Dejan

93 omdömen om Dejan

Sedan starten hos Reco 2020
Victoria L
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Super duktig, trevlig och kreativ.

Kristine G
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Hej! Jag är väldigt nöjd med min frisyr samt kund bemötandet. Hälsningar Kristine

Maria G
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Att bli klippt av Dejan är en sann glädje. Inte bara blir man fantastiskt snygg i håret och är alldeles lycklig när man går därifrån, utan han är även en sådan härligt glad, rolig och snäll person.

Astrid B
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Jag har klippt mig hos Dejan.Jag är mycket nöjd, han är en fantastisk frisör.. Det är alltid lika trevligt komma till honom.Han sprider mycket glädje.

Kristin F
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Blir alltid så glad av att klippa mig hos Dejan! Han är så oerhört duktig på hår och att se vilken form det ska ha. Vi pratar alltid igenom vad jag tänker och sen väger han in och jag låter i princip honom att göra vad han vill. Jag litar blint på honom och han lyckas alltid överträffa mina förväntningar. En superkompetent frisör och ett proffs ut i fingerspetsarna som dessutom har en underbar personlighet. Rekommenderar honom varmt. Jag bokade en klippning.

Fredrik P
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Dejan är grym! Det är han eller ingen typ

Charlotte Å
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Älskar att bli klippt av Dejan, ren lyx och med ett så fantastiskt kunnande i att klippa hår . Tänker aldrig sluta gå hos Dejan. Utöver det är han en underbar människa att umgås med!

Pelle A
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Jättebra. Har varit nöjd i snart 10 år.

Daniela A
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Otroligt nöjd! Den bästa frisören jag varit hos!

Fredrik N
Skrev om Dejan en del av Oh Yes

Ingen klipper bättre, ingen är trevligare än Dejan.