar. Våra kampanjer gäller så långt lagret räcker, vilket framgår av kampanjinformationen, men vi tar självklart med oss din feedback kring hur detta hanterades på plats. 💛
En otrolig fin och härlig tjej. Positiv och glad som älskar sitt jobb 🩷 Lyssnar på vad man vill ha och man kmr ut med fräscht hår!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jättetrevligt ställe, mycket nöjd mediet besök
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Supergullig, trevlig och duktig. Har gått hos henne med mina extensions i över ett år nu och planerar fortsätta!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Super! Jätte trevlig och begåvad!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Amanda levde upp till mina förväntningar och var glad och trevlig, toppen.
Tusen tack för din fina recension! 🌸 Så roligt att höra att du blev så nöjd med Amanda. ☺️
Fin, härlig tjej! Får en att känna sig välkommen, och framförallt, ett otroligt bra jobb med klippning och styling !
Tusen tack för de fina orden! 🥰 Så roligt att höra att du kände dig så välkommen och blev nöjd med både klippningen och stylingen! 🌸 Varmt välkommen tillbaka!
Superduktig, förstod vad jag ville ha och gillade även att hon gav mig mycket professionella tips!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Amanda är fantastisk! Hon förstod direkt vad jag var ute efter med min inspiration, var ärlig med sina rekommendationer och från start till mål fick jag kunskap om mitt hår och ett resultat som var allt och lite till kring det jag vill ha!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Fantastisk! Så proffsig och trevlig!!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Duktig, snabb, trevlig och fattar alltid vad jag menar, även när jag är osäker själv. Amanda är super! Och jag blir så snygg 😻
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Lyhörd och väldigt trevlig. Blev jätte nöjd med klippning och färgning
Tack snälla för den fina recensionen! 🌸 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊
Så nöjd med mitt besök, Amanda får till de perfekta färgen som passar min hudton. Att salongen alltid är välstädad & välkomnande ger en fiN helhetsupplevelse för mig som kund. TACK!
Tack snälla för den fina recensionen! 🌸 Vad roligt att höra att du blev nöjd med hårfärg. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊
Kunnig och trevlig frisör! Kommer själv med förslag på behandling ,klippning och visar hur frisyren kan stylas!
Tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du uppskattar tipsen och inspirationen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊
Sofia är lyhörd, professionell och otrolig trevlig. Min frisyr blev exakt som jag tänkt mig.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jag blev riktigt nöjd och glad över det fina bemötandet och proffsiga klippningen.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Amazing first experience with Amanda, extremely talented and humble, enjoyed every second of it. I let her cook and she made a 100 star meal with no effort type of talent. Already booked my next appointment with her.
Thank you so much for your wonderful review! We’re delighted to hear that you had such an amazing first experience with Amanda.
Mycket duktig och professionell.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Varmt välkommen tillbaka!
Jag är mycket nöjd med min klippning, det blev så som jag önskade mig.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig och proffsig - är mycket nöjd med resultatet!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Duktiga med hår och supertrevligt ställe! 😋
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Alltid supernöjd hos Amanda!!!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Lyhörd och professionell och väldigt trevlig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Fick precis vad jag bad om! Jag kände inte att jag gamblade me 700 kr lite hipp som happ, utan jag fick vara med och bestämma!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Amanda var superproffsig och skicklig! Mycket nöjd med resultatet!
Tack för den fina recensionen! 😊Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨
Denise räddade min lugg efter att den hade blivit slaktad på en annan salong. Hon var lyhörd, professionell och trevlig och jag kommer definitivt klippa mig hos henne och er igen!
Tack Rebecka för din fina recension. Vad glada vi blir att du år nöjd med Denise utförande. Vi hoppas att vi får hjälpa dig igen🌸☺️.
Mycket nöjd - som vanligt! Lyhörd och kompetent personal.
Tack för din fina recension! Vad roligt att du blev nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Denise som klippte och slingade mitt hår är väldigt duktig. Det är länge sen jag blev så nöjd!
Tusen tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du blev så nöjd med ditt hår och att Denise tog så väl hand om dig! 🌸
Supernöjd över att Amanda lyckas tygla mitt bångstyriga hår som gör att jag kan se respektabel ut! Väldigt trevlig dessutom ☺️
Tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du är så nöjd med Amanda och resultatet! 😊
Alltid lika nöjd med Amandas jobb! Otroligt!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Trevlig och hade bra koll på sitt yrke
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Som vanligt supernöjd efter mitt besök på salongen! Trevlig personal och proffsigt utfört jobb.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Går inte att hitta en bättre frisör
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Bra klippning, tack för snyggt jobb
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
när frisören sa att de flesta inte vill ha samma klippning som sina referensbilder borde jag ha vetat att något var lurt, bra att gå till om du vill få en helt annan frisyr än den du frågade efter
Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att resultatet inte blev som du hade önskat och tar självklart dina synpunkter vidare. 🌷
Lyhörd och noggrann! Väldigt trevlig och positiv tjej som lyssnar på kundens önskemål.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Trevligt bemötande, cool inredning och bra läge på Drottninggatan
Hej nna =). Tack för din recension!
Jätteduktig och lyhörd. Tack Sofia!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Noggrann, mkt nöjd med klippning.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Sofia var supertrevlig och lyssnade på mina önskemål, mitt hår blev bättre än jag förväntade mig! Kommer definitivt att boka klippning med Sofia i framtiden!!
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både resultatet och ditt besök. Varmt välkommen tillbaka, vi ser fram emot att träffa dig igen!
Supertrevlig, inlyssnande och talangfull. Snabb och mycket duktig på färg.
Tack för din fina recension! ✨ Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka! 💛
Väldigt nöjd! Kanske att man blir en stammis här. Fick ingen Schweppes att fukta strupen med dock. Men klippningen vägde definitivt upp det! 😃
Klipper mig sedan ett år tillbaka hos Amanda och är supernöjd!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med dina besök hos oss. Varmt välkommen igen till Creative Headz! ✨
Proffsig, snabb och trevligt bemötande
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen igen till Creative Headz! ✨
Lyhörd och kreativ frisör. Jag gick därifrån väldigt nöjd. Kommer tillbaka. Tack Sofia!☀️
Amanda klippte en tapered flow på mig och resultatet blev fantastiskt! Hon var lyhörd och förstod direkt vad jag ville få till med håret. Dessutom var hon otroligt trevlig. Rekommenderas lika varmt som hon kommer ha det i Alicante på semestern!
Tack snälla för din härliga recension! Vad roligt att höra att du blev så nöjd med din klippning hos Amanda.🌸💕
Väldig trevlig och duktig på det hon gör!!
Tack snälla för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd. 💛