Handledarutbildning

Sedan starten hos Reco 2017
Per S

Bra kurs.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tyckte kursen var bra. Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka om du har fler frågor eller behöver vidare stöd!

Thilde E
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Lite för mycket onödigt prat och utläggningar kring självklara saker även om utbildaren var kunnig. Hade kunnat kortas ner en timme med samma resultat. Bild- och filmmaterialet var uteslutande från början av 00-talet och kunde moderniseras en del. Likaså fler videos hade varit bra för att få bättre variation och få fler exempel på trafiksituationer. Lite mer frågor som involverade oss lyssnare hade varit önskvärt, nu blev det lite tröttsamt att bara sitta still och lyssna 3 timmar på en och samma person.

Svar från Handledarutbildning

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback. Vi uppskattar dina synpunkter kring längd, material och interaktivitet. Utbildningen är tre timmar exkl. fika och bensträckare eftersom det är ett krav från myndigheten, men vi ser över hur vi kan göra innehållet mer engagerande inom den tidsramen. Vi tar också med oss dina förslag om att modernisera bild- och filmmaterialet samt att lägga in fler videoklipp och frågor för att skapa bättre variation och delaktighet. Tack – din feedback hjälper oss att utvecklas och bli bättre.

Raymon L
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra och intressant. Höll ihop hela lektionen på ett sakligt sätt.

Svar från Handledarutbildning

Tack så mycket för den fina återkopplingen! Vad roligt att höra att du upplevde lektionen som både bra och intressant. Vi är glada att upplägget kändes sammanhållet och sakligt – det är alltid målet att skapa en tydlig och engagerande helhet. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Kenth B
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra informationsmöte med lagom många deltagare. Bra insats av Jonas, trevlig och tydlig. Hela "eventet" överträffade mina förväntningar.

Svar från Handledarutbildning

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att handledarutbildningen motsvarade – och till och med överträffade – dina förväntningar. Vi är glada att du uppskattade upplägget och att gruppstorleken kändes lagom. Extra kul att höra att Jonas upplevdes som både trevlig och tydlig – vi för vidare dina ord till honom. Tack för att du tog dig tid att dela med dig, och lycka till med handledarskapet!

Sandra B
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Vår dotter har tidigare tagit sin mopedutbildning via Nybrons och vi var mycket nöjda. Nu har vi gått handledarutbildning och vi är mycket nöjda även med den. Bra och handfast information inför övningskörandet.

Svar från Handledarutbildning

Tack snälla för er fina recension! 🌟 Vad roligt att höra att ni varit nöjda både med mopedutbildningen och handledarutbildningen. Vårt mål är alltid att ge tydlig, praktisk och trygg information inför övningskörningen, så det betyder mycket för oss att ni upplevt det så. Hälsa dottern lycka till på vägen – och varmt välkomna tillbaka om vi kan hjälpa till framöver! 🚗💨

Peter B
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Mycket bra handledarutbildning, många bra pedagogiska tips!

Svar från Handledarutbildning

Tack så mycket! Vad roligt att höra att utbildningen och tipsen var till nytta. Lycka till framöver!

Dag L
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Mycket informativt och trevligt.

Svar från Handledarutbildning

Tack för feedbacken! Vad kul att höra att du upplevde handledarutbildningen som både informativ och trevlig. Det är precis så vi vill att den ska kännas.

Fredrik H

Suveränt! Bra pedagog. Trevliga lokaler

Svar från Handledarutbildning

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vad roligt att du är nöjd och trivs hos oss – både med undervisningen och lokalerna. Lycka till med övningskörningen! 🚗

Johan H
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Mycket bra introduktionsutbildning! Pedagogiskt och bra upplägg, de 3 timmarna gick fort!

Svar från Handledarutbildning

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade utbildningen och tyckte att tiden gick fort – då vet vi att vi lyckats hålla det både pedagogiskt och engagerande. Lycka till med ditt handledarskap!

Esbjörn M
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Jag hade ganska låga förväntningar, men det var bra innehåll med många bra tips och en kursledare som presenterade allt på ett interaktivt sätt.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din recension! Det gläder oss att höra att kursen överträffade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda både värdefullt innehåll och ett engagerande upplägg, så det är roligt att du uppskattade både tipsen och kursledarens sätt att presentera. Lycka till med övningskörningen! 🚗