Sofia

8 omdömen om Sofia

Sedan starten hos Reco 2026
Karin H

Noggrann, mkt nöjd med klippning.

Svar från Sofia

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!

Hanna C

Sofia var supertrevlig och lyssnade på mina önskemål, mitt hår blev bättre än jag förväntade mig! Kommer definitivt att boka klippning med Sofia i framtiden!!

Svar från Sofia

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både resultatet och ditt besök. Varmt välkommen tillbaka, vi ser fram emot att träffa dig igen!

Maja B

Supertrevlig, inlyssnande och talangfull. Snabb och mycket duktig på färg.

Svar från Sofia

Tack för din fina recension! ✨ Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka! 💛

Simon R

Väldigt nöjd! Kanske att man blir en stammis här. Fick ingen Schweppes att fukta strupen med dock. Men klippningen vägde definitivt upp det! 😃

Jonas W

Lyhörd och kreativ frisör. Jag gick därifrån väldigt nöjd. Kommer tillbaka. Tack Sofia!☀️

Svar från Sofia

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen igen till Creative Headz! ✨

Emma S

Väldig trevlig och duktig på det hon gör!!

Svar från Sofia

Tack snälla för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd. 💛

Fiddeli L

Sofia är jätteduktig, är så nöjd!!

Svar från Sofia

Tack för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen igen till Creative Headz! ✨

Maria F

Vänlig och snabb service. Duktig frisör.

Svar från Sofia

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du uppskattade både servicen och ditt besök hos oss. Varmt välkommen tillbaka! ✨