Jag är så nöjd med Emelie! Hon klippte och fönade precis som jag hade önskat!
274 omdömen om Emelie
Emelie är en fantastisk frisör. Hon är lyhörd och kreativ. Har klippt mig och färgat håret hos henne i säkert 10 år nu. Guldfrisör. ❤️
Blev supernöjd! Emelie var noggrann , lugn och duktig :) Tack!
Emelie var trevlig och verkar vara en mycket duktig frisör men inte alls lyhörd för mina önskemål. Jag gick därifrån med en helt annan frisyr än vad jag bad om och är väldigt besviken. Troligtvis ett resultat av ett missförstånd vilket hade kunnat undvikas om hon hade försäkrat sig om att hon förstått hur jag ville bli klippt innan hon började.
Otroligt skicklig frisör! Supertrevlig, lugn och bäst!
Mycket nöjd och återkommer alltid!
Emelie förstod exakt vad jag menade och gjorde ett grymt jobb!
Emelie tog emot mig väldigt fint och fick mig att känna mig bekväm och välkomnad. Jag besökte Oh Yes för att klippa kortare lager i mitt hår, men även för att klippa min lugg. Emelie förstod min vision snabbt och klippte mitt hår precis som jag hade tänkt. Jag är väldigt nöjd och känner mig superfin i håret.
Emelie är så himla bra! Hon bara vet. Alltid supernöjd. ❤️
Gått till Emelie flera år nu och blir alltid jättenöjd. Emelie är proffsig, snäll och ger alltid en extra touch till frisyren. Jag klipper kort och upplever att hon, till skillnad från andra frisörer, behärskar och kan variera den looken på kvinnor. Får alltid beröm för min frisyr av andra när jag varit hos Emelie! Dessutom ger hon väldigt skön huvudmassage under tvätt!