Hon var jätte trevlig och duktig!
Creative Headz Götgatan
Creative Headz Götgatan - Din moderna frisörsalong för personlig stil Välkommen till Creative Headz Götgatan, din bästa frisörsalong för att förverkliga din personliga stil. Vi är en modern och trendig salong som erbjuder högkvalitativa hårbehandlingar och skräddarsydda frisyrlösningar. Vårt professionella team av erfarna...
843 omdömen om Creative Headz Götgatan
Sedan starten hos Reco 2023
Dijana är väldigt kompetent, professionell, super trevlig och jag kan varmt rekommendera henne. Jag är väldigt nöjd med mitt besök.
Alltid lika nöjd! Dijana är duktig, lyhörd och såå trevlig!!
Ida var mycket fin mot vår dotter (4,5 år), mycket uppmärksam och lyhörd. Vår dotter hade en jättefin upplevelse!. Det enda problemet uppstod när hon på slutet frågade om dottern ville ha rosa färg i håret - så klart dottern säger ja, hon älskade ju Ida! Men hon hatar i själva verket färg i håret, och den här typen av färg är så svår att få ur hennes blonda hår (sitter i flera tvättar). Om jag får komma med ett råd så r det att alltid kolla hårfärg med föräldrarna först.
Tack för din fina recension. Härligt att höra att Ida gjorde besöket så positivt för er dotter. Vi uppskattar ert råd kring hårfärg och ska säkerställa att det alltid kontrolleras med föräldrarna framöver.
Mycket trevlig, serviceminded och duktig!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du tyckte Jean var trevlig, service minded och duktig
Väldigt duktig och trevlig. Kommer tillbaka.
Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd och planerar att komma tillbaka. Välkommen åter.
Mycket skicklig , dessutom trevlig och lättpratad
Tack för din fina recension. Vi blir glada att höra att Dijana gjorde ett bra intryck och att du kände dig väl omhändertagen.
Dijana har alltid ett positivt och engagerat bemötande. Som frisör är hon erfaren, proffsig och lyhörd. Jag har alltid varit nöjd efter hennes klippningar.
Tack för din fina recension. Vad roligt att du alltid är nöjd med Dijanas professionella och lyhörda bemötande!
Dijana är grym frisör men också en social kameleont, hon har alltid ett leende på läpparna och är alltid sprudlande glad i sitt arbete! Alltid good vibes att få komma till Dijana. 😍
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattar både behandling och bemötande.
Supernöjd med bemötandet och klippning!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och klippning.
Är alltid nöjd efter ett besök hos Jean! Han lyssnar och förstår precis vad jag är ute efter. Toppenfrisör!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid är nöjd med Jean.
Ida var trevlig, väldigt gullig och otroligt professionell! Ska få fixa mtt hår många fler gånger!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och professionalism.
Min son på 24 har gått till Jean i många år, alltid nöjd med resultatet. Proffsig.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att både du och din son är nöjda med Jean och hans professionalism.
Super! Jag är jättenöjd och Ida verkade superproffsig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev jättenöjd!
Dijana är toppen - proffsig, trevlig och ger ett personligt bemötande. Känner mig alltid välkommen!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att Dijana ger ett proffsigt och personligt bemötande!
Är supernöjd med håret! Så trevlig och proffsig :)
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är supernöjd med både håret och bemötandet.
Otroligt duktig och snabb, och trevlig!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet.
Jättebra, som alltid. Trevlig och duktig
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du som alltid är nöjd med både bemötande och resultat!
Otroligt duktig och professionell. Väldigt trevligt bemötande.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde ett professionellt och trevligt bemötande.
10/10. Visade lite inspobilder och resultatet blev precis det! Så duktig och är så nöjd med mitt hår!
Tack för din fina recension. Vad roligt att resultatet blev precis som du önskade och att du är så nöjd med ditt hår!
Jag blev mycket nöjd med mitt hår och han var väldigt trevlig.
Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med både ditt hår och bemötandet.
Ebba var fantastisk! Kommer absolut gå tillbaka.
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du uppskattade besöket hos Ebba.
Fick vänta lite men hade ingen brådska. Bra bemötande och lagom mycket prat
Tack för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade bemötandet och att besöket kändes bra trots väntan.
Otroligt skicklig på mitt typ av hår som är grovt, lockigt/vågigt och mycket volym men sadeek vet hur man hanterar det på rätt sätt. En stjärna på blowouts dessutom.
Har gått till Sadeek i flera år, alltid fantastiskt fint bemötande och klippningar som hedrar min hårtyp (tjockt, strävt, lockigt). Sadeek själv är professionell, varm och trygg i sitt bemötande. Känner mig alltid som en 10a när jag går därifrån!
Alltid vänligt och personligt bemötande. Sadeek är tillsammans med Bojana på Odenplan de enda frisörer hittills som klara att föna locka och skapa volym, i mitt hår, som kvarstår i över en vecka. Jag rekommenderar Sadeek till alla!
Min son blev väldigt nöjd. Tack!
Dijana var inlyssnande och jag blev supernöjd med håret!
Tusen tack för din fina recension! 🤍 Vad härligt att höra att Dijana var så inlyssnande och att du blev supernöjd med håret – vi ska självklart hälsa henne! ✨ Varmt välkommen tillbaka! 💇♀️💕
Han har klippt min dotter vid två olika tillfällen och i väldigt olika frisyrer. Senast klippte han av hennes långa hår till en pixie och resultatet blev precis som hon ville! Han är lyhörd, noggrann och inlyssnande. Varje gång har Nora gått därifrån jättenöjd. Trots att han klipper en 11åring är han oerhört noggrann med att resultatet ska bli riktigt bra! Vi är mer än nöjda!!!
Följde instruktioner bra, kom med egna förslag som var toppen, bästa jag träffat på att matcha en färgton och otroligt snabb på att klippa.
Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med både resultat och bemötande.
Inga problem, hon va trevlig och snabb och det blev jättefint
Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med både service och klippning.
Väldigt snäll och duktig frisör!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd.
En noggrann, lyhörd och bra frisör. Alltid lika nöjd med resultatet!
Noggrann frisör med en skön energi!
Håret blev superfint! Mycket bättre än förväntat. Jättebra genomgång i början med avstämning och förklarade hur håret skulle bli, kändes tryggt. Jättetrevlig personal och snabbt och smidigt besök!
Väldigt proffsig, cool, rak men samtidigt snäll och bra på att lyssna. Förstod snabbt min vision och kom med egna kompletterande förslag. 10/10 :)
Grym frisör. Har klippt mig hos Sadeek i tre år nu.
Duktig seriös xxxxxxxxxxxxxxxxxxxccxxxxxccxxxxxcccc
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du upplevde ett seriöst och proffsigt bemötande!
Jag valde en styling med löning. Sadeek var tillmötesgående och trevlig. Gjorde en väldigt bra föning!
The best. I will never see anyone else.
thank you for your kind review. We’re glad to hear you had such a great experience.
Blev jättenöjd! Supertrevlig frisör.
tack för din fina recnesion. Vad roligt att höra att du blev jättenöjd med ditt besök!
Kände mig väldigt trygg o bekväm i Jeans händer och fick superfint resultat med blonda slingor!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du kände dig trygg och är nöjd med resultatet!
Mkt trevligt o vänligt bemötande. Dijana var noga med att lyssna på vad jag hade för önskemål o jag är jättenöjd med resultatet. Jag uppfattade Dijana som kunnig och erfaren, skicklig!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet.
Sadeek är otroligt skicklig i sitt yrke som frisör. Han har klippt mitt hår många gånger och jag har lämnat salongen fullt belåten vid varje tillfälle. Han är dessutom väldigt social och tillmötesgående med mycket humor, vilket gör mina besök som trevliga och fina stunder i vardagen.
Trevlig och mycket duktig, alltid nöjd!
Väldigt trevlig och duktig. Förstod vad jag ville ha och var snabb med nogrann.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev nöjd med både bemötande och resultat.
Jätteduktig alltid så nöjd, lyhörd
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Han är inte bara en grym frisör, han är en duktig säljare också. Alltid nöjd efter varje besök!
Tack för din fina recension, vad kul att du alltid blir nöjd!
Sadeek är så grym och genuin, jag litar helt på att han ser vad som blir bäst!
Tack för din fina recension, vad kul att du blir nöjd hos Sadeek!